-
Kärlek, oliver och timjan : Mat för välbefinn...
Inbunden bok. Albert Bonniers Bokförlag. 4:e tryckningen, 1:a uppl. 2002. 288 sidor.
Nyskick. Se de 250 recept som ligger inom parenteser på titel rutan där uppe! Stora dimensioner: 25,9 cm x 20 cm. 1125 gram. (senare låda20240531-2?0).
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789100577209
- Titel
- Kärlek, oliver och timjan : mat för välbefinnande
- Författare
- Bergenström, Anna
- Förlag
- Albert Bonniers Förlag
- Utgivningsår
- 2001
- Omfång
- 288 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Kärlek, oliver och timjan är en inspirerande kokbok som handlar om att äta smalare och lite bättre, om att komma i balans och få mycket mer ork.Kärlek står för omtanke och matglädje. Att visa mer respekt för oss själva, för djur och natur. Att oftare välja grönsaker som odlats i harmoni med naturen, att äta mer fisk och mycket mer färsk frukt.Oliver står för det fina medelhavsköket med den välgörande olivoljan och dofter av rosmarin och solmogna tomater.Timjan, som är en av de kryddor vi använt i hundratals år, står för det svenska och för våra traditioner i Skandinavien. I boken finns dessutom några recept från Sydamerika och inte minst många idéer från Asien, där man verkligen kan konsten att laga spännande, vacker och hälsosam mat.Här finns också idéer till fest, lite om kött men mer om fisk, härliga vegetariska rätter, förslag till mat att ta med på picknick, nya brödrecept ooch många läckra desserter.Kärlek, oliver och timjan är gjord av Anna Bergenström och Fanny Bergenström. Boken innehåller drygt 300 nya recept och 240 underbara färgbilder.
Albert Bonniers Bokförlag 4:e tryckningen, 1:a 9789100577209 -
Kärlek, oliver och timjan : Mat för välbefinn...
Inbunden bok. Albert Bonniers Bokförlag. 6:e tryckningen, 1:a uppl. 2003. 288 sidor.
Mycket gott skick. Se de 250 recept som ligger inom parenteser på titel rutan där uppe! Under annonsering det spilldes kaffe på utsidan, så det finns några små fläckar på utsidan, vad ska man göra, den som jobbar - den gör fel . Liten gåva notering på skydds bladen. Resten läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789100577209
- Titel
- Kärlek, oliver och timjan : mat för välbefinnande
- Författare
- Bergenström, Anna
- Förlag
- Albert Bonniers Förlag
- Utgivningsår
- 2001
- Omfång
- 288 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Kärlek, oliver och timjan är en inspirerande kokbok som handlar om att äta smalare och lite bättre, om att komma i balans och få mycket mer ork.Kärlek står för omtanke och matglädje. Att visa mer respekt för oss själva, för djur och natur. Att oftare välja grönsaker som odlats i harmoni med naturen, att äta mer fisk och mycket mer färsk frukt.Oliver står för det fina medelhavsköket med den välgörande olivoljan och dofter av rosmarin och solmogna tomater.Timjan, som är en av de kryddor vi använt i hundratals år, står för det svenska och för våra traditioner i Skandinavien. I boken finns dessutom några recept från Sydamerika och inte minst många idéer från Asien, där man verkligen kan konsten att laga spännande, vacker och hälsosam mat.Här finns också idéer till fest, lite om kött men mer om fisk, härliga vegetariska rätter, förslag till mat att ta med på picknick, nya brödrecept ooch många läckra desserter.Kärlek, oliver och timjan är gjord av Anna Bergenström och Fanny Bergenström. Boken innehåller drygt 300 nya recept och 240 underbara färgbilder.
Albert Bonniers Bokförlag 6:e tryckningen, 1:a 9789100577209 -
COOK IT RAW
Inbunden bok. –– FÖRLAGSNY! – Phaidon. 2013. 302 sidor.
Nyskick. –– FÖRLAGSNY, med skyddsplast! – Se fler bilder! – Stort format, 25x29 cm. ––
Cook it Raw tells the story of an exciting collection of avant garde chefs who come together to create unique dining experiences that explore social, cultural and environmen läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9780714865492
- Titel
- Cook it raw
- Författare
- Porcelli, Alessandro
- Förlag
- London ; New York : Phaidon
- Utgivningsår
- 2013
- Språk
- English
- Baksidestext
- Cook it Raw tells the story of an exciting collection of avant garde chefs who come together to create unique dining experiences that explore and question social, cultural and environmental issues. Held initially in Copenhagen to mark the 2009 climate change summit the first 'Raw' dinner challenged the chefs to examine the issue of sustainability. As the events have developed so too have the issues, themes and general philosophy of the group. Winter and the question of creativity (Collio-Italy), the Wilderness and culinary comradeship (Lapland) and tradition and the artisan (Iskikawa-Japan) have all been explored on the plate by the likes of Rene Redzepi, Albert Adria, Alex Atala, Daniel Patterson, Magnus Nilsson, Inaki Aizparte, Massimo Bottura and Claude Bosi. Normally reserved for a select number of diners this book reveals for the very first time the 'Raw' collective's philosophy and creative endeavors. With contributions from leading food writers and 'Raw' supporters such as Antony Bourdain, Jeffrey Steingarten and Andrea Petrini; plus, over 400 behind-the-scenes images of the events and an inspiring collection of the chefs' own 'Raw' recipes, notes and anecdotes - Cook it Raw is an exclusive window into the world's most progressive culinary collective--Provided by publisher.
–– FÖRLAGSNY! – Phaidon 9780714865492 -
MIN MAT – Naturligtvis
Häftad bok. –– FÖRLAGSNY! – IKEA of Sweden. 2013. 255 sidor.
Nyskick. –– FÖRLAGSNY! – Se fler bilder! – Format, ca 24x28 cm. ––
En jordnära guide till det goda livet!
• Boken är en sinnlig resa i ord och bild som ger dig inspiration till ett miljövänligare, hälsosammare och smakligare kök.
–– GLÖM INTE ATT TITT läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK–– FÖRLAGSNY! – IKEA of Sweden -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789185605057
- Titel
- Kött : från grill till gryta
- Författare
- Gayler, Paul
- Förlag
- Bonnier Impact
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 144 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 214 x 239 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 712 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Stjärnkocken Paul Gayler var en av de första kockarna på hög nivå som började använda mycket grönsaker och laga vegetarisk mat av hög klass. Kött är dock inget han har tagit avstånd från utan är något som han älskar att tillaga och äta. Här presenterar han sina allra bästa recept. Klassiska grillrätter blandas med moderna grytor och sallader. Vad sägs om en Vedgrillad T-benstek fiorentina, ett Nötspett från medelhavet med kikärtspuré eller en Halstrad carpaccio med fänkål, sardeller och oliv-crème fraîche?Till detta har han valt ut ett stort antal läckra marinader, kryddblandningar och såser som ytterligare förhöjer köttets goda smak. Boken omfattar recept på alla sorters nötkött, för alla tillfällen, året runt, tillsammans med säkra råd om råvaruinköp, förvaring och tillagningstider.
Bonnier Impact 9789185605057 -
Mandelmanns köksbok : självhushållande recept...
Inbunden bok. Bonnier Fakta. 2016. 239 sidor.
Nyskick. Portot gäller oavsett antal böcker. - Hos Mandelmanns på Djupadal tas allt från åkrar och i grönsaksland, i ladugårdar och hönshus, växthus och bikupor till vara och förädlas. Spannmål, grönsaker, bär, frukt, kött, mjölk och honung blir bröd, pasta, must läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174245400
- Titel
- Mandelmanns köksbok : självhushållande recept från Djupadal
- Författare
- Mandelmann, Gustav
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2016
- Omfång
- 239 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 205 x 245 mm Ryggbredd 30 mm
- Vikt
- 938 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Hos Mandelmanns på Djupadal tas allt från åkrar och i grönsaksland, i ladugårdar och hönshus, växthus och bikupor till vara och förädlas. Spannmål, grönsaker, bär, frukt, kött, mjölk och honung blir bröd, pasta, must, inläggningar, smör, ost, yoghurt, grytor, korv, omelett, godis – och mycket mer. Recepten är prövade och omprövade, använda och älskade i ett självhushåll där årstiderna styr vilken mat som står på bordet och vad som lagras i skafferi och jordkällare. Välkommen att smaka, både i boken och i verkligheten!Det är nu över tjugo år sedan vi flyttade till den fyrlängade gården Djupadal – som länge fört en slumrande tillvaro – och väckte den till nytt liv med barn, växthus, kronärtskockor, solrosor, dammar, aprikosträd, grisar, lamm, bordercollies och mjölkkor. Märkligt var det att upptäcka att det mesta som vi odlade smakade så gott. Hur kunde det komma sig? Var det de kalkrika lätta jordarna? Eller alla mineralerna i det friska källvattnet som porlade fram ur sanden? De många soltimmarna och de långa varma höstarna här nära havet? Eller bara ekologisk självhushållarmagi? Eller rentav allt på en gång?
Bonnier Fakta 9789174245400 -
Kött och fågel : Frankrikes mästerkockar bjud...
Inbunden bok. Könemann. 2000. 239 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i gott skick. Bruks och lagerspår, med slitage på omslag och kanterna i pärmen, blekt vid ryggen. Inlagan i mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9783829027564
- Titel
- Kött och fågel : Frankrikes mästerkockar bjuder till bords
- Förlag
- Läsförlaget
- Utgivningsår
- 2001
- Omfång
- 239 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 235 x 305 mm Ryggbredd 23 mm
- Vikt
- 500 g
- Språk
- Svenska
Könemann 9783829027564 -
Kött, vilt, fågel
Inbunden bok. Natur & Kultur Allmänlitteratur. 1 uppl. 2016. 218 sidor.
Mycket gott skick. Samma frakt oavsett hur mycket du handlar.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127148154
- Titel
- Kött, vilt, fågel
- Författare
- Myllymäki, Tommy
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2016
- Omfång
- 218 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 198 x 248 mm Ryggbredd 25 mm
- Vikt
- 880 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- "Den unga åldern till trots börjar Tommy Myllymäki redan bli en nestor på kokböcker."
Gourmet
Kött, vilt & fågel innehåller ett urval riktigt bra recept. De cirka 100 recepten är fördelade på lika många vardags som festrätter, till exempel fläskkotlett med plommon och radicchio, biff Lindström, olika varianter på råbiff och helstekt fågel. Recepten är oftast ganska enkla, både klassiker och moderna varianter.
Det viktigaste när du lagar mat hemma är att få till brytningen mellan två olika smaker. Det är det som lyfter fram råvaran och gör en rätt riktigt bra. Många tips och smakkombinationer kommer från restaurangvärlden och ger nyskapande och spännande smaker. Välj ditt kött med omsorg, och ät hellre riktigt bra kött mer sällan.
Boken inkluderar även vilt- och fågelrecept, och dessutom ägnas ett kapitel åt grillning.
Tommy Myllymäki är en av Sveriges mest meriterade kockar och medverkar regelbundet i TV4:s Nyhetsmorgon och Mitt kök. 2007 vann Tommy Årets kock, 2014 guld i Bocuse d’Or EM, 2011 silver i Bocuse d’Or VM och 2015 brons i samma tävling. Han ligger bakom en rad restauranger, bland annat Julita utanför Katrineholm, och är kreativ ledare för Svenska Brasseriet där bland annat Taverna Brillo, Sturehof, Riche och Teatergrillen i Stockholm ingår. Tommy har tidigare gett ut Såser, Grönsaker och Fisk & skaldjur.
”Tommy Myllymäki håller med sin serie grundläggande kokböcker på att bli den yngre kockgenerationens Mannerström.”
Allt om Vin
"Välrenommerade King-favoriten Tommy Myllymäki fortsätter att beta av råvarulistan och släpper nu uppföljaren till uppskattade Såser, Grönsaker och Fisk & skaldjur."
King Magazine
"I varje kokbok av Tommy Myllymäki finns det något recept som förändrar tillvaron i mitt kök helt."
Residence
”Prisade kocken Tommy Myllymäki fulländar härmed sin tematiska kokbokskvartett. Och det är inte utan att problematisera köttkonsumtionen - han förespråkar att använda mindre mängd men bättre kvalitet. Låt dig inspireras av hela skalan från vardagsklassiker som köttfärssås till lyxiga konfiterade anklår, allt illustrerat med vackert foto.”
MatMagasinet
Allt är mycket tidlöst och pedagogiskt.
Gourmet
Natur & Kultur Allmänlitteratur 1 9789127148154 -
Husmanskost
Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 2009. 188 sidor.
Mycket gott skick. Titta gärna på mina andra matböcker, samma frakt oavsett hur många ni köper.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113024578
- Titel
- Husmanskost
- Författare
- Kroon, Eta - Lyth, Annika - Allt om mat
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2009
- Omfång
- 188 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 197 x 246 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 742 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det råder en renässans för den enkla och rustika maten. På topprestaurangerna har den traditionella svenska husmanskosten intagit finmatsalarna. Klassiker trängs på menyerna!
Begreppet husmanskost kommer från husman, ägare till ett litet hus utan tillhörande mark, ursprungligen en sammanfattande benämning på enkel, billig, klassisk vardagsmat som åts på landet. Närodlat efter säsong ... Honnörsord i dagens matdebatt.
Den svenska husmanskostens råvaror är inhemskt svenska - fläsk i alla former, fisk, grova spannmål samt potatis och andra rotfrukter. Tids- och omsorgskrävande matlagningsmetoder som redningar och långkok är vanliga.
Exempel på svensk husmanskost är kroppkakor, kalops, rotmos med fläsk, köttbullar, ärtsoppa, pannkakor, inkokt lax, fiskbullar, palt, raggmunk, kåldolmar, nävgröt och pytt i panna.
Husmanskosten har under senare tid genomgått en renässans sedan kända kockar som Tore Wretman presenterat moderniserade varianter av klassiska svenska rätter. I denna "nouvel husman" har man ofta minskat på fett, infört nya råvaror och ändrat vissa tillagningsmetoder för att snabba på tillagningen och på ett bättre sätt ta vara på råvarornas näring och smak.
När det kommer till snabbmat har vi fått många tillskott under 1900-talet. Många minns restaurang Östergök i Stockholm och därmed pizzans intåg på 1960-talet. Senare kom kebab och falafel ...
Den internationellt mest kända rätten är köttbullar. En annan, egentligen väldigt typisk svensk maträtt, är falukorven, som till skillnad från köttbullarna är mer unikt svensk, liksom filmjölk och knäckebröd. Torsdagen har traditionellt varit en soppdag, eftersom pigorna då hade ledigt halva dagen, och soppa var en lättlagad rätt. Den mest framstående är ärtsoppan, fortfarande en vanlig lunchrätt på krogen.
Norstedts 1 9789113024578 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789198740110
- Titel
- Ett kungadöme av kött och eld
- Författare
- Armentrout, Jennifer L.
- Förlag
- Akademius Förlag
- Utgivningsår
- 2022
- Omfång
- 656 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Mått
- 135 x 210 mm Ryggbredd 45 mm
- Vikt
- 668 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Del 2 i succéserien Blod och aska. Är kärlek starkare än hämnd? Ett svek Allting Poppy någonsin har trott på är en lögn. Inte ens mannen hon föll för var den han utgav sig för att vara. Hon har hamnat mitt ibland dem som ser henne som en symbol för ett avskyvärt kungadöme och vet knappt vem hon är utan jungfruns slöja. Det enda hon vet är att ingenting är så farligt för henne som han är. Den Mörke, Atlantiens prins. Han vill att hon ska bekämpa honom och det är en order hon gärna lyder. Han må ha tagit henne, men hon kommer aldrig att bli hans. Ett val Casteel Da'Neer har många namn och många ansikten. Hans lögner är lika förföriska som hans beröring, hans sanningar lika sensuella som hans bett. Poppy vet att hon inte kan lita på honom. Han behöver henne levande, frisk och helskinnad för sina egna syften. Men det är bara genom honom hon kan uppnå sitt mål att hitta sin bror Ian och med egna ögon se om han har blivit en själlös upphöjd. Att samarbeta med Casteel i stället för att kämpa emot har sina risker. Han frestar henne fortfarande med varje andetag och erbjuder henne allt hon någonsin har drömt om. Casteel har planer för henne. Planer som skulle kunna leda till otänkbar njutning och ofattbar smärta. Planer som kommer att tvinga henne att se bortom allt hon trodde att hon visste om sig själv och om honom. Planer som skulle kunna knyta samman deras liv på oväntade sätt, sätt som inget av de två rikena är beredda på. Och hon är alldeles för oförsiktig, för hungrig, för att motstå frestelsen. En hemlighet Men oroligheter har spridit sig i Atlantien medan invånarna väntar på att deras prins ska återvända. Ryktena om krig har blivit allt starkare och det är Poppy som står i centrum för dem. Kungen vill använda henne för att sända ett budskap. Ättlingarna vill se henne död. Ulverna blir alltmer oförutsägbara. Och i takt med att hennes förmåga att känna smärta och känslor växer och blir allt starkare börjar atlantierna frukta henne. Mörka hemligheter cirkulerar, genomsyrade av två rikens bloddränkta synder, riken som skulle göra allt för att hålla sanningen dold. Men när jorden börjar skälva och skyarna blöder kan det redan vara för sent.
Akademius Förlag 9789198740110 -
Mat för barn : Från 4 månader till 6 år ( 220...
Inbunden bok. Rabén Prisma Bokförlag. 3:e uppl. 1994. 158 sidor.
Mycket gott skick. Se innehållsförteckning som ligger inom parenteser på titel rutan däe uppe! Pärm sliten lite och tejpad på hörnen. Bladen med utmärkt skick. Inga anteckningar. Några illustrationer med bilder och teckningar. 22,1 cm x 15,5 cm. 479 gram. (senare låda 20240 läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151827544
- Titel
- Mat för barn : Från 4 månader till 6 år
- Författare
- Camilla Bremler Lindberg - Birgitta Villner Gyllenram
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 1994
- Omfång
- 158 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 468 g
- Språk
- Svenska
Rabén Prisma Bokförlag 3:e 9789151827544 -
Sydamerika - min matpassion. Vinnare av Sveri...
Inbunden bok. Bonnier Fakta / TV 4. 2017. 95 sidor.
Nära nyskick. Format 26,5 x 20 cm Vikt 555 g.
Inbundet förlagsband i snygg layout, mycket rikt illustrerad med färgfoton av Frida Wismar. Vinnarboken av Sveriges mästerkock 2017 Klara Linds matinspiration från Sydamerika. INNEHÅLL: Förord. Fisk och skaldjur. Kött. Veg läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174246629
- Titel
- Sydamerika : min matpassion - vinnare av Sveriges mästerkock 2017
- Författare
- Lind, Klara
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2017
- Omfång
- 95 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 202 x 267 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 559 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Kärleken till det syd- och centralamerikanska köket har funnits hos Klara Lind sedan barndomsåren i Guatemala och Costa Rica där hennes föräldrar arbetade. Här bjuder hon på läckra recept influerade av smakminnena från dessa år. Vad sägs om krispiga fläsk- eller fish tacos, ceviche, chilikryddad mexican street corn eller den dekadenta tårtan tres leches? Med få men väl valda ingredienser blir rätterna både goda och lättlagade.
Bonnier Fakta / TV 4 9789174246629 -
Det smala franska köket - De bästa originalre...
Inbunden bok. Forum. 1980. 254 sidor.
Nära nyskick. Boken innehåller omkring 150 recept på soppor, såser, förrätter, sallader, fisk och skaldjur, kött och fågel, grönsaker och efterrätter.
Laminatband. Rikt fotoillustrerad i färg. 24,1x16,1 cm. Svenska. Nära nyskick. (240525) … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789137073606
- Titel
- Det smala franska köket
- Författare
- Guérard, Michel - Guérard, Michel - Sandberg, Marianne
- Förlag
- Stockholm : Forum
- Utgivningsår
- 1980
- Språk
- Svenska
Forum 9789137073606 -
Äta djur
Pocketbok. Norstedts. 1 uppl. 2012. 326 sidor.
Mycket gott skick. "Varför blir kött billigare och allt annat dyrare?"
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113043975
- Titel
- Äta djur
- Författare
- Foer, Jonathan Safran
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 326 sidor
- Bandtyp
- Mått
- 110 x 180 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 188 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Varför blir kött bara billigare när allt annat blir dyrare? Varför äter vi egentligen kött? Och varför äter vi bara vissa djur och inte till exempel hundar? När Jonathan Safran Foer blev pappa började han fundera på vilken mat han skulle ge sin son. Själv hade han av och till varit vegetarian sedan han var nio år, men egentligen aldrig funderat särskilt mycket på varför. Kanske var kött något hans son behövde äta för att få i sig allt nyttigt.
Äta djur är Foers första fackbok (och enda, påstår han själv) och är lika mycket en filosofisk essä som ett upprörande reportage och en ögonöppnare för alla som någon gång funderat över vad det innebär att äta djur.
Han har intervjuat filosofer. Han har hälsat på hos den enda kalkonfarmaren i USA som låter fåglarna gå fritt utomhus, en vegatarian som föder upp köttkor och en etisk slaktare. När han hörde av sig till livsmedelsjättarna möttes han dock av tystnad, och de enda som kunde hjälpa honom att göra ett studiebesök på de riktigt stora djuruppfödningsanläggningarna var djurrättsaktivister som i hemlighet filmar och dokumenterar missförhållanden.
Det han kom fram till var att det inte är fel att äta kött. Men att det till 99 procents sannolikhet är fel att äta den köttbit som ligger på tallriken framför dig.
Jonathan Safran Foer har skrivit ett särskilt förord till den svenska utgåvan.
Norstedts 1 9789113043975 -
Glöd med Björn Frantzén : grillen, smaken, öl...
Häftad bok. Bonnier Fakta. 2020. 159 sidor.
Nära nyskick. Här får du lära dig att med olika svårighetsgrad grilla kött, fågel, fisk, grönt och varma efterrätter och dessutom hur du gör perfekt pommes frites och majonnäs. Till varje rätt får du förslag på den bästa ölen att servera till. Ett riktigt guldkorn till läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789178871049
- Titel
- Glöd med Björn Frantzén : grillen, smaken, ölen
- Författare
- Frantzén, Björn
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2020
- Omfång
- 159 sidor
- Bandtyp
- Danskt band
- Mått
- 198 x 254 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 624 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Gillar du nytänk med råvaran och smakerna i fokus ska du hänga runt grillen hos krögaren Björn Frantzén. Här får du lära dig att med olika svårighetsgrad grilla kött, fågel, fisk, grönt och varma efterrätter och dessutom hur du gör perfekt pommes frites och majonnäs. Och till varje rätt får du förslag på den bästa ölen att servera till. Smakerna studsar upp ur sidorna och inspirerar till att sätta igång! Här doftar tryffel, citron, vitlök, chili, kardemumma, mynta och vanilj. På grillen ligger kött som lammstek, hamburgare, kyckling, anka och köttfärslimpa, men också fisk och skaldjur i form av torsk, seabream, makrill, pilgrimsmusslor och hummer. På det gröna temat grillas fänkål, sparris, morötter, svamp, rödbetor och mer därtill. Och självklart tar även efterrätterna vägen via grillen, så här serveras rabarber, ananas, äpplen, fikon och mycket mer. Boken är dessutom pepprad med proffsiga tips från kocken – från och med nu behöver du aldrig mer misslyckas med fisk som går sönder på gallret. Så greppa ölen, tänd grillen och ät riktigt gott!
Bonnier Fakta 9789178871049 -
Kött- och fiskkonservering - Modern handbok i...
Häftad bok. Esselte. 3 uppl. 1942. 75 sidor.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKEsselte 3 -
Av kött och blod
Inbunden bok. Minotaur. 2007. 384 sidor.
Mycket gott skick. Prislapp på främre omslag.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789185283675
- Titel
- Av kött och blod
- Författare
- Harvey, John
- Förlag
- Minotaur
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 384 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 144 x 214 mm Ryggbredd 31 mm
- Vikt
- 472 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- För femton år sedan försvann Susan Blacklock spårlöst och trots en massiv insats lyckades polisen aldrig hitta henne. Två män, Shane Donald och Alan McKeirnan, greps men var tvungna att släppas i brist på bevis. Ett år senare blev de båda dömda för våldtäkt och mord på en ung flicka. Kriminalkommissarie Frank Elder som ledde sökandet efter Susan har nu dragit sig tillbaka från polisen för att leva ett stillsamt liv långt borta från storstaden. Men när han får höra att Shane Donald har blivit villkorligt frigiven väcks de plågsamma minnena av det olösta fallet åter till liv. Då ytterligare en ung kvinna hittas mördad får polisen vykort från en som säger sig vara gärningsmannen. Frank känner sig tvingad att ingripa, ovetande om att han utsätter hela sin familj för livsfara.
Minotaur 9789185283675 -
Medelhavets kök
Inbunden bok. 2013. 240 sidor.
ISBN 9789187161360
Nära nyskick. Innehåll: soppor och förrätter, kött och fågel, fisk och skaldjur med grönsaker, bakverk och desserter.
Passa på att besök min säljsida här på bokbörsen,Karlssons Böcker & Konst och handla fler böcker i samma varukorg till ett fraktpris på 62 Kr. … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK9789187161360 -
Superenkla sallader
Inbunden bok. Legind A/S. 2020. 144 sidor.
Nyskick. Förlagsny. Oläst. /// En härlig lunch, en god förrätt, ett spännande tillbehör eller en lätt huvudrätt – salladerna i den här boken täcker alla behov. Du får helt vegetariska måltider men även sallader med kött, fisk och ost.
• Enkla recept med max 6 i läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9788771558883
- Titel
- Superenkla sallader
- Författare
- Fauda-Rôle, Sabrina
- Förlag
- Legind A/S
- Utgivningsår
- 2020
- Omfång
- 144 sidor
- Bandtyp
- Flexband
- Mått
- 177 x 247 mm Ryggbredd 12 mm
- Vikt
- 402 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- En härlig lunch, en god förrätt, ett spännande tillbehör eller en lätt huvudrätt – salladerna i den här boken täcker alla behov. Du får helt vegetariska måltider men även sallader med kött, fisk och ost. • Enkla recept med max 6 ingredienser • Många av salladerna är vegetariska • Spännande sallader med kött, fisk ost och ägg • Foton av alla ingredienser och av de färdiga salladerna
Legind A/S 9788771558883 -
Europas mästerkockar bjuder till bords
Inbunden bok. h.f. Ullmann. 2007. 607 sidor.
Nära nyskick. Utgiven av h.f. Ullman 2007. Innehåller över 250 recept av europeiska mästerkockar och konditorer från 15 länder. Kalla förrätter, varma förrätter, fisk & skaldjur, kött & fågel, desserter och bakverk. Genom steg för steg anvisningar kan recepten lätt anv läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9783833134838
- Titel
- Europas mästerkockar bjuder till bords
- Förlag
- H.F. Ullmann
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 607 sidor
- Bandtyp
- Flexband
- Mått
- 235 x 305 mm Ryggbredd 37 mm
- Vikt
- 2495 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Mästerkockarna bjuder in till middag! Ett delikat panorama
över europeisk matkultur, med en rätt för varje smaklök
och tillfälle.
h.f. Ullmann 9783833134838 -
Fånge i hundpalatset
Pocketbok. Pocketförlaget. 1 uppl. 2011. 195 sidor.
Mycket gott skick. Ger dig svar på livets stora gåtor, som till exempel hur man mår om man mölar i sig ett kilo kött och en liten, liten bit majskolv, och vad man ska göra om man känner att man måste smygoperera sin man inne i huvudet. Om hur det var att vara mamma på neand läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789186675158
- Titel
- Fånge i hundpalatset
- Författare
- Haag, Martina
- Förlag
- Pocketförlaget
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 195 sidor
- Bandtyp
- Mått
- 109 x 177 mm Ryggbredd 13 mm
- Vikt
- 120 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Fånge i Hundpalatset ger dig svar på livets stora gåtor, som till exempel hur man mår om man mölar i sig ett kilo kött och en liten, liten bit majskolv, och vad man ska göra om man känner att man måste smygoperera sin man inne i huvudet. Och hur det var att vara mamma på neandertaltiden och hur man känner sig när man strippar framför självaste prins Daniel.
Varför gömmer sig Martina i mörkret när det ringer på hennes ytterdörr? Och vad betyder egentligen ekobrottsling? Och vad är det som bor nere i källaren hemma hos familjen Haag? Varför brinner det på hotellet när familjen Haag semesterar? Och vem är det egentligen som bestämmer över alla i Hundpalatset?
Fånge i Hundpalatset är Martinas femte bok och innehåller både nyskrivna krönikor och tidigare publicerat material från Aftonbladet och mama. Martinas böcker har hittills sålt i över 500 000 exemplar.
Sagt om boken:
"Apkul, verkligen jätterolig. Jag åkte buss och kunde inte låta bli
att skratta, mycket pinsamt!"
P3 Populär, Sveriges Radio
"Jätterolig!"
Mix Megapol
Pocketförlaget 1 9789186675158 -
Kossor
Inbunden bok. Bokförlaget NoNa. 2021. 439 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. Tre kvinnor. En hel värld av dömande människor.
ko substantiv ~n ~r
• ett stycke kött; avsedd för avel; har bäst-före-datum; en del av flocken
Vad händer när man slutar att följa flocken? Eller när man sparkas ut ur den?
Med en katapults kraft skjuts läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789189177895
- Titel
- Kossor
- Författare
- O´Porter, Dawn
- Förlag
- Bokförlaget NoNa
- Utgivningsår
- 2021
- Omfång
- 439 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 140 x 220 mm Ryggbredd 35 mm
- Vikt
- 632 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Tre kvinnor. En hel värld av dömande människor.
ko substantiv ~n ~r
• ett stycke kött; avsedd för avel; har bäst-före-datum; en del av flocken
Vad händer när man slutar att följa flocken? Eller när man sparkas ut ur den?
Med en katapults kraft skjuts Tara – fullständigt oförberedd – ut i ökändhet i sociala medier. En filmsnutt på några sekunder – där hon är huvudpersonen och, tja … bryter ett tabu på tunnelbanan – blir viral. Verkligt viral … Inom loppet av ett par dygn är hennes liv en fullständig katastrof.
Tara, Cam och Stella är tre mycket olika kvinnor som inte känner varandra. När deras världar möts uppstår både vänskap och hårt anklagande. I en värld som tycks besatt av att döma och fördöma kämpar de med att hitta sina egna röster och följa egna vägar. I stället för att följa flocken.
"Klok och kvick” – Daily Mail
”Vass och rolig” – Daily Telegraph
”Orädd, ärlig och enormt rolig.” – OK magazine
”Emellanåt hysteriskt rolig, emellanåt starkt gripande, men hela tiden uppsluppen, rolig och rapp.”
– Daily Express
Bokförlaget NoNa 9789189177895 -
Köttbonden : att föda upp, slakt och tillaga...
Inbunden bok. Natur & Kultur Allmänlitteratu. 1 uppl. 2015. 208 sidor.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127141193
- Titel
- Köttbonden : att föda upp, slakt och tillaga riktigt bra kött
- Författare
- Westman, Lina
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratu
- Utgivningsår
- 2015
- Omfång
- 208 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 195 x 268 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 970 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- "Fantastisk läsning och mycket tittgodis."
Svenska Dagbladet
Hur gör man världens bästa kött? Finns det etiskt och miljömässigt försvarbart kött? Det här är historien om två storstadsbor som flyttade till mörkaste Småland och köpte trettio kor för att ta reda på det.
Vägen mot bondelivet började med ett expeditonsfartyg som sjönk i södra ishavet. Lina arbetade som skeppsläkare och Oscar som guide. På öppet hav tvingades de överge fartyget och väl hemma i Stockholm igen var de utan boende. Det fick bli ett torp i Småland, och de sex hönorna i inflyttningspresent gav mersmak.
I dag driver Lina och Oscar Westman gården Mårdstorp där de föder upp svenska lantraser enligt devisen ”etiskt, ekologiskt, kulinariskt” och levererar till några av Sveriges främsta restauranger. I den här boken beskriver de köttets väg till din tallrik och konsten att göra riktigt bra kött. Här finns också ett 70-tal av köttböndernas favoritrecept på nöt, gris, höns, får och get.
Lina Westman är bonde och kirurg på Höglandssjukhuset i Eksjö. Oscar Westman är bonde, sjöman, föreläsare och driver en polarresebyrå.
"Bilder från gården och smarriga recept med kött fyller denna bok."
MatMagasinet
"Här får du ta del av deras filosofi, tillvägsgångssätt och favoritrecept!"
Elle Mat & Vin
"Fantastisk läsning och mycket tittgodis för dig som drömmer om att sadla om, flytta från storstan och ägna dig åt glada kor och lyckliga grisar med knorr på svansen."
Anna-Britta Ståhl, Svenska Dagbladet
"...skriver de om sin väg till bondelivet, sin vision om djurhållning och bjuder på recept för alla djurets delar."
Smålands-Tidningen
"Nu är det bondens tur att bli rockstjärna."
Tranås-Posten
"Om det är så att kött är det nya vinet, det vill säga att det är val av kött, kunskap om kött, om uppfödning, foder och styckning, kunskap om hur man lagar och serverar kött som mer än något annat är det som anger din status vid matbordet på det sätt som kunskap om vin gjorde på 80-talet, då är det här kanske den bästa bok du kan skaffa just nu."
Erik Hörfeldt, BaconHär får du ta del av deras filosofi, tillvägsgångssätt och favoritrecept!
Elle Mat & Vin
Natur & Kultur Allmänlitteratu 1 9789127141193 -
Soppa och allt det goda till: Vego, kött & fi...
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 2018. 109 sidor.
Nära nyskick. Titta gärna på mina andra annonser, samma frakt oavsett antalet böcker ni köper.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155265779
- Titel
- Soppa : och allt det goda till
- Författare
- Eriksson, Kristina
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2018
- Omfång
- 109 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 176 x 247 mm Ryggbredd 12 mm
- Vikt
- 454 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Visst är det härligt att samlas runt matbordet och dela på en rykande varm soppa, nybakat bröd och olika goda tillbehör – oavsett om det är vardagsmiddag eller om du har gäster på besök!Soppa går alltid snabbt och lätt att laga, både om du ska laga några få portioner och till många. Det är enkelt att variera och anpassa sopprecepten efter tycke och smak eller utifrån vad du har hemma. Kristina Eriksson bjuder på ett fyrtiotal goda och mättande soppor och bjuder dessutom på mycket inspiration för den som vill komponera nya egna favoriter. Här finns soppor för alla tillfällen, såväl vegetariska som recept med kyckling, kött och fisk. Det blir inte bara väldigt gott utan också nyttigt och billigt med mycket rotfrukter, grönsaker och bönor – och på toppen smakrika och nyttiga blandningar av t.ex. nötter och frön.Ur innehållet: Grönkåls- och linssoppa med pepparrot, Blomkålssoppa, Philadelphiasoppa med picklad rödlöksröra, Slät kantarellsoppa med ädelost och krutonger, Rödbetssoppa med ingefära och kryddad kyckling, Palsternackssoppa med libanesiska smaker och räkspett, Pastasoppa med bacon och ost, Bön- och chorizosoppa från Mexiko, Persisk lammfärs- och linssoppa med torkad lime, Blåmusselsoppa med cider, Fisk- och havskräftssoppa med timjan, Broccoli- och avokadosoppa med parmesan, Tomatsoppa med mozzarella och rucolaolja, Ash – afghansk kycklingfärssoppa, Estnisk frikadellsoppa med ramslök
Bokförlaget Semic 9789155265779 -
Skollovskolonierna på Ljungen – historik, bil...
Häftad bok. Kulturföreningen Calluna. 2009. 75 sidor.
ISBN 9789197541671
Nyskick. PRESENTSKICK
SKOLLOVSKOLONIERNA PÅ LJUNGEN är en utförligt och bred historik ända från början av 1900-talet. Arkivhandlingar ger beskrivning av hur koloniverksamheten startade och hur den utvecklades. Berättelser och intervjuer med människor som varit på läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKKulturföreningen Calluna 9789197541671 -
Middag i en gryta
Inbunden bok. Bonnier Fakta. 2021. 160 sidor.
Nära nyskick. En lätthanterlig bok som är bra upplagd med t.ex fisk och skaldjur, kött ,vegetariskt och efterrätter i egna kapitel.
Snygga uppslag med recept och bild tillsammans. Lättsamt skriven, känns som Tareq stod bredvid vid spisen, vilket han ju tyvärr inte gö läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789178872718
- Titel
- Middag i en gryta
- Författare
- Taylor, Tareq
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2021
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 202 x 268 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 729 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- En av Sveriges största matprofiler, prisade kocken Tareq Taylor, kommer här med en ny kokbok full av grytor. En gryta sköter sig mer eller mindre själv på spisen och gör att du kan ägna dig åt gästerna i stället för åt matlagning. Så använd kastrullen modell större eller grytan som står där i köksskåpet – ofta! Visst kan det ta lite tid att få till det där möra köttet som smälter i munnen, men medan grytan puttrar kan du ju göra helt andra saker. Ett stort plus med grytor är att de ofta kan förberedas och lagas i förväg, ett annat är att de efter någon dag smakar ännu bättre. Och med Tareq Taylors omisskännliga smaksäkerhet och kryddning från jordens alla hörn kan det förstås inte bli annat än gott, oavsett om grytan är grön eller innehåller kött, fågel eller fisk.
Bonnier Fakta 9789178872718 -
Slottsträdgården Ulriksdal : grön mat och nju...
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 2013. 143 sidor.
Mycket gott skick. Omkring 100 recept från gröna varmrätter och pastasåser till sallader, bröd, läckra bakverk och till och med julmat. Rätter med grön bas som går att servera tillsammans med kött, fågel och fisk. Följ en rödbeta från frö till biff! Enkla men framförallt sm läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155259198
- Titel
- Slottsträdgården Ulriksdal : grön mat och njutning från trädgårdscaféet
- Författare
- Nordgren, Katarina
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2013
- Omfång
- 143 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 221 x 287 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 860 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Slottsträdgården Ulriksdal utanför Stockholm är en oas för alla som älskar trädgård, inredning och god design. Som kronan på verket står varje vardag en överdådig vegetarisk buffé uppdukad i Trädgårdscaféet. Där finns soppor, sallader och varmrätter, skapade av Trädgårdscaféets kreativa kockar. Allt lagat av säsongens råvaror och med influenser från världens alla hörn.Allt fler funderar över sitt köttätande och intresset för vegetarisk mat ökar liksom efterfrågan på recept till goda, lättlagade vegorätter. Recepten är idealiska när man vill bjuda på en annorlunda buffé. Rätterna har en grön bas, men det går utmärkt att servera dem tillsammans med kött, fågel och fisk om man så önskar. Boken innehåller ca 100 recept som omfattar allt från gröna varmrätter och pastasåser till sallader, bröd, läckra bakverk och till och med julmat. Här finns reggaepizza, karibisk ananasgryta och den berömda hummusen.Boken berättar om odlingarna i Slottsträdgården, vi får till exempel följa en rödbeta från frö till biff! Men här finns också exempel på hur man själv kan odla i liten skala. Vill du kanske odla sockerärtor på balkongen eller kryddor i krukor? Vad gör man om broccolin får både jordloppor och konstiga larver? Vad är viktigt när det gäller jord, gödsel och skötsel av en köksträdgård? Bosse Rappne, Slottsträdgårdens välkände trädgårdsmästare, berättar och kommer med sina bästa tips.Detta är en överdådigt vacker bok om den fantastiska miljön på Ulriksdal med mängder av härliga bilder.
Bokförlaget Semic 9789155259198 -
SIMPLE: Vegetariskt, kött och fisk
Häftad bok. Tukan Förlag. 2024. 320 sidor.
Nyskick. Förlagsny. Oläst. /// Upplev den prisbelönta och efterfrågade kokboken Simple i nytt och exklusivt format.
Ottolenghis recept är en otrolig kombination av överflöd, smak och överraskningar. I Simple får du färgsprakande och inspirerande bilder på maträ läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789180382755
- Titel
- SIMPLE : Vegetariskt, kött och fisk
- Författare
- Ottolenghi, Yotam
- Förlag
- Tukan Förlag
- Utgivningsår
- 2024
- Omfång
- 307 sidor
- Bandtyp
- Danskt band
- Mått
- 176 x 243 mm Ryggbredd 28 mm
- Vikt
- 882 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Upplev den prisbelönta och efterfrågade kokboken Simple i nytt och exklusivt format.Ottolenghis recept är en otrolig kombination av överflöd, smak och överraskningar. I Simple får du färgsprakande och inspirerande bilder på maträtter som kan lagas utifrån dagsformen oavsett om du vill laga något snabbt eller mer förberett. Boken innehåller 140 recept där enkelheten inte har stått i vägen för de uppfinningsrika smakkombinationer som Yotam Ottolenghi är känd för.Konceptet bygger på det engelska ordet simple (enkelt) där ordets bokstäver blir ett verktyg att använda i köket: S snabbt: under en halvtimme, I ingredienser: 10 eller färre, M möjligt att förbereda, P på skafferihyllan: ta det du har hemma, L latmansmat, E enklare än du tror.Varje recept är kodat med med olika kombinationer av ovan bokstäver så att man kan välja om man t.ex. vill ha något snabblagat med färre än tio ingredienser, eller kanske något som är möjligt att förbereda och enklare "än du tror".
Tukan Förlag 9789180382755 -
Arlas kokbok : [200 enkla recept för alla som...
Inbunden bok. Stockholm : Informationsförl. : Arla.
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789177364399
- Titel
- Arlas kokbok : [200 enkla recept för alla som över huvud taget satt sin fot i ett kök]
- Författare
- Kvint, Annica - Anderson, Stefan - Arla
- Förlag
- Stockholm : Informationsförl. : Arla
- Språk
- Svenska
Stockholm : Informationsförl. : Arla 9789177364399 -
Kött : välja hantera tillaga
Inbunden bok. Natur & Kultur Allmänlitteratur. 1 uppl. 2009. 287 sidor.
Nyskick. En sida med en lite ”bula”. Rikt illustrerad. Se mina andra annonser för samfrakt.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127117877
- Titel
- Kött : välja hantera tillaga
- Författare
- Fällman, Håkan
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2009
- Omfång
- 287 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 209 x 268 mm Ryggbredd 27 mm
- Vikt
- 1230 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vår längtan efter riktigt bra råvaror blir allt starkare. Samtidigt vill vi laga god mat till ett vettigt pris. I Kött – välja, hantera, tillaga lär styckmästare Håkan Fällman oss att skilja bra kött från dåligt. Han ger tips om prisvärda styckningsdetaljer och vilken detalj som passar till vilken maträtt. Här får vi också veta hur uppfödning, foder, slakt, mörning och kön påverkar köttets kvalitet, vilken färg köttet ska ha för att smaka bra och hur man ser att köttet är mört. Dessutom får vi reda på hur vi förvarar, steker, rimmar och grillar vårt kött på bästa sätt.
Kött är en omfattande, faktaspäckad bok med massor av recept från några av landets skickligaste kockar! Här finns även styckningsscheman, köpguide, hanteringstips, tillagningstips samt allmän köttkunskap om nöt, kalv, fläsk, lamm, vilt och fågel.
Håkan Fällman har arbetat med kött i stort sett hela sitt liv. Som pojke jobbade han extra hos sin pappa som hade ett företag som levererade kött till restauranger, idag är han själv kunglig hovleverantör och förser många av stjärnkrogarna med prima råvara. Håkan Fällman är även uppskattad föredragshållare för såväl kockelever som yrkesmänniskor i branschen.
Natur & Kultur Allmänlitteratur 1 9789127117877
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn