Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Den japanske älskaren

Den japanske älskaren

Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 2016. 301 sidor.

Mycket gott skick. Skyddsomslag i gott skick. Hanteringsspår på skyddsomslaget. Aningen skavd längs kanterna. Fin inlaga. [rum 12]

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9789113070698
Titel
Den japanske älskaren
Författare
Allende, Isabel
Förlag
Norstedts
Utgivningsår
2016
Omfång
301 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
142 x 216 mm Ryggbredd 17 mm
Vikt
456 g
Språk
Svenska
Baksidestext
"Vi har många gånger sagt att det är vårt öde att älska varandra, att vi har älskat varandra i våra tidigare liv och att vi fortsätter älska varandra i våra kommande liv. I så fall är vi ständigt tillsammans, för alltid. Det är fantastiskt att leva. Vi är fortfarande sjutton år, min älskade Alma." Ichi

Sju år gamla möts Ichimei Fukuda och Alma Mendel för första gången och blir ögonblickligen förälskade i varandra. Han är son till trädgårdsmästaren på egendomen Sea Cliff och hon har skickats dit av sina föräldrar för att undkomma Förintelsen. Men deras vägar skiljs genast åt då Ichimei spärras in i ett interneringsläger med sin familj i öknen i Utah under andra världskriget.

Vid tjugo års ålder möts de igen och barndomens slumrande förälskelse väcks till liv, trots att Alma och Ichimei vet att deras kärlek är omöjlig och att deras hemliga förhållande aldrig får avslöjas. Alma och Ichimei hänger sig åt passionen i hopp om att den ska ta slut, men ju mer de försöker släcka åtrån, desto starkare växer den sig. Deras kärlekssaga ska aldrig fullbordas men den kommer att vara i mer än sju decennier.

Succéförfattaren Isabel Allendes nya roman Den japanske älskaren är en bitterljuv berättelse om kärlek, lojalitet och uppoffringar och om det mänskliga hjärtats trofasthet.