Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Britt och Sommaren

Britt och Sommaren

Inbunden bok. Bonniers. 1950. 153 sidor.

Dåligt skick. Hennes mamma talar en dag om för Britt och hennes syskon, att hon tänker gifta om sig med en god vän till deras döde pappa. De yngre syskonen blir hänförda över det perspektiv, som härvid öppnar sig för dem, att få bo i en fin villa, att få ha mamma hemma hela dagarna, men Britt blir förtvivlad. Hon anser att modern begår ett brott mot deras underbara pappas minne och det tar en lång tid innan hon inser, att deras mamma har rätt att leva ett lyckligt liv, även om deras pappa är död.

Den gamla antagonisten Solveig ger henne också en del nya bekymmer, men med hjälp av den rare fröken Märta så ordnar den saken upp sig.

Sorgen efter den störtade flygaren Arne läks och lämnar ett ljust minne efter sig, sedan hon mött en ny, trevlig pojke...

(Britt är välkänd från förra årets succé "Britt möter allvaret". I den nya boken, som är en fortsättning på denna, men som mycket väl kan läsas fristående, ljusnar det för Britt, även om hon har en del svårigheten att genomgå också här.) (Sned bokrygg)

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish