Rökning. Så röker du kött och fisk.
Inbunden bok. Bokförlaget Settern. 2, helt omarbetad uppl. 2016. 94 sidor.
Nära nyskick. SÅ varm- och kallröker du fisk, kött och fågel. ALLT från rökningens kemi, teknik, bakteriologi, förberedelser till själva rökningen och olika rökmetoder. Ny, helt omarbetad utgåva. Rikt illustrerad kokbok. Inbunden, färgtryckt laminatband / kartonnage. Tvär 8:o. 175x247x11 mm. 470 g. Välvårdat och fint ex, ej ägarnamn, nära som ny. [31121]
Förlagsfakta
- ISBN
- 9789175866598
- Titel
- Rökning : så röker du kött och fisk
- Författare
- Andersson, Alf
- Förlag
- Bokförlaget Settern
- Utgivningsår
- 2016
- Omfång
- 94 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 247 x 175 mm Ryggbredd 11 mm
- Vikt
- 470 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Nu kommer RÖKNING som har varit en försäljningssuccé genom åren, i en ny omarbetad utgåva, helt i färg.
En faktabok som passar alla - från nybörjare till kunniga rökare.
Författaren Alf Andersson tar upp allt - från rökningens kemi och teknik, bakteriologi, förberedelser av kött och fisk - till själva rökningsprocessen och olika rökmetoder. Boken visar hur du varm- och kallröker fisk som t.ex. lax, böckling och ål. Även rökning av kött så som kassler, rådjurslår, kyckling, fläsk och skinka. Du får också lära dig hur du tillreder och röker korv och charketurivaror. Författaren lämnar inget åt slumpen. Med den här boken i hand får du den bästa vägledning du kan önska.
Bygg din egen rök För den som vill bygga sin egen rök finns ett par kapitel med utförlig text och konstruktiva illustrationer, vilka beskriver hur man själv enkelt kan bygga olika sorters rökar.
Som alltid i sina handböcker är Alf Andersson noggrann, pedagogisk och lätt att förstå.