Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Franska kökets stora kokbok. Teknik och hemligheter
Franska kökets stora kokbok. Teknik och hemligheter Franska kökets stora kokbok. Teknik och hemligheter Franska kökets stora kokbok. Teknik och hemligheter

Franska kökets stora kokbok. Teknik och hemligheter

Inbunden bok. Allhems Förlag. 2 uppl. 1975. 776 sidor.

Mycket gott skick. Skyddsomslag saknas. Format 24,5 x 17 x 6,5 cm Vikt 2.035 g.
Inbundet vinrött konstläderband med guldfärgad pärm- och ryggtext, ANDRA upplagan, mycket rikt illustrerad med fotografier i sv/v och färg, plats för egna anteckningar i slutet av boken. Franska originalets titel: La cuisine, sa technique - ses secrets. Redaktör för den svenska upplagan: Karl Erik Lagerberg. En klassisk fransk köksbibel på svenska! INNEHÅLL: Register till text- och bildavsnittet "Handgreppen". Författarens förord * DEL I Handgreppen (tydliga sv/v fotografier med steg-för-steg instruktioner) * DEL II Goda rätter - bra recept 1. Soppor 2. Hors-d'œvre 3. Äggrätter 4. Fisk och skaldjur 5. Kött 6. Fågel 7. Vilt 8. Grönsaker 9. Desserter 10. Såser * DEL III - Viner (kapitel om vin av Arne Grum-Schwensen, bearbetat för svenska förhållanden av Lennart Thölén). Register.
// Inlagan är naturligt något gulnad utan anteckningar, första uppslaget har ett par märken efter tidigare tejpad lapp, pärmarna har små diskreta hanteringsspår, utan skyddsomslag. Bilden visar den aktuella boken. Utnyttja gärna inrikes ENHETSFRAKTEN, samma fraktpris oavsett hur många böcker du beställer samtidigt av BOKLÖF, klicka ↓ och se utbudet [1384-2]

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789170040573
Titel
Franska kökets stora kokbok : teknik och hemligheter
Författare
Oliver, Raymond - Lagerberg, Karl Erik
Förlag
Malmö : Allhem
Utgivningsår
1975
Språk
Svenska