Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Dans med en främling

Dans med en främling

Häftad bok. Förlaget Harlequin. 1 uppl. 2023. 336 sidor.

Nyskick. Det krävs mer än bara den rätta maskeraddräkten för att få uppleva sin egen askungesaga

Bibliotekarien Phoebe O’Dunn arbetar med böcker, men trots sin passion för fängslande berättelser har hon lärt sig att lyckliga slut bara inträffar i sagornas värld. Hennes eget liv i Knights Bridge är tryggt och händelselöst - tills hon upptäcker det dolda rummet på bibliotekets vind.

Där hittar hon bland annat en uppsättning vintagekläder, varav en fantastisk klänning som skulle passa perfekt på den maskeradbal hon är bjuden på. Utklädd till prinsessa blir Phoebe charmad av en stilig pirat, Noah, som också har lagt sig till med en betydligt kaxigare personlighet än han har i verkliga livet.

När Phoebe och Noah träffas på nytt i hennes lilla hemstad känner de inte igen varandra. Och ingen av dem tror att den magi de upplevde den där kvällen någonsin kommer att upprepas - tills ett oväntat hot tvingar dem att blotta sina sanna jag.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK

Förlagsfakta

ISBN
9789150974683
Titel
Dans med en främling
Författare
Neggers, Carla
Förlag
Förlaget Harlequin
Utgivningsår
2023
Omfång
336 sidor
Bandtyp
Häftad
Mått
110 x 180 mm Ryggbredd 22 mm
Vikt
179 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Det krävs mer än bara den rätta maskeraddräkten för att få uppleva sin egen askungesagaBibliotekarien Phoebe O’Dunn arbetar med böcker, men trots sin passion för fängslande berättelser har hon lärt sig att lyckliga slut bara inträffar i sagornas värld. Hennes eget liv i Knights Bridge är tryggt och händelselöst - tills hon upptäcker det dolda rummet på bibliotekets vind.Där hittar hon bland annat en uppsättning vintagekläder, varav en fantastisk klänning som skulle passa perfekt på den maskeradbal hon är bjuden på. Utklädd till prinsessa blir Phoebe charmad av en stilig pirat, Noah, som också har lagt sig till med en betydligt kaxigare personlighet än han har i verkliga livet.När Phoebe och Noah träffas på nytt i hennes lilla hemstad känner de inte igen varandra. Och ingen av dem tror att den magi de upplevde den där kvällen någonsin kommer att upprepas - tills ett oväntat hot tvingar dem att blotta sina sanna jag.