Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
I kraft av intentionen

I kraft av intentionen

Inbunden bok. Energica Förlag. 2003. 196 sidor.

Mycket gott skick. Hylla 36

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
918705695x
Titel
I kraft av intentionen
Författare
Martin Dianne
Förlag
Energica Förlag
Utgivningsår
2003
Omfång
196 sidor
Bandtyp
Inbunden
Vikt
334 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Min intention är..." Med de orden kan hela vår värld förändras. När man blir medveten om sina intentioner och tar kontroll över dem, får vi en mer harmonisk och tillfredsställande upplevelse av oss själva och andra.

Intentionen har kraften att överskugga negativa tankar, den har kraften att föreviga sig själv och den har kraften att skapa. Kärlek är den starkaste energin och den starkaste kraften.

Närhelst vi tänker, talar eller handlar så föder intentionen i samma stund automatiskt vår upplevelse. Varje intention blir en katalysator för upplevelser som växelverkar med andras tankar, ord och handlingar. Denna växelverkan av intentioner påverkar ofrånkomligt vårt beteende, vår omgivning, vår omvärld, vårt universum och därför oss själva.

Varje intention bygger på kärlek - eller så gör den inte det. Antingen så lever vi och odlar en miljö som bygger på kärlek - eller så gör vi inte det.

I kraft av intentionen är en andlig övningsbok, som kommer att hjälpa dig att uppnå dina högsta strävanden. Varje avsnitt i boken berör livets olika delar och inleds med en kort introduktion och därefter följer förslag på intentioner som är andligt förankrade. Man kan öppna boken på vilken sida som helst och hitta meningsfulla uttryck för intentionen vare sig det handlar om sina relationer med familj, vänner, samhället eller Gud.

I kraft av intentionen är en inspirationskälla till universell visdom och ger oss med ett enkelt, inkännande språk redskap för skapa intentioner som belönar oss med det vi längtar efter allra mest.