Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Landet bortom : Den svarta kristallen 1

Landet bortom : Den svarta kristallen 1

B Wahlströms förlag. 2001. Kartonnage i mycket gott skick. Namnteckning och delvis ifylld bokhylla inuti. Några blommor stämplade på insidan av pärmen. 147 g. Kim trodde att han såg dubbelt! Visst förstod han att det var hans tvillingsyster Kira, men han såg också någon annan, liksom utanpå henne ... Den yttre skepnaden var förvillande lik Kira, bara något äldre, och klädd i en praktfull dräkt av rött, mjukt skinn. Ett gnistrande diadem höll de flammande lockarna från ansiktet och runt handleden bar hon ett brett, kolsvart band av stål. Hon var krigare. En dag hittar Kim och Kira en svart kristall, som ger dem tillträde till Landet bortom. Där är Kira drottning och Kim är prins och Viljevävare med magiska krafter. Deras land, Tallaria, är hotat av Fördärvets onda krafter.
Med hjälp av Kims magiska vävar och Kiras skicklighet med svärdet måste de bekämpa ondskan och rädda Tallaria från undergång.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9132142773
Titel
Landet bortom 1
Författare
Teo Troy
Förlag
B Wahlströms
Utgivningsår
2001
Omfång
160 sidor
Bandtyp
Kartonnage
Mått
110 x 173 mm Ryggbredd 14 mm
Vikt
147 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Kim trodde att han såg dubbelt! Visst förstod han att det var hans tvillingsyster Kira, men han såg också någon annan, liksom utanpå henne ... Den yttre skepnaden var förvillande lik Kira, bara något äldre, och klädd i en praktfull dräkt av rött, mjukt skinn. Ett gnistrande diadem höll de flammande lockarna från ansiktet och runt handleden bar hon ett brett, kolsvart band av stål. Hon var krigare.

En dag hittar Kim och Kira en svart kristall, som ger dem tillträde till Landet bortom. Där är Kira drottning och Kim är prins och Viljevävare med magiska krafter. Deras land, Tallaria, är hotat av Fördärvets onda krafter.

Med hjälp av Kims magiska vävar och Kiras skicklighet med svärdet måste de bekämpa ondskan och rädda Tallaria från undergång.