Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Hästen : beteende, utfodring, fysiologi, anatomi

Hästen : beteende, utfodring, fysiologi, anatomi

Inbunden bok. Natur & Kultur Allmänlitteratur. 1 uppl. 2013. 255 sidor.

Nyskick. Förlagsny. Oläst. /// Hästen har tjänat människan i tusentals år. Många av hästens tidigare användningsområden har försvunnit, men flera nya har uppstått. Mångfalden av användningsområden och antal hästraser har aldrig varit större i Sverige än i dag. Nya användare och hästägare tillkommer hela tiden, och behöver kunskap och förståelse för hästens beteende, utfodring, anatomi, fysiologi och avel. Boken är skriven som en fakta- och lärobok för hästintresserade i allmänhet och för de elever som läser kurser i hästkunskap i gymnasieskolan. Boken inleds med korta avsnitt om hästens användningsområden, historia, raser, signalement, färger och tecken. Det fortsatta innehållet omfattar hästens beteende, utfodring, fodermedel, näringsbehov och foderspjälkning, hästens exteriör, gångarter, rörelseapparat, cirkulation och andning, fortplantning, förebyggande vård, genetik och avel. Boken är rikt illustrerad med teckningar och fotografier.

Bo Furugren är en mycket kunnig hästmänniska och en av landets främsta experter på hästars färger. Det är han som skrivit häst- och riduppslagsorden i NE, där han även medverkat med illustrationer.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789127133785
Titel
Hästen : beteende, utfodring, fysiologi, anatomi
Författare
Furugren, Bo
Förlag
Natur & Kultur Allmänlitteratur
Utgivningsår
2013
Omfång
255 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
195 x 248 mm Ryggbredd 24 mm
Vikt
810 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Hästen har tjänat människan i tusentals år. Många av hästens tidigare användningsområden har försvunnit, men flera nya har uppstått. Mångfalden av användningsområden och antal hästraser har aldrig varit större i Sverige än i dag. Nya användare och hästägare tillkommer hela tiden, och behöver kunskap och förståelse för hästens beteende, utfodring, anatomi, fysiologi och avel. Boken är skriven som en fakta- och lärobok för hästintresserade i allmänhet och för de elever som läser kurser i hästkunskap i gymnasieskolan. Boken inleds med korta avsnitt om hästens användningsområden, historia, raser, signalement, färger och tecken. Det fortsatta innehållet omfattar hästens beteende, utfodring, fodermedel, näringsbehov och foderspjälkning, hästens exteriör, gångarter, rörelseapparat, cirkulation och andning, fortplantning, förebyggande vård, genetik och avel. Boken är rikt illustrerad med teckningar och fotografier.
Bo Furugren är en mycket kunnig hästmänniska och en av landets främsta experter på hästars färger. Det är han som skrivit häst- och riduppslagsorden i NE, där han även medverkat med illustrationer.