Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Köksalmanack 2007

Köksalmanack 2007

Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 2006. 205 sidor.

Nära nyskick. Format 23,5 x 17,5 cm Vikt 570 g.
Inbundet laminatband, mycket rikt färgillustrerad med teckningar och foton, plats finns för egna anteckningar. Köksalmanack är en bok för alla matglada och guiden till veckans alla måltider. Boken innehåller recept och matsedelsförslag för hela året, både för vardag och fest, almanacka för hela året, inspirerande krönikor samt tips och idéer samt namnsdagsregister. Den klassiska serien Husmoderns köksalmanack, en kombinerad almanacka och kokbok, utkom årligen från 1933 till 1978. 1979 ändrades namnet till Köksalmanack.
// Inga anteckningar. Bilden visar den aktuella boken. Utnyttja gärna inrikes ENHETSFRAKTEN, samma fraktpris oavsett hur många böcker du beställer samtidigt av BOKLÖF, klicka ↓ och se utbudet [5063]

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789155234256
Titel
Köksalmanack 2007
Förlag
Bokförlaget Semic
Utgivningsår
2006
Omfång
205 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
179 x 238 mm Ryggbredd 14 mm
Vikt
576 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Vad ska vi äta idag?I Köksalmanack  får du måltidsförslag alla årets dagar och dessutom mängder av goda och fräscha recept. Oumbärlig för barnfamiljen och alla andra som vill äta gott, nyttigt och omväxlande alla dagar i veckan.Här bjuds vi också på reportage med de bästa recepten från Europamästarinnan i pizzabakning och på tjejmiddag med fjortonåriga Åse och och hennes kompisar. Te är den nya trenddrycken - bjud på five o clock! Läs om Afrodites frukt, tryffeln, som finns i italienska Piemonte och följ med på ett besök hos Grays Deli - en gårdsbutik mitt i stan. Detta och mängder av annan intressant, trevlig och matnyttig läsning hittar du i Köksalmanack 2007.Årets krönikörer är Jonas Borssén, Pelle Johansson, Eja Nilsson och Christina Möller.