Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Kok-Konsten som vetenskap och konst
Kok-Konsten som vetenskap och konst Kok-Konsten som vetenskap och konst Kok-Konsten som vetenskap och konst

Kok-Konsten som vetenskap och konst

Gastronomiska Akademiens Bibliotek. Dr. Ch. Em. Hagdahl. Kok-Konsten som vetenskap och konst. Faksimilupplagan utgiven av Gastronomiska Akademien. Bonniers, tryckt i Hongkong 1979. Förord om Hagdahl och hans kokbok av Mats Rehnberg och Tore Wretman. 17,5 x 24,5 x 6 cm. (20), 1006 sidor. Bunden i förlagets orange klotband med bevarat skyddsomslag. Skyddsomslaget obetydligt naggat i kanterna och blekt rygg. Mycket rikt illustrerad.

Nära nyskick.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish