Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Narnia Box (3-disc)

Narnia Box (3-disc)

DVD. 520 minuter.

Mycket gott skick. Fodral i mycket gott skick. Boxen innehåller tre filmer om Narnia från 1988-1990.

Välkommen till Narnia - det förtrollande landet där spännande och farliga äventyr väntar med eldsprutande drakar, livliga nymfer, talande djur, onda häxor, farliga sjöodjur, kusliga jättar, kungar och drottningar och en grupp modiga barn som kämpar mot det onda.

1. Häxan & Lejonet
Det här är berättelsen om de fyra syskonen Peter, Susan, Edmund och Lucy som genom ett stort klädskåp kommer till landet Narnia, ett märkligt land i en annan värld och tid. Barnen möter jättar, talande djur och värst av allt den onda drottningen, Vita Häxan, som har förvandlat djuren till stenar och beordrat ständig vinter över hela landet! Aslan, det stora lejonet, leder barnen i en strid mot den onda häxan och hennes följeslagare. Men häxan har egna planer ...

2. Caspian & Skeppet Gryningen
Prins Caspian kallar tillbaka Lucy, Edmund, Peter och Susan till Narnia eftersom han är i stort behov av deras hjälp. Tillsammans med Aslan, det stora lejonet, besegrar de Kung Miraz i en spännande strid för att återupprätta Narnias storhet och prakt igen.

Flera år senare hamnar Lucy och Edmund, tillsammans med sin kusin Eustace, återigen i Narnia. Denna gången för att assistera Caspian på en resa för att finna världens ände. Äventyret leder dem till sammandrabbningar med både drakar och sjöormar.

3. Silvertronen
På flykt undan skolans mobbare hamnar plötsligt Eustace och hans vän Jill i landet Narnia. Prins Rilian, son till den gamle och svage Kung Caspian, har mystiskt försvunnit. Aslan, det stora lejonet, sänder barnen på en riskfylld resa för att hitta prinsen, den enda arvingen till Narnias tron. Men den Gröna Häxan, underjordens härskarinna, gör allt för att förhindra barnens sökande ...

Språk: Engelska
Textning: Svenska

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish