Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Under ytan II  - En andaktsbok för ungdomar och andra vuxna

Under ytan II - En andaktsbok för ungdomar och andra vuxna

Torgny Wirén är präst i Svenska kyrkan i Jönköping och har en del av sin tjänst som skolpräst.Detta är den efterlängtade och efterfrågade uppföljaren till Under Ytan, andaktsboken som blivit något av en klassiker för konfirmander, ungdomar och andra vuxna. Under ytan II innehåller liksom sin föregångare 52 nyskrivna berättelser, en för varje vecka under året, men till dessa har fogats ett bredare material: en text från Gamla respektive Nya testamentet, en bön ur den kristna traditionen, en psalm, funderingsfrågor och ett citat med anknytning till berättelsens tema.
Boken är tänkt för både enskild andakt och gruppsamlingar. Den passar utmärkt för anställda och ledare i församlingar att använda i undervisning och andakter.
Förlag: Cordia.2007.Inbunden.330 sidor.Laminatband.Format 19,5x15x2,5 cm.Vikt 600 g.Språk:Svenska.Absolut nybok.Frakt (M-påse) via Posten 45 kronor.(Sverige).

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789152631065
Titel
Under ytan 2 : en andaktsbok för ungdomar och andra vuxna
Författare
Torgny Wirén
Förlag
Cordia
Utgivningsår
2007
Omfång
330 sidor
Bandtyp
Inbunden
Vikt
539 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Under ytan II  är uppföljaren till Under Ytan, andaktsboken som blivit något av en klassiker för konfirmander, ungdomar och andra vuxna. Under ytan II innehåller liksom sin föregångare 52 nyskrivna berättelser, en för varje vecka under året, men till dessa har fogats ett bredare material: en text från Gamla respektive Nya testamentet, en bön ur den kristna traditionen, en psalm, funderingsfrågor och ett citat med anknytning till berättelsens tema.

Boken är tänkt för både enskild andakt och gruppsamlingar. Den passar utmärkt för anställda och ledare i församlingar att använda i undervisning och andakter.
Ytterligare författare: Wirén, Torgny