Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Kokkonsten : tekniker, ingredienser, redskap för det internationella, klassiska köket

Kokkonsten : tekniker, ingredienser, redskap för det internationella, klassiska köket

Inbunden bok. Bonnier Impact. Andra uppl. 2008. 526 sidor.

Nära nyskick. Blått förlagsband, 28 x 22 centimeter. Illustrerad med mer än 2000 färgfotografier Denna bok är mycket mer än en vanlig kokbok! En lärobok om
ett bra köks utrustning, tekniker. Boken kan å det varmare rekommenderas

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789185605538
Titel
Kokkonsten : tekniker, ingredienser, redskap för det internationella, klassiska köket
Författare
Willan, Anne
Förlag
Bonnier Impact
Utgivningsår
2008
Omfång
526 sidor
Bandtyp
Kartonnage
Språk
Svenska
Baksidestext
När Anne Willan grundade La Varenne så gjorde hon det för att utbilda de bästa av kockar. När hon skrev boken Kokkonsten så gjorde hon det för att den matintresserade allmänheten skulle kunna ta del av alla de tips och tekniker som man lär ut där. Nu tar vi det ett steg till och presenterar boken till ett pris och i ett utförande som gör den tillgänglig för alla..Detta är den klassiska uppslagsboken om matlagning, en modern handbok som genom tydliga steg-för-steg-illustrationer visar allt du behöver veta för att både lyckas och briljera i köket.Recept från hela världen blandas med tekniker, metoder, redskap och ingredienser, allt presenterat med över 2 500 fotografier i färg.