91:an Kokbok : det bästa ur svensk husmanskost
Inbunden bok. Egmont Kärnan. 1 uppl. 2005. 60 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag saknas. Spiralbunden.
Förlagsfakta
- ISBN
- 9172696974
- Titel
- 91:an Kokbok : det bästa ur svensk husmanskost
- Författare
- Martin Carlenstam
- Förlag
- Egmont Kärnan
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 60 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 181 x 207 mm Ryggbredd 10 mm
- Vikt
- 322 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- 91:an är en basse som ofta är hungrig och gillar god mat, framförallt korv och annan gammal svensk husmanskost. Det är något han inte är ensam om, men tyvärr så är kunskapen om hur man lagar god humanskost på väg att försvinna. Därför vill vi med hjälp av kocken Martin Carlenstam, sous chef på restaurang Prinsen i Stockholm, slå ett slag för gammal fin husmanskost och lite annat smått och gott i den här boken.