Franska kökets stora kokbok. Teknik och hemligheter
Inbunden bok. Allhems Förlag. 2 uppl. 1975. 776 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag saknas.
Format 24,5 x 17 x 6,5 cm Vikt 2.035 g.
Inbundet vinrött konstläderband med guldfärgad pärm- och ryggtext, ANDRA upplagan, mycket rikt illustrerad med fotografier i sv/v och färg, plats för egna anteckningar i slutet av boken. Franska originalets titel: La cuisine, sa technique - ses secrets. Redaktör för den svenska upplagan: Karl Erik Lagerberg. En klassisk fransk köksbibel på svenska! INNEHÅLL: Register till text- och bildavsnittet "Handgreppen". Författarens förord * DEL I Handgreppen (tydliga sv/v fotografier med steg-för-steg instruktioner) * DEL II Goda rätter - bra recept 1. Soppor 2. Hors-d'œvre 3. Äggrätter 4. Fisk och skaldjur 5. Kött 6. Fågel 7. Vilt 8. Grönsaker 9. Desserter 10. Såser * DEL III - Viner (kapitel om vin av Arne Grum-Schwensen, bearbetat för svenska förhållanden av Lennart Thölén). Register.
// Inlagan är naturligt något gulnad utan anteckningar, första uppslaget har ett par märken efter tidigare tejpad lapp, pärmarna har små diskreta hanteringsspår, utan skyddsomslag. Bilden visar den aktuella boken. Utnyttja gärna inrikes ENHETSFRAKTEN, samma fraktpris oavsett hur många böcker du beställer samtidigt av BOKLÖF, klicka ↓ och se utbudet [1384-2]
Förlagsfakta
- ISBN
- 9789170040573
- Titel
- Franska kökets stora kokbok : teknik och hemligheter
- Författare
- Oliver, Raymond - Lagerberg, Karl Erik
- Förlag
- Malmö : Allhem
- Utgivningsår
- 1975
- Språk
- Svenska