Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Köksalmanack 2011

Köksalmanack 2011

Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 2010. 205 sidor.

Nära nyskick. Format 23,5 x 17,5 cm Vikt 590 g.
Inbundet laminatband, mycket rikt färgillustrerad med teckningar av Annika Huett samt foton, plats finns för egna anteckningar. Köksalmanack är en bok för alla matglada och guiden till veckans alla måltider. Boken innehåller recept och matsedelsförslag för hela året, både för vardag och fest, almanacka för hela året, inspirerande krönikor samt tips och idéer samt namnsdagsregister. Den klassiska serien Husmoderns köksalmanack, en kombinerad almanacka och kokbok, utkom årligen från 1933 till 1978. 1979 ändrades namnet till Köksalmanack.
// Inga anteckningar. Bilden visar den aktuella boken. Utnyttja gärna inrikes ENHETSFRAKTEN, samma fraktpris oavsett hur många böcker du beställer samtidigt av BOKLÖF, klicka ↓ och se utbudet [0963]

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789155255800
Titel
Köksalmanack 2011
Förlag
Bokförlaget Semic
Utgivningsår
2010
Bandtyp
Inbunden
Mått
170 x 237 mm Ryggbredd 14 mm
Vikt
535 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Årets Köksalmanacka är här med sin unika blandning av måltidsförslag för årets alla dagar, inspirerande recept, tips, goda råd och trevliga artiklar för alla oss som tycker att köket är hemmets viktigaste plats. Oumbärlig för barnfamiljen och alla andra som vill äta gott, nyttigt och varierat alla dagar i veckan. Dessutom plats för egna anteckningar.Ur årets utgåva:Martin Johansson lär oss att baka surdegsbröd enligt konstens alla regler, och ute i Europa firas karnevaler med fest och fastlagsmat. Systrarna Lisa och Monica Eisenman lagar värmande soppor, våren möts med färska örter och med en våffelfest utöver det vanliga. Vi smakar på det österrikiska kökets klassiker och Köksalmanackans redaktion proväter huvudstadens godaste kebab. Till jul gör vi vackra blomsterdekorationer och bakar nya härliga småkakor. Dessutom tänkvärda och underhållande kåserier av bland andra Glenn Strömberg och Lotta Lundgren.