Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Vinden är min mor : en indiansk schamans liv och lära

Vinden är min mor : en indiansk schamans liv och lära

Inbunden bok. Damm förlag. 1 uppl. 1997. 264 sidor.

Nyskick. Mycket fint exemplar. Oläst. Något gulnat boksnitt och några minimala hanteringsspår, för övrigt i presentskick.

1938 gick en ung Muskogee Creek-indian oskadd genom ett skallerormsbo. Det var en del i hans initiering till att bli medicinman. I dag, mer än femtio år senare, delar han med sig av sina erfarenheter och tekniker. Erfarenheter som har tagit honom igenom personliga tragedier och lärt honom hur man tröstar och ger råd åt andra.

Bear Heart uppmuntrar oss att lära känna vår egen sanna personlighet och förstå vår uppgift i livet samt att ta emot andlig ledning. Han väver samman traditionell indiansk schamansk visdom i små anekdoter som visar hur vi kan uppehålla mental, emotionell och psykisk hälsa samt lär oss att leva i dagens värld.

"Jag talade med Bear Heart om det gångna året och mina tankar på att ta livet av mig. Under de trettio minuterna jag talade med honom sa han en sak som jag aldrig kommer att glömma: Det finns många sorters död. Det är inte nödvändigt att lämna den fysiska kroppen för att låta en del av dig dö, en del som inte längre är till nytta och glädje för dig. När du låter det hända kan du återfödas till ett nytt och bättre liv. Tillsammans med den ledning och inspiration som Bear Heart givit mig, har jag lärt mig att acceptera livet istället för att fly från det." (Molly Larkin).

"Denna fascinerande bok är en sällsynt kombination av universella sanningar och praktisk tillämpning. Det är en utmärkt handledning i hur man lever ett rikt liv i en komplicerad värld." (John Grey, författare till Män är från Mars Kvinnor är från Venus).

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789177056256
Titel
Vinden är min mor
Författare
B Heart
Förlag
Damm förlag
Utgivningsår
1997
Omfång
264 sidor
Bandtyp
Kartonnage
Vikt
403 g
Språk
Svenska