Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Grilla vego

Grilla vego

Inbunden bok. Norstedts. 2 uppl. 2019. 155 sidor.

Mycket gott skick.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9789113091716
Titel
Grilla vego
Författare
Svensson, Paul
Förlag
Norstedts
Utgivningsår
2019
Omfång
155 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
178 x 248 mm Ryggbredd 18 mm
Vikt
585 g
Språk
Svenska
Baksidestext
I Grilla vego visar kocken Paul Svensson hur enkelt, gott och mättande det är med vegetarisk grillning. Här finns snabbgrillat, långsamgrillat, picknickmat, pizzor och desserter och ett kapitel som handlar om att göra sin favoritmat kallat reggae food. Du lär dig också hur du tar fram spännande smaker genom att röka till exempel mejeriprodukter.

Givetvis får du många tips och förslag på hur du gör kryddblandningar och marinader som sätter piff på råvarorna. Dessutom finns det massor av recept på läckra såser och röror som kan kombineras i det oändliga med de grillade rätterna.

Självklart kan du också läsa om hur du går tillväga när du ska grilla och om olika tekniker och bränslen. Ju mer van du blir vid att grilla, desto mer kommer du att vilja grilla året runt för varför begränsa sig till bara sommaren?

Paul Svensson är den gröna matens förespråkare på riktigt, och med en härlig glöd visar han i Grilla vego hur roligt och underbart gott det blir om du låter den intensiva smaken av eld sätta karaktär på grönsakerna!

Alla vet vi att vi behöver äta mer grönsaker och mindre kött, och i Grilla vego tar Paul Svensson ett rejält steg mot ett mer modernt sätt att grilla.

Paul Svensson är en av Sveriges bästa kockar och en stor inspiratör för ett grönare och mer hållbart kök, vilket han praktiserar på Fotografiska museets restaurang i Stockholm. Han arbetar även som utbildare inom restaurangbranschen och föreläsare.