Jord : en kockaspriants och familjefars äventyr i Lyon, på spaning efter hemligheten bakom den franska kokkonsten
Inbunden bok. Albert Bonniers Förlag. 2021. 520 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick.
På jakt efter hemligheten med fransk matlagning A Bonnier förl. Inb dek pbnd med omsl
Eb kockaspirants och familjefars äventyr i Lyon, på spaning efter hemligheten bakom den franska kokkonsten övers Mats Hörmark 2021 nyskick
Isbn 9789100186029 521s
Förlagsfakta
- ISBN
- 9789100186029
- Titel
- Jord : en kockaspriants och familjefars äventyr i Lyon, på spaning efter hemligheten bakom den franska kokkonsten
- Författare
- Buford, Bill
- Förlag
- Albert Bonniers Förlag
- Utgivningsår
- 2021
- Omfång
- 520 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 145 x 221 mm Ryggbredd 41 mm
- Vikt
- 668 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Bill Bufords strävan att förstå det franska köket tar honom till världens gastronomiska huvudstad, Lyon. Han studerar vid L’Institut Bocuse, lagar mat på Michelinrestaurangen La Mère Brazier, uthärdar oändliga timmar i köket och blir besatt av att bevisa att han är värd de gastronomiska hemligheterna han får ta del av och att fransk matlagning faktiskt härrör från (mon dieu!) den italienska.Med sin speciella humor, äventyrskänsla och mästerliga förmåga att fördjupa sig själv och sina läsare i omgivningen har Bill Buford skrivit en bok som säkert kommer att bli alla matälskares favorit.