Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Själens berättelser

Själens berättelser

Inbunden bok Natur & Kultur. 1 uppl. 2001. 204 s. Inbunden. 437 gram.

Nyskick. Skyddsomslag finns i nyskick.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
912708471X
Titel
Själens berättelser
Författare
Gary Zukav
Förlag
Natur & Kultur
Utgivningsår
2001
Bandtyp
Inbunden
Vikt
439 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Själens berättelser är en inspirationsbok för den som vill arbeta med sin personliga utveckling. Boken innehåller 52 korta berättelser, en för varje vecka under året. Tanken är att läsaren ska begrunda berättelsernas innehåll och tänka efter om de känns sanna för honom eller henne. Tonen i boken känns dock aldrig undervisande, utan är snarare som ett samtal vänner emellan. Författarens stora optimism och kärlek till människan lyser igenom texten, han visar att vi alla kan vara på väg mot större helhet, mognad och positiv förändring.

Ett av bokens huvudteman är betydelsen av intuition – om vi lär oss lyssna till vår intuition ger det oss insikter som övriga sinnen inte kan förmedla. Att lära sig att söka sin själ, innebär att finna upplysning, vishet, uppvaknande. Det gör man genom att lyssna inåt.

Ett viktigt tema i Själens berättelser är att vi själva skapar vår framtid genom olika aktiva val. Författaren menar att människan nu är stadd i förvandling, de gamla invanda mönstren ändras. Som exempel visar han hur traditionella könsrollsmönster övergår i ett nytt sätt att skapa relationer. I denna andliga gemenskap, i ett partnerskap mellan jämlikar, skapas en ny sorts människa – en universell människa.

Gary Zukav är en ofta sedd gäst i Oprah Winfreys TV-program. Själens berättelser har också presenterats i Oprahs bokklubb.

Översättning Per Rundgren

Gary Zukav slog igenom som författare med den mycket uppmärksammade De dansande Wu Li-mästarna (1981), en bok om hur kvantfysiken har förändrat vår världsbild. I Själens boning (1989) introducerade han sina tankar kring intuitionens betydelse för vår andliga utveckling. Han leder en organisation som kallas Genesis: The Foundation for the Universal Human.
Ytterligare författare: Zukav, Gary