Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Europas historia : från istid till corona

Europas historia : från istid till corona

Inbunden bok. Ordalaget Bokförlag. 1 uppl. 2023. 104 sidor.

Nyskick. Förlagsny. Oläst. /// Allt om Europa!

Sverige är en del av Europa. Det är spännande att läsa om sådant som har påverkat oss och format det land vi lever i. Händelser i omvärlden och samspelet mellan länder och människor är ständigt aktuellt. I Europas historia presenterar Björn Höglund på ett pedagogiskt och underhållande sätt hur Europa har utvecklats från antiken, via revolutioner och världskrigen, fram till EU och Europa idag. Viktiga händelser och personer, hur folket levde och hur regenter styrde. Läsaren får följa med på en resa från före istiden fram till idag och lära sig om hur människorna kom till Europa, hur det såg ut på stenåldern och bronsåldern, hur grekerna levde och hur Romarriket växte fram. Allt illustrerat med fotografier, målningar, kartor och en mängd intressanta och roliga faktarutor.

Dessutom roliga quiz samt knep och knåp.

BJÖRN HÖGLUND är journalist och har även en bakgrund som lärare. Han har bland annat gett ut Sveriges rovdjur och Sveriges historia för samma åldersgrupp. Förutom böcker har han skrivit över 10 000 frågor till SVT:s Vem vet mest?, På spåret och Vi i femman.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789174695427
Titel
Europas historia : från istid till corona
Författare
Höglund, Björn
Förlag
Ordalaget Bokförlag
Utgivningsår
2023
Omfång
105 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
223 x 284 mm Ryggbredd 14 mm
Vikt
675 g
Språk
Svenska
Baksidestext
"Man kan ha mycket roligt tillsammans med den här boken." Go'kväll, Monica Lindgren"Gedigen faktabok som verkligen har ett upplägg så att målgruppen inte ska lessna utan orka läsa. Perfekt bok tillskolbibliotek."Barnboksfamiljen"En bra historiebok!"BTJ, Ulf Hyltén-Cavallius"Boken passar perfekt i skolbiblioteket, i klassrummet eller hemma. Rekommenderar varmt denna bok." Gustavs bokhylla Allt om Europa!Sverige är en del av Europa. Det är spännande att läsa om sådant som har påverkat oss och format det land vi lever i. Händelser i omvärlden och samspelet mellan länder och människor är ständigt aktuellt. I Europas historia presenterar Björn Höglund på ett pedagogiskt och underhållande sätt hur Europa har utvecklats från antiken, via revolutioner och världskrigen, fram till EU och Europa idag. Viktiga händelser och personer, hur folket levde och hur regenter styrde. Läsaren får följa med på en resa från före istiden fram till idag och lära sig om hur människorna kom till Europa, hur det såg ut på stenåldern och bronsåldern, hur grekerna levde och hur Romarriket växte fram. Allt illustrerat med fotografier, målningar, kartor och en mängd intressanta och roliga faktarutor. Dessutom roliga quiz samt knep och knåp. Fler delar i serien av Björn Höglund:Sveriges historia - från stenyxa till smartphoneSveriges landskap - en resa från Skåne till LapplandSveriges rovdjurSveriges insekterMystiskt och spännande i Sverige BJÖRN HÖGLUND är journalist och har även en bakgrund som lärare. Han har bland annat gett ut Sveriges rovdjur och Sveriges historia för samma åldersgrupp. Förutom böcker har han skrivit över 10 000 frågor till SVT:s Vem vet mest?, På spåret och Vi i femman.