-
Behåll vikten med GI
Inbunden bok. Fitnessförlaget. 1:a uppl. 2007. 128 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Pärm sliten lite på kanter. Pärm nästan som ny skick. Bladen med ny skick. Inga anteckningar. 23,7 cm x 17,6 cm. 563 gram. (senare låda20240329-2?0). … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789185225781
- Titel
- Behåll vikten med GI
- Författare
- Dalsätt, Susanne
- Förlag
- Fitnessförlaget
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 128 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 180 x 238 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 572 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Boken för alla som tröttnat på bantningskurer och jojobantning och nu vill ha bestående resultat!I dag finns en uppsjö av metoder för att lyckas gå ner i vikt, men inte så många som talar om hur man ska göra för att behålla sin nyvunna vikt. Faktum är att en stor del av dem som lyckas tappa sina extrakilon snart går upp dessa igen. I Behåll vikten med GI-metoden visar kostexperten Susanne Dalsätt att man inte bara kan behålla sin nyvunna vikt, utan även uppnå bättre hälsa, få mer energi och mindre sötsug utan asketiska strategier, pekpinnar och förbud. Hon lär ut en metod där man tar ett steg i taget och lägger till goda vanor i stället för att fokusera på vad man ska välja bort. Susanne Dalsätt har under sina åtta år som kostrådgivare hjälpt närmare 3 000 människor att hitta sin egen väg till varaktig hälsa, viktnedgång och viktstabilitet. I den här boken delar hon med sig av alla tips och ger läsaren en unik handbok i konsten att hålla vikten.Ur innehållet:* Tänk GI-rätt i din vardag* Får jag äta kolhydrater?* Rätt fett för minskat sötsug* Tips på enkla mellanmål* Bra matlådeluncher* En sund middag* Nyttig mat på kortast möjliga tid* Vilken träningsform är bäst för att hålla vikten?* Hitta dina motivationshöjare* ReceptSusanne Dalsätt är utbildad kostrådgivare och personlig tränare. Hon är en inspirerande föreläsare och engagerad kostcoach och anlitas flitigt av såväl privatpersoner som företag. Susanne har även medverkat som kostexpert i tv-programmet Tjockholmen.
Fitnessförlaget 1:a 9789185225781 -
Hur du lyckas i köket ( de över 100 recept ,...
Inbunden bok. Van den Bergh Foods AB Bokförlag. 1:a uppl. 173 sidor.
Nära nyskick. Se namnen på de över 100 recept , över 80 metoder, oräkneliga tips som ligger inom parenteser på titel rutan där uppe! Pytte små slitage på pärms kanter. Bladen med ny skick. Inga anteckningar. Rikt illustrerad med färg foto. Stor format : 30,4 cm x 23,5 läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789163057991
- Titel
- Hur du lyckas i köket
- Författare
- Mauritzson, Agneta - Eriksson, Magnus - Kleinschmidt, Wolfgang - Van den Bergh Foods
- Förlag
- Helsingborg] : [Van den Bergh Foods
- Språk
- Svenska
Van den Bergh Foods AB Bokförlag 1:a 9789163057991 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789174240665
- Titel
- Bröd från Brunkebergs Bageri
- Författare
- Johansson, Heléne
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2009
- Omfång
- 128 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 195 x 253 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 656 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Nästan lika viktigt som att brödet är gott och vackert är att man äter det i rätt sammanhang. Bröd och mat hör ihop och förhöjer varandra på samma sätt som mat och en passande dryck gör. Därför utgår Heléne Johansson från situationen och måltiden när hon presenterar sina allra godaste matbröd. Som frukt- och nötbrödet, ett optimalt bröd till dessertost, särskilt stark grönmögelost, och svartbrödet som passar till alla rätter där nubben har en självklar plats samt sesam- och linfröbrödet som passar extra bra till asiatisk mat.Recepten är indelade i avsnitten Frukost, Middag, Fest och På väg. Dessutom finns många användbara praktiska tips och knep från fullblodsproffset Heléne till alla entusiastiska hemmabagare. Allt från hur man knådar, jäser, kryddar och gräddar degen till hur man förvarar, serverar och njuter av den egna skapelsen: det färdiga brödet.”Jag har bakat mina recept tusen gånger och vet att de fungerar. Jag vet också vad folk frågar efter och vad de vill veta om bröd. Men det här är inte bara en receptbok, det är även en bok om mina ambitioner och tankar kring kombinationen bröd och mat, råvaror, kvalitet och så vidare. Förhoppningsvis kan den också inspirera läsaren till att baka egna spännande bröd utifrån mina grundrecept.”Heléne Johansson
Bonnier Fakta 9789174240665 -
Morberg jagar och lagar
Inbunden bok. Bonnier Fakta. 2010. 199 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174240931
- Titel
- Morberg jagar och lagar
- Författare
- Morberg, Per
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2010
- Omfång
- 199 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 234 x 288 mm Ryggbredd 21 mm
- Vikt
- 1242 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Att jaga är en personlig, rentav privat upplevelse för Per Morberg. Året om är han ute i skog och mark. Han jagar allt från and och hare till vildsvin, älg och antilop, och jaktmarkerna sträcker sig från fjällen i Norrland till Afrikas savanner. Jakten hånar och utmanar honom, ändå är han aldrig så tillfreds som då han fått upp ett spår eller sitter på pass och väntar på det där tillfället när livet ställs på sin spets. Det är den upplevelsen han vill förmedla.Det här är en bok med historier och bilder från många års jakt. Men det vore inte en bok av Per Morberg om den inte också handlade om mat. En god jägare tar hand om sitt byte. Så här finns förstås Morbergs bästa viltrecept, från Harsadel med portvinsgräddsås och Älgfärsbiffar med messmörsås till Vildsvinsfräs från Djursnäs."Hur kommer det sig att jag jagar? Behöver det förklaras? Människan har jagat i hundratusentals år och suttit framför en dator i två tre sekunder."
Bonnier Fakta 9789174240931 -
Markus kokbok : plockmat, vardagslyx, söndags...
Inbunden bok. Nygren & Nygren. 1 uppl. 2014. 258 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789186623449
- Titel
- Markus kokbok : plockmat, vardagslyx, söndagsmiddag, desserter
- Författare
- Aujalay, Markus
- Förlag
- Nygren & Nygren
- Utgivningsår
- 2014
- Omfång
- 258 sidor
- Bandtyp
- Flexband
- Mått
- 200 x 267 mm Ryggbredd 29 mm
- Vikt
- 1002 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Mat på Markus Aujalays vis kan vara elegant och festligt eller rustik vardagsmat; en snabbt ihopsvängd middag mitt i veckan eller ett doftande långkok. Den gemensamma nämnaren är känslan för goda råvaror och lockande smaker. I Markus kokbok har den kände kocken samlat ett hundratal av sina favoritrecept för alla tillfällen från brunch till nattamat, salt och sött och allt däremellan. Markus Aujalay är välkänd kock och tv-personlighet, som både ger lättlagade middagstips i Nyhetsmorgon och är en av domarna i Sveriges mästerkock. I bagaget har han bland annat titeln Årets Kock 2004. Nu driver han egna restaurangen Winterviken i Stockholm och Fjällpuben i Åre.
Nygren & Nygren 1 9789186623449 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789180021029
- Titel
- Champagne Magnum Opus
- Författare
- Juhlin, Richard
- Förlag
- Mondial
- Utgivningsår
- 2021
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 190 x 250 mm Ryggbredd 35 mm
- Vikt
- 1249 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- »Jag har älskat champagne så länge jag kan minnas. Champagne kan vara så gott att fiender sluter fred med varandra. Champagne kan få klockor att stanna och champagne kan få livströtta uppgivna individer att kvittra om livets storhet. Den perfekta champagnen är bubblande lycka i ett glas.«Richard Juhlin är den främste champagneexperten genom tiderna. Han har under drygt fyra decennier gått igenom alla kvarvarande och viktiga champagner i samma anda som Carl von Linné gjorde med växtriket för mer än tvåhundrafemtio år sedan. Resultatet är hans Magnum Opus, en bok som kartlägger över 13 000 olika champagner och berättar allt du behöver veta om drycken.Boken är formgiven av Frankenstein Studio, med bilder tagna av Pål Allan och Fredrik Skogkvist, samt unika illustrationer av Jayde Cardinalli. I den finns också tio exklusiva recept av Tommy Myllymäki. Mått: 185*245 mm.*Denna bok utkommer också i en begränsad deluxeutgåva. Den är nästan dubbelt så stor, tryckt i ett exklusivt grönt kartonnage och placerad i en gyllene bokkassett. *Guldägget för bästa förpackningsdesign 2022Best French Wine Book i Gourmand Awards 2022Wine Author of the Year i Gourmand Awards 2022Bästa vinbok i Årets Svenska Måltidslitteratur 2022
Mondial 9789180021029 -
Stora boken om fermentering : fakta och 75 re...
Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 2020. 283 sidor.
Nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113107295
- Titel
- Stora boken om fermentering : fakta och 75 recept med jäst, mögel och bakterier
- Författare
- Neikell, Jenny
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2020
- Omfång
- 283 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 180 x 250 mm Ryggbredd 30 mm
- Vikt
- 1018 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Succéböckerna Fermentera och Fermentera 2.0 banade väg för fermenteringsvågen i Sverige. I Stora boken om fermentering samlar vi de bästa recepten ur Jenny Neikells två tidigare böcker, och får även en ny uppdaterad faktadel och helt nya recept.
Fermentering är matlagning med hjälp av goda mikroorganismer. Jäst, mögel och bakterier förändrar doft och textur i maten och bildar spännande smaker, som syra och umami. Dessutom kan fermenterad mat ha positiva effekter på vår hälsa.
I den här boken får du bekanta dig med allt från kimchi, koji och kombucha till tempeh, kefir och surdeg. I bokens gedigna faktadel beskrivs fermenteringstekniker och mikrobiologiska processer på ett fängslande och lättfattligt vis.
Med de detaljerade recepten som inte bara förklarar hur, utan varför, är det enkelt att lyckas med fermentering hemma och det behövs ingen dyr specialutrustning. Med några burkar, sildukar och en spis kommer man långt. Välkommen in i en fascinerande värld av goda smaker!
Norstedts 1 9789113107295 -
Hausmachers Schnapsbuch
Inbunden bok. Verlag Hölker Germany. 1977. 111 sidor.
Mycket gott skick. Massor med snapsrecept mm på Tyska.
Annorlunda och rolig bok.
Omslaget är av väv.Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKVerlag Hölker Germany -
Indisk vegetarisk kokbok
Häftad bok. Bokförlaget Robert Larson AB. 1985. 241 sidor.
Nära nyskick. Hylla inne
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151401287
- Titel
- Indisk vegetarisk kokbok
- Författare
- Santa Maria Jack
- Förlag
- Bokförlaget Robert Larson AB
- Utgivningsår
- 1985
- Omfång
- 241 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Vikt
- 479 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Ett spännande urval (267 recept) ur det bästa av Indiens mångtusenåriga, vegetariska mattraditioner.
Dessa lockande, vegetariska läckerheter görs här för första gången tillgängliga för en matintresserad svensk publik – för dig som vill ha något utöver det vanliga!
Variationerna på ris och grönsaker sätter fart på fantasin. Du blir nyfiken och börjar experimentera, upptäcker möjligheter som du aldrig tidigare drömt om.
Ta vara på denna chans till spännande variation och förnyelse i kosthållet.
Översättning och bearbetning: Ingrid Nyborg-Fjellander. En studiehandledning skriven av Elsa Laurell finns tryckt i boken.
Bokförlaget Robert Larson AB 9789151401287 -
Perfekta pommes
Inbunden bok. Pug Förlag. 2021. 141 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789188699428
- Titel
- Perfekta pommes
- Författare
- Karlsson, Simon
- Förlag
- Pug Förlag
- Utgivningsår
- 2021
- Omfång
- 141 sidor
- Bandtyp
- Flexband
- Mått
- 192 x 232 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 440 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- För att alla har rätt till perfekta pommes!
Perfekta pommes är den första i sitt slag: en handfast guide till helt perfekta pommes, med en stor portion kärlek, klimattänk och entreprenörsanda mellan raderna. Här bjuds framtida pommesmästare på allt från historik, matnyttig fakta om ingredienser och ovärderliga tips och trix till recept på smarriga dipsåser, smaksatta salter och andra spännande toppings. Här guidas vi i allt från blötläggning, blanchering och fritering till det viktiga valet av olja och inte minst potatis, som i boken ges utrymme i form av en härligt fyllig potatisskola. Författarnas devis är att perfekta (och klimatsmarta!) pommes inte ska vara någon knölig sak, och det är verkligen något som avspeglas i boken. Om författarna och Green Fries
Simon Karlsson och Fritjof Torstensson är skåningarna bakom den lilla pommesfirman Green Fries. Med ambitionen att förse svenskar med världens godaste, naturligt klimatsmarta pommes, har de sedan några år investerat all vaken tid i att få potatis, olja och salt att gifta sig på bästa sätt. På kort tid har de vuxit från en liten foodtruck till storskalig pommesleverantör i både Sverige och Danmark och vågar nu säga att de hittat det perfekta receptet ett som de gärna delar med sig av. Sagt om boken: För att alla har rätt till perfekta pommes är en guldgruva för den som vill laga egna pommes. (). De lämnar inget åt slumpen när det gäller att laga riktigt goda pommes och deras kokbok är tydlig och pedagogisk. () Kunskapen delar de frikostigt med sig av. De förklarar på ett fint sätt till exempel vilka potatissorter som ger bäst slutprodukt och hur pommes får krispig yta. Läsaren får också en noggrann beskrivning, i flera steg, av hur välsmakande pommes bör tillagas. Det är inte en enkel väg dit, men den som följer författarnas råd torde ha goda möjligheter att lyckas.
/Lektör Henrik Wiktor, BTJ-häftet nr 11, 2021.
Pug Förlag 9789188699428 -
Leilas guldkant på vardagen
Häftad bok. Natur & Kultur Allmänlitteratur. 1 uppl. 2006. 160 sidor.
Gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9127357074
- Titel
- Leilas guldkant på vardagen
- Författare
- Leila Lindholm
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Mått
- 190 x 240 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 688 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Att samlas och umgås kring mat ska vara roligt, spontant och avslappnat varför slå knut på sig själv i köket i onödan? Leila Lindholm spinner vidare på samma tema i sin nya kokbok. Här finns gott om förslag på festliga menyer att bjuda vännerna på och andra recept som sätter guldkant på vardagen. Tips finns också på uppläggningar, bordsplaceringar, goda drinkar och ätliga presenter att ta med när man själv blir bortbjuden på middag.
Här delar Leila med sig av sina bästa rätter, alla med hennes färgstarka och personliga touch. Recepten är enkla och pedagogiska, men gjorda med finess. Här finns bjudmat som passar för alla tillfällen släktmiddag med farmor, grillfest med kompisarna, karaokekväll med arbetskompisarna eller en härlig långfrukost.
Ett helhetstänk kring måltiden genomsyrar boken och varje kapitel har sin speciella stil. I till exempel Belissimo är det italienska smaker som serveras, i Barbeque finns en exotisk flirt i de grillade rätterna, i Släktmiddag gäller klassiska smaker som helstekt entrecote med rödvins- och chilisås och i Kitchen Kitch råder amerikanskt 50-tal med mat som hamburgare, revbensspjäll och coleslaw. Här finns också ett avsnitt med goda tilltugg och drinkar som passar till cocktailpartyt.
Utöver recepten finns förslag på hur man tar genvägar i köket och tips på ätliga presenter att ta med när man går bort på middag, som till exempel eget kryddsalt, hälsomüsli eller en egen nöt- och chokladblandning.
Natur & Kultur Allmänlitteratur 1 9127357074 -
Ät mera fisk! Och känn er frisk. Kokbok för t...
Häftad bok. A.- B. Bokförmedlingen (Distr.). 4 uppl. 1938. 128 sidor.
Mycket gott skick. 13 x 19 cm. Illustr i sv/v med ngr foton på fiskar och flera annonser.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKA.- B. Bokförmedlingen (Distr.) 4 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789174617191
- Titel
- Supersnacks och fler smarta sötsaker
- Författare
- Hoffer, Ulrika
- Förlag
- Lind & Co
- Utgivningsår
- 2017
- Omfång
- 83 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 170 x 195 mm Ryggbredd 12 mm
- Vikt
- 300 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Snacks och sötsaker har en förmåga att slinka ner då och då. När vi myser i soffan på fredagskvällen, när vi behöver snabb energi, när vardagen går på högvarv och vi inte riktigt hinner laga och äta riktig mat. Eller när suget efter något sött eller salt helt enkelt bara smyger sig på.
Det är lätt att få dåligt samvete. Kex, mackor, chips, glass eller choklad är gott och enkelt, javisst, men inget kroppen har någon direkt glädje av på längre sikt.
Den här boken vänder sig till dig som har tröttnat på att fylla på med macka och yoghurt och som vill begränsa hela familjens intag av ostbågar, potatischips, godis, traditionella kakor eller snabbmat.
Supersnacks och fler smarta sötsaker erbjuder något nytt här hittar du fräscha och roliga recept på nyttigare godsaker för fredagsmyset eller mellanmålet en stressig vardag.
Boken innehåller cirka 70 recept som alla är baserade på sunda ingredienser i kombinationer som ger smakupplevelser långt utöver det en näve nötter, en morot eller en frukt kan ge. Alla supersnacks ger dig viktiga proteiner, nyttiga fibrer, sunda fetter, vitaminer, mineraler och antioxidanter istället för onödigt socker och dåliga fetter.
Alla recept är fria från mjölkprodukter, vetemjöl och tillsatt socker.
Några exempel på recept ur boken:
Mandelkex med rosmarin
Banan- och chokladgranola
Lingon- och ingefärsbowl
Raw äppelkompott med salt kolasås
Peanut treats
Lavendel- och citronpaj
Müslibars med blåbärssylt och smultopp
ULRIKA HOFFER är kostrådgivare, journalist och författare till Råsmart familj (utsedd till Årets måltidslitteratur 2011) och Smarta sötsaker, som översatts till fem språk. På Lind & Co har hon tidigare utkommit med den mycket uppskattade Good Mood Food (2015). Hon föreläser flitigt och håller även matlagningskurser.
#Boken passar utmärkt för alla som vill baka lite
mer hälsosamma och allergivänliga snacks och sötsaker av lättillgängliga ingredienser."
Linda Ljungskog, BTJ
Lind & Co 1 9789174617191 -
Rutiga kokboken : grundkokbok med över 1500 r...
Inbunden bok. Norstedts. 10 uppl. 2018. 731 sidor.
Nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113085630
- Titel
- Rutiga kokboken : grundkokbok med över 1500 recept för stora och små hushåll
- Författare
- Håkansson, Hanna - Palmquist, Erika - Selin, Maria
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2018
- Omfång
- 731 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 180 x 250 mm Ryggbredd 48 mm
- Vikt
- 1875 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Med nästan 1,4 miljoner sålda exemplar genom åren är Rutiga kokboken en vanlig syn i svenska kök. Noga provlagade recept, gedigen fakta, smarta tips och pedagogiska steg för steg-bilder gör boken oumbärlig i såväl studentlyan som storfamiljen. Du hittar helt enkelt det mesta du kan tänkas behöva: allt ifrån hur du gör ketchup till hur du tillagar en festlig trerättersmiddag eller fixar en matig morgongröt.
Nu uppdateras Rutiga kokboken med veckomenyer och inköpslistor så att du lätt kan planera dina måltider. Det finns också tips på hälsosammare mat och fler bufféförslag. Några recept har tagits bort och nya lagts till. Men en sak är säker - du kommer absolut att känna igen dig.
Med över 1 500 recept samlade från klassiker till moderna rätter och livsmedelsfakta är Rutiga kokboken både en fantastisk kokbok och uppslagsbok.
Norstedts 10 9789113085630 -
Indiska kokboken. Lättlagade indiska rätter f...
Inbunden bok. Page One / Indiska kompaniet. 1 uppl. 1992. 96 sidor.
Mycket gott skick. Förlagets illustrerade laminatband, trådbunden. Rikt illustrerad. Rakt ex. Inlagan i nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9171250158
- Titel
- Indiska kokboken : [lättlagade indiska rätter från Kashmir i norr till Kerala i söder]
- Författare
- Pihl, Ove - Strandell, Bertil
- Förlag
- Stockholm : Page One
- Utgivningsår
- 1992
- Språk
- Svenska
Page One / Indiska kompaniet 1 9171250158 -
Indiska kokboken. Lättlagade indiska rätter f...
Inbunden bok. Page One/Indiska magasinet. 1 uppl. 1996. 96 sidor.
Mycket gott skick. Förlagets illustrerade laminatband, trådbunden. Rikt illustrerad. Rakt och rent ex. Främre fribladet har släppt något från bindningen. Inlagan i nära nyskick. … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789171250155
- Titel
- Indiska kokboken : [lättlagade indiska rätter från Kashmir i norr till Kerala i söder]
- Författare
- Pihl, Ove - Strandell, Bertil
- Förlag
- Stockholm : Page One
- Utgivningsår
- 1992
- Språk
- Svenska
Page One/Indiska magasinet 1 9789171250155 -
Indiska kokboken. Lättlagade indiska rätter f...
Inbunden bok. Indiska Magasinet/Page One. 1 uppl. 1996. 96 sidor.
Nära nyskick. Förlagets illustrerade laminatband, trådbunden. Rikt illustrerad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9171250158
- Titel
- Indiska kokboken : [lättlagade indiska rätter från Kashmir i norr till Kerala i söder]
- Författare
- Pihl, Ove - Strandell, Bertil
- Förlag
- Stockholm : Page One
- Utgivningsår
- 1992
- Språk
- Svenska
Indiska Magasinet/Page One 1 9171250158 -
Indiska kokboken : lättlagade indiska rätter...
Inbunden bok. Page One/Indiska kompaniet. 1 uppl. 1996. 98 sidor.
Mycket gott skick. Förlagets illustrerade laminatband, trådbunden. Rikt illustrerad. Rakt och rent ex. Inlagan i nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9171250158
- Titel
- Indiska kokboken : [lättlagade indiska rätter från Kashmir i norr till Kerala i söder]
- Författare
- Pihl, Ove - Strandell, Bertil
- Förlag
- Stockholm : Page One
- Utgivningsår
- 1992
- Språk
- Svenska
Page One/Indiska kompaniet 1 9171250158 -
200 superläckra juicer och smoothies
Inbunden bok. Bonnier Impact. 2010. 240 sidor.
Mycket gott skick. "Den här boken innehåller ett enormt urval av snabba, enkla recept på juicer och smoothies, alla med variationer av favoritfrukter och grönsaker som gör att de aldrig känns tråkiga. Smoothies och juicer är ett fantastiskt sätt att få i sig alla vitaminer läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789186263249
- Titel
- 200 superläckra juicer och smoothies
- Författare
- Parsons, Lis - Törnqvist, Evastina
- Förlag
- Bonnier Impact
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 240 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 168 x 208 mm Ryggbredd 21 mm
- Vikt
- 661 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Den här boken innehåller ett enormt urval av snabba, enkla recept på juicer och smoothies, alla med variationer av favoritfrukter och grönsaker som gör att de aldrig känns tråkiga. Smoothies och juicer är ett fantastiskt sätt att få i sig alla vitaminer och näringsämnen som behövs för en balanserad kost och är också en perfekt måltid för att hålla blodsockret på en jämn nivå. Recepten är enkla utan onödiga och tillkrånglade fackbegrepp. Alla recept är praktiskt och enkelt presenterade på ett uppslag med ett inspirerande färgfoto till.
Bonnier Impact 9789186263249 -
Jamies matrevolution : lär dig laga mat på no...
Inbunden bok. Bonnier Fakta. 2011. 358 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag saknas. Skyddsomslag saknas. Bläddrad och läst men inte använd. Stått i en bokhylla med andra Jamie böcker. Baksidan har skrapmärken som kan målas över med grön tuschpenna.
Se gärna mina övriga annonser med liknande böcker, Samfraktar! … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174241754
- Titel
- Jamies matrevolution : lär dig laga mat på nolltid
- Författare
- Oliver, Jamie
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 358 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 199 x 255 mm Ryggbredd 29 mm
- Vikt
- 1338 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Välkommen till min matrevolution!Den här boken är inspirerad av alla dem som inte tror att de kan laga mat – och att det är omöjligt att lära sig. Jag ser förstås rött när jag hör sådant för jag tror att alla kan lära sig att laga vanlig enkel mat. Dessutom är det något som alla borde lära sig för sin egen, sin familjs och sina vänners skull.Jag skrev den här boken för att du (eller den du köper boken till) lätt ska kunna lära dig att laga mat. Här har jag samlat massor av rätter som de flesta gillar och gjort min egen enkla version av dem, och med hjälp av tydliga instruktioner och bilder som illustrerar alla steg hoppas jag att matlagningens härliga värld ska öppna sig även för dig.Oavsett om du är en motvillig nybörjare eller en erfaren hemmakock som bara gillar det enkla – låt mig och den här boken hjälpa dig att laga riktigt smaskiga måltider som gör succé i alla sällskap. Det är bara att sätta igång!Jamie Oliver
Bonnier Fakta 9789174241754 -
Nya Annas mat
Inbunden bok. Albert Bonniers Förlag. 1997. 446 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i gott skick. Inga matfläckar, inga anteckningar
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789134518292
- Titel
- Nya Annas mat
- Författare
- Bergenström, Anna
- Förlag
- Albert Bonniers Förlag
- Utgivningsår
- 1997
- Omfång
- 446 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 176 x 245 mm Ryggbredd 31 mm
- Vikt
- 1298 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Anna Bergenströms stora kokbok, den av så många älskade Annas mat, finns idag i så gott som alla matintresserades kök. Den har sålts i mer än 300 000 exemplar sedan den kom ut första gången 1991 och har lovordats för de inspirerande och pedagogiska recepten och de sensuella bilderna. Nu har denna omtyckta kokbok utökats med ytterligare drygt 300 nya härliga recept.Redan första upplagan av Annas mat, Stora kokboken, innehöll de flesta av de recept man väntar sig att hitta i en stor kokbok, skrivna på det personliga sätt som gjort Anna Bergenström så uppskattad som matskribent. Med sitt rika innehåll av vardagsmat och festmat, av enkel, lättlagad mat vid sidan av mer raffinerad har den länge varit den självklara baskokboken för många.Nya Annas mat har utökats med en mängd nya recept på mat som ¿ligger i tiden¿, bland annat asiatisk mat och mat från Medelhavsköket. Men också med fler läckra sallader, pastarätter, nya bröd och en lång rad spännande desserter. Många fler festtips och ett betydligt större avsnitt om konservering är ytterligare några förändringar som bidrar till att Nya Annas mat känns som en helt ny kokbok.Nisse Petersons och Björn Lindbergs fotografier har utökats med ett nittiotal nya, stämningsfyllda bilder av Fanny Bergenström.Anna Bergenström är sedan många år matskribent i Dagens Nyheter. Hon har tidigare skrivit böckerna Första kokboken, Annas mat, Rotation i köket, Sparmat, Rosenbröd och Majorer, Annas örtagård och, tillsammans med dottern Fanny Bergenström, Vinterns goda ting.
Albert Bonniers Förlag 9789134518292 -
Våra bästa GI-recept 100 recept utan socker o...
Inbunden bok. ICA Bokförlag. 1 uppl. 2009. 136 sidor.
Nära nyskick. Utgiven av ICA Bokförlag 2009. Här delar Ola Lauritzon och Ulrika Davidsson med sig av sina allra bästa GI-recept. Här finns hundra rätter, helt utan socker och snabba kolhydrater. De är enkla att tillaga och inspirerar till en sundare vardag. Recepten är läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153427391
- Titel
- Våra bästa GI-recept : 100 recept utan socker och snabba kolydrater
- Författare
- Lauritzson, Ola
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 136 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 199 x 248 mm Ryggbredd 13 mm
- Vikt
- 620 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
Ytterligare fotografer: Danielsson, Malte
Ytterligare författare: Lauritzson, Ola
Ytterligare författare: Davidsson, Ulrika
ICA Bokförlag 1 9789153427391 -
Hirams bästa kokbok
Inbunden bok. Natur & Kultur Allmänlitteratur. 1 uppl. 2011. 192 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag saknas. Förlagsny
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127131811
- Titel
- Hirams bästa kokbok
- Författare
- Huldt, Märit
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 192 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 160 x 215 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 550 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Få matskribenter har betytt så mycket för så många som Märit Huldt, eller Hiram som hon kallades. I 25 år bjöd hon Svenska Dagbladets läsare på sina enkla och roliga recept. Många har vuxit upp på Hirams svartvinbärssylt, änglapaj och fru Bråttoms räkris. Hiram var en trendsättare när det gällde matlagning. Hennes filosofi var att maten skulle vara lättlagad och hon påtalade tidigt vikten av råvaror med hög kvalitet.
I Hirams bästa kokbok har Milena Bergquist samlat ca 140 av matlegendens bästa recept och Anna Lind Lewin har varsamt förvaltat Hirams klassiska formgivning och karaktäristiska små illustrationer. Hiram var en föregångare på många sätt och hennes böcker är lika gångbara idag som då de skrevs. 2012 skulle Hiram ha fyllt 100 år.
Milena Bergquist är redaktör, journalist och författare och har arbetat som bitr. featurechef på SvD med bland annat ansvar för matsidorna.
Natur & Kultur Allmänlitteratur 1 9789127131811 -
KÄKA GRÖNT! Tuvessonskans ultimata guide till...
Inbunden bok. Norstedts 2019. 1 uppl. 2019. 186 sidor.
Nyskick. givetvis ej namnad/ägarmärkt. Från författaren av succéboken PLÅTMAT.
Glöm den gamla tallriksmodellen! Här visar Tuvessonskan nya sätt att komponera sina måltider - bättre anpassade för en grön matlagning. Skåpmat, brödmat, plåtmat och hittepåmat, mell läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113098166
- Titel
- Käka grönt! : Tuvessonskans ultimata guide till skåpmat, brödmat, plåtmat och annat gott
- Författare
- Tuvesson, Julia
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2019
- Omfång
- 185 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 198 x 232 mm Ryggbredd 23 mm
- Vikt
- 748 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Efter succén med Plåtmat är nu Julia Tuvesson tillbaka med uppföljaren Käka Grönt!: Tuvessonskans ultimata guide till skåpmat, brödmat, plåtmat och annat gott. Den här gången presenteras ännu fler smarta och enkla vegokoncept med utgångspunkt i grönsaker och rotfrukter allt för att göra din gröna matlagning lite smidigare, roligare och mer kreativ.
Säg hejdå till tallriksmodellen och hej till en uppsättning gröna modeller! I Käka Grönt! vänder Tuvessonskan på allt vi tidigare har lärt oss om tallriksmodellen för att istället hitta andra sätt att komponera sina måltider på som är bättre anpassade för den gröna matlagningen. I denna bok får du verktygen för att gå mot en grönare livsstil med recept på såväl matprepp som snabba vardagsmåltider, festmat och tapas.
Förutom 50 goda, gröna recept lär du dig även på ett pedagogiskt sätt hur du går tillväga för att minska din köttkonsumtion och hittar nya vegetariska måltidsmodeller för att förenkla din matplanering allt från inköp till hur du bygger det ultimata basskafferiet och vad som bör ingå i ditt vegetariska startkit. Du blir introducerad till vegokoncept, modeller och inspirationsguider såsom mellanrättskonceptet, ersättningsmodellen, skåpmat och brödmat så att du på ett överskådligt sätt kan se vilka möjligheter du har att variera dina måltider med råvaror som du oftast redan har hemma.
Boken passar både som en köttätares första nybörjarguide till det gröna köket samt som en handbok för den redan frälsta vegoälskaren.
Norstedts 2019 1 9789113098166 -
Vår kokbok
Inbunden bok. Norstedts. 27 uppl. 2017. 892 sidor.
Nära nyskick. Ny upplaga med ännu fler nya recept. För både proffs och nybörjare. Sveriges mest använda bok genom tiderna.
I nyskick men då en sida blev vikt( är nu tillbaks till helsida) så får det bli nära nyskick. Fick dubbletter så stått i hyllan. Några mindre läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113074931
- Titel
- Vår kokbok
- Författare
- Begner, Sara
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2017
- Omfång
- 892 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 160 x 221 mm Ryggbredd 44 mm
- Vikt
- 1616 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vår kokbok i ny upplaga gör det enklare än någonsin att laga smakrik och färgglad mat från det svenska köket, men med inslag från hela världen. Här finns inspiration och hjälp till alla som vill äta varierat och laga bra vardagsmat, bufféer, festmiddagar, mellanmål och baka. Nya maträtter och råvaror varvas med grönare varianter på gamla matklassiker. Med över 1 200 recept är detta den enda kokboken du behöver om du vill laga riktig mat från grunden. Oavsett om du nyss lärt dig laga mat eller om du är en van matlagare kommer du hitta massor av bra, noggrant genomlagade recept. Smaklig måltid!
Norstedts 27 9789113074931 -
Mat för ett liv i balans
Inbunden bok. Hoi Förlag AB. 2012. 312 sidor.
Mycket gott skick. Mat för ett liv i balans är ingen bantningsbok. Det är en bok om hur du kan njuta av naturens fantastiska skafferi utan att bli överviktig.
Boken är i mycket gott skick förutom plastsläpp längst ner fram på boken, se bild.
Se gärna mina övriga ann läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174170597
- Titel
- Mat för ett liv i balans
- Författare
- Lagmark, Torbjörn
- Förlag
- Hoi Förlag AB
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 312 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 215 x 275 mm Ryggbredd 25 mm
- Vikt
- 1660 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Njut av naturens fantastiska skafferi utan att bli överviktig! Mat för ett liv i balans är en komplett kokbok med 300 GI-anpassade och näringsberäknade recept på allt från frukost till dessert. Men det är inte bara en kokbok utan också en guide till hur vi ska äta för att må bra. För dig som behöver gå ner i vikt innehåller den dessutom en behaglig och snabb fettförbränningsmetod utan svält och tortyr.
Torbjörn Lagmark är kock och driver Lagmark Gastronomi i Helsingborg. Han brinner för att inspirera människor till ett hälsosammare liv där den kulinariska upplevelsen står i centrum. Här delar han med sig av allt sitt kunnande, både när det gäller matlagning och välbefinnande.
De vackra matbilderna är fotograferade av William Sale.
Hoi Förlag AB 9789174170597 -
Smaker från hela världen U.S.A.
Inbunden bok. Bonnier Tidskrifter. 2008.
Nära nyskick. Utgiven av Bonnier Tidskrifter 2008. Invandringen och det rika utbudet av råvaror har gjort matkulturen i U.S.A. till en smältdegel av smaker. I denna bok finns drycker, smårätter, varmrätter, bakat & desserter, mangosmoothie, milkshake, coleslaw, kycklin läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789189346956
- Titel
- U.S.A. : [ur Allt om mat]
- Författare
- Karlström, Ulla - Lundin, Cecilia - Wrede, Eva - Allt om mat
- Förlag
- Stockholm : Bonnier tidskrifter
- Utgivningsår
- 2008
- Språk
- Svenska
Bonnier Tidskrifter 9789189346956 -
ICA Förlagets Stora kokbok
Häftad bok. Ica Bokförlag. 1 uppl. 2002. 768 sidor.
Nyskick. Rikt illustrerad
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153423270
- Titel
- ICA Förlagets Stora kokbok
- Författare
- ICA Provkök
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2002
- Omfång
- 768 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Vikt
- 1870 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Ett flaggskepp i ny omarbetad upplaga!
ICA Förlagets stora kokbok är ett omfattande och avancerat matlagningslexikon. Den lär ut allt från att koka en fond och stycka fågel till att rulla köttbullar. Här finns inte bara vardagens basmatlagning utan också spännande maträtter för den som har matlagning som intresse. Många moment visas i metodbilder och det gör kokboken lätt att använda. Recepten är tydliga och lätta att följa. Samtliga recept är testade och provlagade av ICA Provkök. Totalt innehåller boken 1.500 recept! Nya råvaror har tillkommit och metoderna och recepten är anpassade till vår moderna livsstil. Recepten ges både för 12 personer och 4, vilket passar många av dagens hushåll. Läckra nya bilder som fått generöst utrymme visar de färdiga maträtterna. Över 1.000 färgfoton, 1.500 recept.
Ica Bokförlag 1 9789153423270 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789146177036
- Titel
- Bli smal med äppelcidervinäger
- Författare
- Oberbeil, Klaus
- Förlag
- Wahlström & Widstrand
- Utgivningsår
- 2000
- Omfång
- 110 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Finn din idealvikt på ett naturligt sätt med äppelcidervinäger - naturens egen uppfriskande hälsodryck! Pröva dig fram med en 1-veckas kur, en 14-dagars eller en 4-veckors-kur.Översättning av Karin Nilsson
Wahlström & Widstrand 9789146177036 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKBodyfirst 9789834406813
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn