Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Kokkonsten : tekniker, ingredienser, redskap för det internationella, klassiska köket

Kokkonsten : tekniker, ingredienser, redskap för det internationella, klassiska köket

Inbunden bok. Stockholm : Bonnier. 1990. 526 sidor.

Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. PRESENTSKICK.
En fullständig uppslagsbok i klassisk internationell kokkonst.
En modern handbok som sträcker sig från de enklaste bastekniker till mer avancerande tillagningsmetoder.
En kulinarisk inspirationskälla med utpräglat internationell inriktning, med ingredienser och klassiska recept från all världens kök.
Boken är skriven av grundaren av den berömda "Ecole de Cuisine La Varenne" i Paris.
Illustrerad med över 2500 färgfotografier av tekniker, metoder, redskap, ingredienser.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789134510791
Titel
Kokkonsten : tekniker, ingredienser, redskap för det internationella, klassiska köket
Författare
Willan, Anne - Telegin, Marie Louise
Förlag
Stockholm : Bonnier
Utgivningsår
1990
Språk
Svenska