Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Astrologi : ett sätt att leva

Astrologi : ett sätt att leva

Häftad bok. Täby : Larsson. 1975. 186 sidor.

Mycket gott skick. PRESENTSKICK.
Vid sidan av sin lysande sångarkarriär har Ulla Sallert ägnat en stor del av sin tid åt studier i astrologi. Sedan tjugo år har hon levat med denna vetenskap som en aldrig sinande källa till inspiration,
Ulla Sallert gör här sin författardebut. Hon kan sitt ämne och har förmågan att utrycka sig med klarhet och charm. Därigenom blir hennes framställning dubbelt njutbar.- Hon säger:
"Astrologi är för mig ett spännande äventyr och en genväg att lära känna min omgivning.- den har fått mig att lättare förstå människor och respektera dem. Och kanske det svåraste av allt, att komma underfund med mig själv.
Astrologi kan liknas vid en karta. Rätt använd ger den kännedom om det mänskliga landskap som vi färdas igenom.- Och liksom kartan och kompassen hjälper den oss att välja den framkomligaste vägen.-
Astrologi gör ingen skillnad på hudfärg, samhällsställning eller religion. Här råder fullkomlig jämlikhet mellan människor.
Boken är en introduktion till astrologin. den handlar om de tolv soltecknen i zodiaken, beskriver de tolv grundläggande människotyperna. Boken behandlar inte ascendenternas eller planeternas inverkans. Det förekommer heller inga spekulationer om framtiden. Uppgiften är att levandegöra de mest framträdande karaktärsdragen. hos var och en av de tolv mänskliga grundtyperna.
Är duy Vädur eller Oxe, så är du det! Men vilket av soltecknen du än tillhör, så hoppas jag, att boken ska vara dig till nytta och glädje i umgänget med människor och i den strävan att lära känna dig själv."
Ulla Sallert

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9151400146
Titel
Astrologi : ett sätt att leva
Författare
Sallert, Ulla
Förlag
Täby : Larsson
Utgivningsår
1975
Språk
Svenska