Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Konsten att umgås med en finurlig katt

Konsten att umgås med en finurlig katt

Inbunden bok. Nordisk rotogravyr. 1 uppl. 1963. 118 sidor.

Nära nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick. 1:a utg. Från 1963. Skyddsomslag med lätta bruksspår (fram: 1 mini-reva upptill mot ryggen, 1 mini-reva nedtill höger & 1 mini-reva upptill mitten. Bak: 1 cm reva nedtill & ett par mini-revor upp och nedtill samt lätt solkig baksida. Fint skyddsomslag i övrigt). Boken i sig är i mycket gott skick: pärmarna med minimala bruksspår. Ryggen är i ett perfekt skick, inlagan i toppskick (sånär som på mini-lagerprickar på 1 sid, men inget som påverkar i övrigt). Rikt illustrerad i svartvitt.

Innehåll:

Att komma överens med en finurlig katt är en utmaning, som till det yttersta prövar en människas intellekt. Men den fyndige författaren; Eric Gurney, som har tillbringat år med att iaktta detta märkliga djurs vanor och beteenden, ger här den hjälp, "som gör dig uppgiften vuxen" att vara ett förstående och lämpligt sällskap för din katt.

Gurney skissar med penna och pensel mästerligt upp nyckelreglerna för hur man umgås med katter genom att avslöja deras särpräglade karaktärsdrag av; högdragenhet och oberoende samt lojalitet och listighet, vilka har gjort att de har älskats av generationer av vuxna och barn över hela världen.

Genom hela detta fängslande, karikerade kåseri pekar Gurney ut de stora skillnaderna mellan katter och kattägare och deras "fiender" och "ärkerivaler"; hundar och hundägare.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish