-
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789113067131
- Titel
- Den nya husmanskosten
- Författare
- Svensson, Paul
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2015
- Omfång
- 219 sidor
- Bandtyp
- Klotband
- Mått
- 196 x 234 mm Ryggbredd 27 mm
- Vikt
- 881 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vinnare i Årets Svenska Måltidslitteratur 2015 i kategorin "À la carte - "Best Chef Books".
Nästan var femte matkasse som vi köper bärs ut och slängs i soporna. Det innebär att vi slänger omkring 25-75 kilo helt felfri mat per person och år i Sverige.
Här tar Paul Svensson oss med till sin mormors sätt att tänka och laga mat, långt innan vi slängde en stor del av maten, långt innan vi struntade i att göra middag på rester och långt innan vi gick till frysdisken för att köpa färdiglagad potatisgratäng och djupfrysta fiskpinnar.
Förr i tiden var man van vid med begränsat utbud och plånbok vilket skapade en högre form av kreativitet och närvaro. Sparsamhet var en dygd och det fanns inget som hette rester, det var byggkomponenter till morgondagens hyllning till måltiden för att skapa nya gastronomiska höjder. Detta var en föregångare till vad vi idag vill kallar "upcycling".
"Att leva och verka i nuet med ena örat mot marken och ena ögat mot horisonten är min livsideologi och det tror jag att min mormor och mamma håller med om."
Norstedts 1 9789113067131 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789113067131
- Titel
- Den nya husmanskosten
- Författare
- Svensson, Paul
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2015
- Omfång
- 219 sidor
- Bandtyp
- Klotband
- Mått
- 196 x 234 mm Ryggbredd 27 mm
- Vikt
- 881 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vinnare i Årets Svenska Måltidslitteratur 2015 i kategorin "À la carte - "Best Chef Books".
Nästan var femte matkasse som vi köper bärs ut och slängs i soporna. Det innebär att vi slänger omkring 25-75 kilo helt felfri mat per person och år i Sverige.
Här tar Paul Svensson oss med till sin mormors sätt att tänka och laga mat, långt innan vi slängde en stor del av maten, långt innan vi struntade i att göra middag på rester och långt innan vi gick till frysdisken för att köpa färdiglagad potatisgratäng och djupfrysta fiskpinnar.
Förr i tiden var man van vid med begränsat utbud och plånbok vilket skapade en högre form av kreativitet och närvaro. Sparsamhet var en dygd och det fanns inget som hette rester, det var byggkomponenter till morgondagens hyllning till måltiden för att skapa nya gastronomiska höjder. Detta var en föregångare till vad vi idag vill kallar "upcycling".
"Att leva och verka i nuet med ena örat mot marken och ena ögat mot horisonten är min livsideologi och det tror jag att min mormor och mamma håller med om."
Norstedts 1 9789113067131 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789113067131
- Titel
- Den nya husmanskosten
- Författare
- Svensson, Paul
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2015
- Omfång
- 219 sidor
- Bandtyp
- Klotband
- Mått
- 196 x 234 mm Ryggbredd 27 mm
- Vikt
- 881 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vinnare i Årets Svenska Måltidslitteratur 2015 i kategorin "À la carte - "Best Chef Books".
Nästan var femte matkasse som vi köper bärs ut och slängs i soporna. Det innebär att vi slänger omkring 25-75 kilo helt felfri mat per person och år i Sverige.
Här tar Paul Svensson oss med till sin mormors sätt att tänka och laga mat, långt innan vi slängde en stor del av maten, långt innan vi struntade i att göra middag på rester och långt innan vi gick till frysdisken för att köpa färdiglagad potatisgratäng och djupfrysta fiskpinnar.
Förr i tiden var man van vid med begränsat utbud och plånbok vilket skapade en högre form av kreativitet och närvaro. Sparsamhet var en dygd och det fanns inget som hette rester, det var byggkomponenter till morgondagens hyllning till måltiden för att skapa nya gastronomiska höjder. Detta var en föregångare till vad vi idag vill kallar "upcycling".
"Att leva och verka i nuet med ena örat mot marken och ena ögat mot horisonten är min livsideologi och det tror jag att min mormor och mamma håller med om."
Norstedts 1 9789113067131 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789113067131
- Titel
- Den nya husmanskosten
- Författare
- Svensson, Paul
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2015
- Omfång
- 219 sidor
- Bandtyp
- Klotband
- Mått
- 196 x 234 mm Ryggbredd 27 mm
- Vikt
- 881 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vinnare i Årets Svenska Måltidslitteratur 2015 i kategorin "À la carte - "Best Chef Books".
Nästan var femte matkasse som vi köper bärs ut och slängs i soporna. Det innebär att vi slänger omkring 25-75 kilo helt felfri mat per person och år i Sverige.
Här tar Paul Svensson oss med till sin mormors sätt att tänka och laga mat, långt innan vi slängde en stor del av maten, långt innan vi struntade i att göra middag på rester och långt innan vi gick till frysdisken för att köpa färdiglagad potatisgratäng och djupfrysta fiskpinnar.
Förr i tiden var man van vid med begränsat utbud och plånbok vilket skapade en högre form av kreativitet och närvaro. Sparsamhet var en dygd och det fanns inget som hette rester, det var byggkomponenter till morgondagens hyllning till måltiden för att skapa nya gastronomiska höjder. Detta var en föregångare till vad vi idag vill kallar "upcycling".
"Att leva och verka i nuet med ena örat mot marken och ena ögat mot horisonten är min livsideologi och det tror jag att min mormor och mamma håller med om."
Norstedts 1 9789113067131 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789113067131
- Titel
- Den nya husmanskosten
- Författare
- Svensson, Paul
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2015
- Omfång
- 219 sidor
- Bandtyp
- Klotband
- Mått
- 196 x 234 mm Ryggbredd 27 mm
- Vikt
- 881 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vinnare i Årets Svenska Måltidslitteratur 2015 i kategorin "À la carte - "Best Chef Books".
Nästan var femte matkasse som vi köper bärs ut och slängs i soporna. Det innebär att vi slänger omkring 25-75 kilo helt felfri mat per person och år i Sverige.
Här tar Paul Svensson oss med till sin mormors sätt att tänka och laga mat, långt innan vi slängde en stor del av maten, långt innan vi struntade i att göra middag på rester och långt innan vi gick till frysdisken för att köpa färdiglagad potatisgratäng och djupfrysta fiskpinnar.
Förr i tiden var man van vid med begränsat utbud och plånbok vilket skapade en högre form av kreativitet och närvaro. Sparsamhet var en dygd och det fanns inget som hette rester, det var byggkomponenter till morgondagens hyllning till måltiden för att skapa nya gastronomiska höjder. Detta var en föregångare till vad vi idag vill kallar "upcycling".
"Att leva och verka i nuet med ena örat mot marken och ena ögat mot horisonten är min livsideologi och det tror jag att min mormor och mamma håller med om."
Norstedts 1 9789113067131 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789113067131
- Titel
- Den nya husmanskosten
- Författare
- Svensson, Paul
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2015
- Omfång
- 219 sidor
- Bandtyp
- Klotband
- Mått
- 196 x 234 mm Ryggbredd 27 mm
- Vikt
- 881 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vinnare i Årets Svenska Måltidslitteratur 2015 i kategorin "À la carte - "Best Chef Books".
Nästan var femte matkasse som vi köper bärs ut och slängs i soporna. Det innebär att vi slänger omkring 25-75 kilo helt felfri mat per person och år i Sverige.
Här tar Paul Svensson oss med till sin mormors sätt att tänka och laga mat, långt innan vi slängde en stor del av maten, långt innan vi struntade i att göra middag på rester och långt innan vi gick till frysdisken för att köpa färdiglagad potatisgratäng och djupfrysta fiskpinnar.
Förr i tiden var man van vid med begränsat utbud och plånbok vilket skapade en högre form av kreativitet och närvaro. Sparsamhet var en dygd och det fanns inget som hette rester, det var byggkomponenter till morgondagens hyllning till måltiden för att skapa nya gastronomiska höjder. Detta var en föregångare till vad vi idag vill kallar "upcycling".
"Att leva och verka i nuet med ena örat mot marken och ena ögat mot horisonten är min livsideologi och det tror jag att min mormor och mamma håller med om."
Norstedts 1 9789113067131 -
Den nya husmanskosten
Inbunden bok.
Mycket gott skick. Norstedts. uppl.1. 2015. 219 s. Förlagsband. 19,5 x 23cm. Pärmhörnen lätt nötta. Rikt illustrerad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113067131
- Titel
- Den nya husmanskosten
- Författare
- Svensson, Paul
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2015
- Omfång
- 219 sidor
- Bandtyp
- Klotband
- Mått
- 196 x 234 mm Ryggbredd 27 mm
- Vikt
- 881 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vinnare i Årets Svenska Måltidslitteratur 2015 i kategorin "À la carte - "Best Chef Books".
Nästan var femte matkasse som vi köper bärs ut och slängs i soporna. Det innebär att vi slänger omkring 25-75 kilo helt felfri mat per person och år i Sverige.
Här tar Paul Svensson oss med till sin mormors sätt att tänka och laga mat, långt innan vi slängde en stor del av maten, långt innan vi struntade i att göra middag på rester och långt innan vi gick till frysdisken för att köpa färdiglagad potatisgratäng och djupfrysta fiskpinnar.
Förr i tiden var man van vid med begränsat utbud och plånbok vilket skapade en högre form av kreativitet och närvaro. Sparsamhet var en dygd och det fanns inget som hette rester, det var byggkomponenter till morgondagens hyllning till måltiden för att skapa nya gastronomiska höjder. Detta var en föregångare till vad vi idag vill kallar "upcycling".
"Att leva och verka i nuet med ena örat mot marken och ena ögat mot horisonten är min livsideologi och det tror jag att min mormor och mamma håller med om."
9789113067131 -
Den nya husmanskosten
Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 2015. 219 sidor.
Nyskick. Förlagsny och oläst. Flera ex i lager.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113067131
- Titel
- Den nya husmanskosten
- Författare
- Svensson, Paul
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2015
- Omfång
- 219 sidor
- Bandtyp
- Klotband
- Mått
- 196 x 234 mm Ryggbredd 27 mm
- Vikt
- 881 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vinnare i Årets Svenska Måltidslitteratur 2015 i kategorin "À la carte - "Best Chef Books".
Nästan var femte matkasse som vi köper bärs ut och slängs i soporna. Det innebär att vi slänger omkring 25-75 kilo helt felfri mat per person och år i Sverige.
Här tar Paul Svensson oss med till sin mormors sätt att tänka och laga mat, långt innan vi slängde en stor del av maten, långt innan vi struntade i att göra middag på rester och långt innan vi gick till frysdisken för att köpa färdiglagad potatisgratäng och djupfrysta fiskpinnar.
Förr i tiden var man van vid med begränsat utbud och plånbok vilket skapade en högre form av kreativitet och närvaro. Sparsamhet var en dygd och det fanns inget som hette rester, det var byggkomponenter till morgondagens hyllning till måltiden för att skapa nya gastronomiska höjder. Detta var en föregångare till vad vi idag vill kallar "upcycling".
"Att leva och verka i nuet med ena örat mot marken och ena ögat mot horisonten är min livsideologi och det tror jag att min mormor och mamma håller med om."
Norstedts 1 9789113067131 -
Den nya husmanskosten
Inbunden bok.
Mycket gott skick. Norstedts. uppl.1. 2015. 219 s. Förlagsband. 19,5 x 23cm. Rikt illustrerad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113067131
- Titel
- Den nya husmanskosten
- Författare
- Svensson, Paul
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2015
- Omfång
- 219 sidor
- Bandtyp
- Klotband
- Mått
- 196 x 234 mm Ryggbredd 27 mm
- Vikt
- 881 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vinnare i Årets Svenska Måltidslitteratur 2015 i kategorin "À la carte - "Best Chef Books".
Nästan var femte matkasse som vi köper bärs ut och slängs i soporna. Det innebär att vi slänger omkring 25-75 kilo helt felfri mat per person och år i Sverige.
Här tar Paul Svensson oss med till sin mormors sätt att tänka och laga mat, långt innan vi slängde en stor del av maten, långt innan vi struntade i att göra middag på rester och långt innan vi gick till frysdisken för att köpa färdiglagad potatisgratäng och djupfrysta fiskpinnar.
Förr i tiden var man van vid med begränsat utbud och plånbok vilket skapade en högre form av kreativitet och närvaro. Sparsamhet var en dygd och det fanns inget som hette rester, det var byggkomponenter till morgondagens hyllning till måltiden för att skapa nya gastronomiska höjder. Detta var en föregångare till vad vi idag vill kallar "upcycling".
"Att leva och verka i nuet med ena örat mot marken och ena ögat mot horisonten är min livsideologi och det tror jag att min mormor och mamma håller med om."
9789113067131 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789113067131
- Titel
- Den nya husmanskosten
- Författare
- Svensson, Paul
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2015
- Omfång
- 219 sidor
- Bandtyp
- Klotband
- Mått
- 196 x 234 mm Ryggbredd 27 mm
- Vikt
- 881 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vinnare i Årets Svenska Måltidslitteratur 2015 i kategorin "À la carte - "Best Chef Books".
Nästan var femte matkasse som vi köper bärs ut och slängs i soporna. Det innebär att vi slänger omkring 25-75 kilo helt felfri mat per person och år i Sverige.
Här tar Paul Svensson oss med till sin mormors sätt att tänka och laga mat, långt innan vi slängde en stor del av maten, långt innan vi struntade i att göra middag på rester och långt innan vi gick till frysdisken för att köpa färdiglagad potatisgratäng och djupfrysta fiskpinnar.
Förr i tiden var man van vid med begränsat utbud och plånbok vilket skapade en högre form av kreativitet och närvaro. Sparsamhet var en dygd och det fanns inget som hette rester, det var byggkomponenter till morgondagens hyllning till måltiden för att skapa nya gastronomiska höjder. Detta var en föregångare till vad vi idag vill kallar "upcycling".
"Att leva och verka i nuet med ena örat mot marken och ena ögat mot horisonten är min livsideologi och det tror jag att min mormor och mamma håller med om."
Norstedts 1 9789113067131
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn