Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Jag är aldrig hemma

Jag är aldrig hemma

Inbunden bok. Kaunitz-Olsson. 2024.

Nyskick. Förlagsny. Oläst. /// Aldrig har livet varit så rikt, så upphackat och så märk­värdigt som i Aase Bergs vardagar. Följ med till Skåne­gatan och Runmarö, Njutånger och Överum, med färdtjänsten till mammas vård­central eller en vernissage på CF Hill, till de sex stall och sju bostäder Aase kryssar ­mellan. Dyk ner i diskussioner om klotblixtar, maskin­inlärning, Hessdalsfenomenet, undulatpsykologi, ridning och zombier. Med mera.

Poeten, kritikern och essäisten Aase Berg är en av ­Sveriges intressantaste röster. Som ingen annan sätter hon ord på vår samtid. Hon konstaterar: ”Vi ska såklart dö snart, dessvärre. Men så länge det pågår har livet i alla fall humor.”

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789189603882
Titel
Jag är aldrig hemma : dagbok
Författare
Berg, Aase
Förlag
Kaunitz-Olsson
Utgivningsår
2024
Omfång
315 sidor
Bandtyp
Kartonnage
Mått
140 x 220 mm Ryggbredd 27 mm
Vikt
562 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Aldrig har livet varit så rikt, så upphackat och så märk­värdigt som i Aase Bergs vardagar. Följ med till Skåne­gatan och Runmarö, Njutånger och Överum, med färdtjänsten till mammas vård­central eller en vernissage på CF Hill, till de sex stall och sju bostäder Aase kryssar ­mellan. Dyk ner i diskussioner om klotblixtar, maskin­inlärning, Hessdalsfenomenet, undulatpsykologi, ridning och zombier. Med mera.Poeten, kritikern och essäisten Aase Berg är en av ­Sveriges intressantaste röster. Som ingen annan sätter hon ord på vår samtid. Hon konstaterar: ”Vi ska såklart dö snart, dessvärre. Men så länge det pågår har livet i alla fall humor.””Aase Berg klafsar genom den svenska litteraturen beväpnad med en lövblås som hon har smygladdat med arsenik­spetsad fittsaft.” Martina Montelius”Helt sinnessjukt bra! Hon är fan bäst!”Linda Skugge