Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Tvivlet

Tvivlet

Inbunden bok. Lilla Piratförlaget. 2024. 48 sidor.

Nyskick. Förlagsny. Oläst. /// Musen och krokodilen är vänner sedan länge. De kan lita på varandra i vått och torrt. Så när krokodilen berättar att han har råkat äta upp sina maracas tvekar inte musen en sekund. Han ställer upp och hjälper sin vän! Musen marscherar rakt in i krokodilens gap för att leta efter dem. Men det dröjer inte länge innan han upptäcker att han inte är ensam därinne. Och plötsligt drabbas han av ett TVIVEL. Tänk om tänk om han har blivit uppäten?!

Tvivlet är en drastisk och humoristisk bok som bjuder på ren högläsningsglädje, där barnet verkligen kan interagera med text och bild. Författaren Silvia Borando var med och grundade minibombo, ett italienskt bilderboksförlag som gjort sig kända för barnnära läsglädje. Tillsammans med illustratören Alberto Lot står hon bakom den uppmärksammade bilderboken Tvivlet.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789178135196
Titel
Tvivlet
Författare
Borando, Silvia
Förlag
Lilla Piratförlaget
Utgivningsår
2024
Omfång
48 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
238 x 238 mm Ryggbredd 11 mm
Vikt
422 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Musen och krokodilen är vänner sedan länge. De kan lita på varandra i vått och torrt. Så när krokodilen berättar att han har råkat äta upp sina maracas tvekar inte musen en sekund. Han ställer upp och hjälper sin vän! Musen marscherar rakt in i krokodilens gap för att leta efter dem. Men det dröjer inte länge innan han upptäcker att han inte är ensam därinne. Och plötsligt drabbas han av ett TVIVEL. Tänk om tänk om han har blivit uppäten?!Tvivlet är en drastisk och humoristisk bok som bjuder på ren högläsningsglädje, där barnet verkligen kan interagera med text och bild. Författaren Silvia Borando var med och grundade minibombo, ett italienskt bilderboksförlag som gjort sig kända för barnnära läsglädje. Tillsammans med illustratören Alberto Lot står hon bakom den uppmärksammade bilderboken Tvivlet.