Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
På grund av vagnfel

På grund av vagnfel

Seriepocket. 2009.

Nyskick. Ny.
Kerold Klang må vara ett ovanligt namn, men hans teckningar är desto vanligare, i alla fall om man tänker på deras spridning på nätet och i publikationer. Kerold Klang gör teckningar som kommenterar samtiden med stor ackuratess och träffsäkerhet. Teckningarnas struktur är dock som om den hämtats direkt från gammal hederlig skämtpress som SöndagsNisse, Strix eller för den delen engelska Punch. Kerold Klang är något av en institution inom den svenska serievärlden. Han var med och startade tidningen Galago 1979, och har sedan dess medverkat regelbundet i den och andra publikationer som Ernie, Svenska MAD, Svenska Dagbladet, Bruxanvisningen och Hjälp. "På grund av vagnfel" är en samling av hans bästa skämtteckningar från de senaste åren och en fortsättning på succén "Generalknas" från 1996.




Författare: Klang, Kerold
Förlag: Kartago Förlag
Bandtyp: Pocket
Antal sidor: 127, sv.v.
Utgivningsår: 2009

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789186003210
Titel
På grund av vagnfel
Författare
Kerold Klang
Förlag
Kartago Förlag
Utgivningsår
2009
Omfång
127 sidor
Bandtyp
Pocket
Mått
111 x 178 mm Ryggbredd 9 mm
Vikt
132 g
Språk
Svenska
Baksidestext


På grund av vagnfel är en samling av Kerold Klangs bästa skämtteckningar från de senaste tio åren och en fortsättning på succén ”Generalknas” från 1996.
Kerold Klang må vara ett ovanligt namn, men hans teckningar handlar om bekanta företeelser. Han tecknar samtiden med en träffsäkerhet som går hem i alla läger. Manéret är som hämtat från gammal hederlig skämtpress som Söndagsnisse, Strix eller för den delen engelska Punsch, även om innehållet är högaktuellt. Kerold Klang var med och startade tidningen Galago 1979, och har sedan dess medverkat regelbundet i den och andra publikationer som Ernie, Svenska MAD, Svenska Dagbladet, Bruxanvisningen och Hjälp.På grund av vagnfel är en samling av Kerold Klangs bästa skämtteckningar från de senaste tio åren och en fortsättning på succén ”Generalknas” från 1996.
Kerold Klang må vara ett ovanligt namn, men hans teckningar handlar om bekanta företeelser. Han tecknar samtiden med en träffsäkerhet som går hem i alla läger. Manéret är som hämtat från gammal hederlig skämtpress som Söndagsnisse, Strix eller för den delen engelska Punsch, även om innehållet är högaktuellt. Kerold Klang var med och startade tidningen Galago 1979, och har sedan dess medverkat regelbundet i den och andra publikationer som Ernie, Svenska MAD, Svenska Dagbladet, Bruxanvisningen och Hjälp