Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Moderna antikviteter: 1900-talets design

Moderna antikviteter: 1900-talets design

Inbunden bok. Ordalaget Bokförlag. 4 uppl. 2022. 200 sidor.

Nyskick. Förlagsny. Oläst. /// Det handlar om moderna klassiker, nostalgi, design och fakta! Moderna antikviteter är en faktaspäckad, rikt illustrerad och vackert formgiven bok om hela 1900-talets älskade svenska antikviteter och formgivare. Om stilar och material, om viktiga utställningar och designföretag. Det är även en praktiskt användbar bok, eftersom priser anges från de senaste årens auktioner.

Moderna antikviteter har blivit en klassiker för alla intresserade av antikviteter. I denna 4:e reviderade upplaga har bland annat samtliga prisuppgifter reviderats. En del nya bilder har tillkommit.

Här berättas om Stig Lindberg, Josef Frank och Sigvard Bernadotte, om NKs textilkammare, det första IKEA-varuhuset och Svenskt Tenn. Och om de allra senaste årens formgivare, vars produkter redan säljs på auktionsverken. En härlig kombination av användbar handbok, nostalgiresa och faktarik uppslagsbok.

JANE FREDLUND har skrivit ett 20-tal böcker om antikviteter.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789174695069
Titel
Moderna antikviteter
Författare
Fredlund, Jane
Förlag
Ordalaget Bokförlag
Utgivningsår
2022
Omfång
200 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
200 x 256 mm Ryggbredd 20 mm
Vikt
936 g
Språk
Svenska
Baksidestext
"För den som är intresserad av modern design och dess historia är detta en lysande introduktion som levererar kunskap, en hel del härlig nostalgi samt inspiration till att inreda."BTJ nr 19, Erika Storme Martinger Det handlar om moderna klassiker, nostalgi, design och fakta! Moderna antikviteter är en faktaspäckad, rikt illustrerad och vackert formgiven bok om hela 1900-talets älskade svenska antikviteter och formgivare. Om stilar och material, om viktiga utställningar och designföretag. Det är även en praktiskt användbar bok, eftersom priser anges från de senaste årens auktioner.Moderna antikviteter har blivit en klassiker för alla intresserade av antikviteter. I denna 4:e reviderade upplaga har bland annat samtliga prisuppgifter reviderats. En del nya bilder har tillkommit.Här berättas om Stig Lindberg, Josef Frank och Sigvard Bernadotte, om NKs textilkammare, det första IKEA-varuhuset och Svenskt Tenn. Och om de allra senaste årens formgivare, vars produkter redan säljs på auktionsverken. En härlig kombination av användbar handbok, nostalgiresa och faktarik uppslagsbok. JANE FREDLUND har skrivit ett 20-tal böcker om antikviteter.