Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Stora boken om Medelhavsmat

Stora boken om Medelhavsmat

Inbunden bok. Semic. 2008. 112 sidor.

Nyskick. t Sätt Medelhavet på bordet! Pasta, solmogna tomater, oliver, serranoskinka, cous-cous, paella, vinbladsdolmar och vitlöksdoftande tsatsiki. Medelhavet bjuder på mängder av dofter, matupplevelser och spännande rätter du kan laga i eget kök.Medelhavsmaten är dessutom känd över hela världen för att vara fräsch och hälsosam - inte minst för dig som tänker på hjärtat och vikten. Det betyder sallader och gröna rätter med många variationer. Till detta lite kött eller fisk, den goda olivoljan, gott bröd - och ett glas vin.Ingredienserna till det goda och nyttiga medelhavsköket finns idag i de flesta livsmedelsaffärer i Sverige. Varför inte bjuda på en läcker pasta med sardellsås, en mustig grekisk lammgryta med citron eller en doftande saffranskyckling från Marocko till middag?Journalisten och matskribenten Eja Nilsson berättar också om matens väg runt Medelhavet där vi följer spåren efter kryddhandlare, kamelkaravaner från Fjärran Östern och portugisiska upptäcktsresande på jakt efter en ny väg till Östern över de stora haven.Boken innehåller ca 80 härliga recept och vintips från länderna kring Medelhavet.
Laminatband. Rikt fotoillustrerad i färg. Svenska. Absolut nyskick. (220806)

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789155236946
Titel
Stora boken om Medelhavsmat
Författare
Nilsson, Eja
Förlag
Bokförlaget Semic
Utgivningsår
2008
Omfång
112 sidor
Bandtyp
Inbunden
Språk
Svenska
Baksidestext
Sätt Medelhavet på bordet! Pasta, solmogna tomater, oliver, serranoskinka, cous-cous, paella, vinbladsdolmar och vitlöksdoftande tsatsiki. Medelhavet bjuder på mängder av dofter, matupplevelser och spännande rätter du kan laga i eget kök.Medelhavsmaten är dessutom känd över hela världen för att vara fräsch och hälsosam - inte minst för dig som tänker på hjärtat och vikten. Det betyder sallader och gröna rätter med många variationer. Till detta lite kött eller fisk, den goda olivoljan, gott bröd - och ett glas vin.Ingredienserna till det goda och nyttiga medelhavsköket finns idag i de flesta livsmedelsaffärer i Sverige. Varför inte bjuda på en läcker pasta med sardellsås, en mustig grekisk lammgryta med citron eller en doftande saffranskyckling från Marocko till middag?Journalisten och matskribenten Eja Nilsson berättar också om matens väg runt Medelhavet där vi följer spåren efter kryddhandlare, kamelkaravaner från Fjärran Östern och portugisiska upptäcktsresande på jakt efter en ny väg till Östern över de stora haven.Boken innehåller ca 80 härliga recept och vintips från länderna kring Medelhavet. Eja Nilsson har givit ut Sill, ägg och nubbe (2005), Vardagsmat utan stress (2006) och Stora boken om grytor och gratänger (2007) på Semic. De vackra matbilderna är tagna av Holger Edström.