Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Kokkonsten från A till Ö - Ett matlexikon med över 7000 uppslagsord

Kokkonsten från A till Ö - Ett matlexikon med över 7000 uppslagsord

Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 1982. 360 sidor.

Mycket gott skick. Kartonnage. Tillskrift. Vet ni vad adamsfikon, adamsäpple och alligatorpäron är? Vet ni var ordet barbecue har sitt ursprung? Letar ni efter recept på Angels on horseback? Biff à la Rydberg? Blodpudding? Enköpingslåda? Gazpacho? Lingonpäron? Oxfilé Wellington? Kan ni blanda till en Blue Lady? Daiquiri? Klondike highball? Vet ni vem Caréme var? Gustafva Björklund? Charles Emil Hagdahl? Vet ni vad garnityren à l'anversoise, à la florentine, à la norvégienne och à la turque består av? Vet ni vad blanchera, montera och pochera betyder?
Svaren på dessa frågor och många andra finner ni i Kokkonsten från A till Ö som innehåller över 7000 uppslagsord.
Boken är illustrerad med ca 150 teckningar av Peter Schimmel.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9137077880
Titel
Kokkonsten från a till ö
Författare
Gorys, Erhard - Sandberg, Marianne
Förlag
Bokförlaget Forum
Utgivningsår
1992
Bandtyp
Kartonnage
Vikt
1075 g
Språk
Svenska