Stora boken om fisk och skaldjur
Trodde du kanske att det är svårt att skilja mellan stör och piggvar? Är du inte riktigt säker hur laxen skall tillagas så att den blir så där underbart smakrik och samtidigt bara nätt och jämt håller ihop på gaffeln? Eller kanske vet du inte vilken fisk du ska välja när du vill laga en verkligt läcker fiskpaj? Allt det här, och mycket mer därtill, lär du dig i 'Stora boken om fisk och skaldjur'. Här finns kapitel om soppor och chowders, om stekrätter och wokrätter, om grillrätter och pocherade rätter, om pajer, grytor och gratänger. Tillsammans vägleder de dig genom ett överflöd av underbara rätter från alla delar av världen. Här finns också särskilda uppslag om sushi och sashimi, om fisk- och skaldjurssåser, om varma och kalla uppläggningar, yum cha, marinader och grillsåser - och inte minst om oförglömliga ostron serverade i skal. Uttömmande uppslagsdel med fiskar och skaldjur från alla delar av världen, både med sina vardagliga och vetenskapliga namn. Tillredningstips med steg-för-steg-illustrationer som förklarar alla svårigeheter. Världens mest älskade fisk- och skaldjursrecept med enkla och klara instruktioner som visar hur man lagar allt från smördrypande fransk forell till kryddiga thailändska fiskcurryrätter. Ett överflöd av information om hur man handlar, förvarar och tillagar fisk och skaldjur.
Könemann. 2000.Inbunden.304 sidor. Skyddsomslag.Laminatband.Rikt fotoillusterad i färg.Format 28.6x21,9 cm.Vikt 1600 g.Språk:Svenska.Absolut nyskick.Frakt (M-påse) via Posten 69 kronor.(Sverige).
Förlagsfakta
- ISBN
- 3829040040
- Titel
- Stora boken om fisk och skaldjur
- Författare
- Eriksson, Lottie
- Förlag
- Köln : Könemann
- Språk
- Svenska