-
Kok-konsten som vetenskap och konst
Inbunden bok. Carlsson i samarbete med Hagdahlsakademien. 2004. XXIII + (9) + 1006 + (2) sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. Inbundet förlagsband med skyddsomslag. 24 x 16,5 cm. Nedre snittet svagt gultonat. Rikt illustrerad i svartvitt. Med inledande kapitel av Gunnar Lindqvist och Stefan Lars ”Pluto” Johannison. * * * Faksimilutgåva av den nya omarbetade upplagan från 1891. … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789172036185
- Titel
- Kokkonsten som vetenskap och konst
- Författare
- Charles Emil Hagdahl
- Förlag
- Carlsson
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 1031 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 165 x 240 mm Ryggbredd 50 mm
- Vikt
- 1656 g
- Språk
- Svenska
Carlsson i samarbete med Hagdahlsakademien 9789172036185 -
Kok konsten som vetenskap och konst
Inbunden bok. EM Girons förlag. 1879. 1187 sidor.
Gott skick. Hel bok.
Med inemot 3000 matrecept och 289 avbildningar.
Se våra andra böcker för samfrakt!Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKEM Girons förlag -
Kok-konsten som vetenskap och konst
Inbunden bok. Albert Bonniers förlag, Stockholm. Faksimilupplaga uppl. 1979. 1006 sidor.
Gott skick. Skyddsomslag i hyggligt skick. Skyddsomslag med revor. Utvien i serien "Gastronomiska akademiens bibliotek".
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKAlbert Bonniers förlag, Stockholm Faksimilupplaga -
Kok-Konsten som vetenskap och konst
Inbunden bok. E.M Girons förlag. 1879. 1187 numrerade sidor.
Gott skick. Inga tillskrifter eller understrykningar.
Nötta pärmkanter och rygg. Ryggen med skinnförlust och spricka i kanten på nedre delen. Se bild. Inlagan fin.
En klassiker i ämnet.
Med inemot 3000 matrecept och 289 afbildningar. … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKE.M Girons förlag -
Kok-konsten som Vetenskap och konst
Inbunden bok. Stockholm P.A. Norstedt & söners förlag. 1006 sidor.
Mycket gott skick. Lite skavd i hörn och längst upp på bokryggen men mycket bra skick överlag för att vara en så gammal bok som 133 år gammal. Se bild 1-3.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKStockholm P.A. Norstedt & söners förlag -
Hagdahl och hans kokbok : Charles Emil Hagdah...
Pocketbok. Stockholm : PAN/Norstedt. 1971. 240 sidor.
Nära nyskick. Recept från hagdahls kokbok, kommenteras av Margit Palmaer
Märken efter prislappInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9117114012
- Titel
- Hagdahl och hans kokbok : Charles Emil Hagdahls "Kok-konsten som vetenskap och konst"
- Författare
- Hagdahl, Charles Emil - Palmær, Margit
- Förlag
- Stockholm : PAN/Norstedt
- Utgivningsår
- 1971
- Språk
- Svenska
Stockholm : PAN/Norstedt 9117114012 -
Kok-konsten som vetenskap och konst
Inbunden bok. 1979. 1006 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag saknas. Guldsnitt. Rikt guldornerade pärmar samt rygg. Faksimilupplaga. Nr 004/1000.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK -
KOK - KONSTEN som Vetenskap och konst med sär...
Inbunden bok. Norstedts & söner. 2 uppl. 1896. 1006 sidor.
Mycket gott skick. Med inemot 3000 matrecept och 349 afbildningar, bilderna i sv/v. Bokens pärm har användarslitage på hörnen.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKNorstedts & söner 2 -
Kok-konsten som vetenskap och konst
Inbunden bok. P.A. Norstedt & söners förlag. 1896.
Mycket gott skick. Ny omarbetad upplaga. Halvfranskt skinnband med guldtryck på rygg och framsida. Mycket fint exemplar. Ägarsignatur. Inlagan hel och ren utan anteckningar eller fläckar … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKP.A. Norstedt & söners förlag -
Kok-konsten som vetenskap och konst
Inbunden bok. Bonniers. 1979. 1006 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i gott skick. Skyddsomslaget blekt över ryggen, reva i ryggfoten, i övrigt ok. Faksimilupplaga av verkets andra, omarbetade upplaga, som gavs ut 1896 på Norstedts. … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKBonniers -
Kok-konsten som vetenskap och konst – med sär...
Inbunden bok. Stockholm: Bonniers, Gastronomiska Akademien – Faksimilupplaga av utgåva från 1896 ("Ny omarbetad upplaga", "andra aftrycket"). 1979. 11, (9), 1006 si …
Mycket gott skick. Skyddsomslag saknas. Praktfull och komplett faksimilupplaga av Hagdahls monumentala kokboksklassiker. Orange klotband med titeletiketter på framsida och rygg. Ryggetiketten har nötts, med lodrätt veckning tvärsöver mitten, och liten fläckning. I övrigt är hela boken i mycket läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKStockholm: Bonniers, Gastronomiska Akademien – Faksimilupplaga av utgåva från 1896 ("Ny omarbetad upplaga", "andra aftrycket") -
Kok-konsten som vetenskap och konst med särsk...
Inbunden bok. Em. Girons förlag. Andra uppl. 1891. (8),1006 sidor.
Gott skick. Inbunden i ett samtida svart halvfranskt band. Bandet försett med ny undre skinnrygg med den ursprungliga ryggen monterad ovanpå. Pärmarna nötta. Bandet etikettmärkt P. Chr. Åkerlunds bokbinderi Malmö. Yttre snittet med fläckar. Sidan 1-2 med äldre papper läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKEm. Girons förlag Andra -
Kok-konsten som vetenskap och konst
Inbunden bok. Gastronomiska akademien. 1963. 1006 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag saknas. Faksimilupplaga. Inledning av Mats Rehnberg och Tore Wretman. Rödbrunt helklotband med bild infälld på främre pärmen och ryggen. Med teckningar i svartvitt. Fläck övre snittet, i övrigt bra. … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKGastronomiska akademien -
Kok-konsten som vetenskap och konst
Inbunden bok. Faksimil upplaga uppl. 1980. 1006 sidor.
Mycket gott skick. Dekorerat Helklotband nr 151 sv 1000 ex. -Namnetikett titelbladet namn i frakturstil på försättsbladet
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKFaksimil upplaga -
Hagdahl och hans kokbok : Charles Emil Hagdah...
Pocketbok. Stockholm : PAN/Norstedt. 1971. 240 sidor.
Nyskick. Charles Emil Hagdahls "Kok-konsten som vetenskap och konst" utgiven i urval med en kulturhistorisk inledning av Margit Palmaer.
Oläst. Namnteckning på insidan. … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9117114012
- Titel
- Hagdahl och hans kokbok : Charles Emil Hagdahls "Kok-konsten som vetenskap och konst"
- Författare
- Hagdahl, Charles Emil - Palmær, Margit
- Förlag
- Stockholm : PAN/Norstedt
- Utgivningsår
- 1971
- Språk
- Svenska
Stockholm : PAN/Norstedt 9117114012 -
Kok-konsten som vetenskap och konst
Inbunden bok. Stockholm : Bonnier. Faksimil uppl. 1979. 11, [8], 1006 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Antydan till blekt rygg. Sammantaget ett mycket välhållet exemplar. Utgiven av Gastronomiska akademien. Inledning av Mats Rehnberg och Tore Wretman.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKStockholm : Bonnier Faksimil -
Kok-konsten som vetenskap och konst
Inbunden bok. Norstedts. 1891. 1006 sidor.
Gott skick. Viss missfärgning på pärmen enligt bild, fin i inlagan. Någrea fuktmärken i slutet, inget som stör (mig).
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKNorstedts -
Kok-konsten som vetenskap och konst
Inbunden bok. Gastronomiska akademien. Faksimil uppl. 1979. 11+8+1006 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i hyggligt skick. Faksimil av 2 omarb. uppl. 1896.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKGastronomiska akademien Faksimil -
Kok-konsten som vetenskap och konst. Faksimil...
Inbunden bok.
Gott skick. Faksimilupplaga utgiven av Gastronomiska Akademien Förlag: Bonniers Utgivningsår: 1979 Skick: Fint skick. Skyddsomslaget är slitet. Typ: Inbundet linneband med skyddsomslag … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK -
Kok-Konsten som vetenskap och konst med särsk...
Inbunden bok. Ny omarbetad upplaga 1896 häri faksimilutgåva uppl. 1012 sidor.
Nyskick. Förlagets röda konstläderband medgulddekorerad rygg och pärmar. Helt guldsnitt samt inre denteller. Den mycket berömda kokboken i enastående fin nyutgåva tryckt i 1000 numrerade exemplar, 23 x 15,4 cm. 1329 g … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKNy omarbetad upplaga 1896 häri faksimilutgåva -
KOK-KONSTEN SOM VETENSKAP OCH KONST – "Med in...
Inbunden bok. Gastronomiska Akademien / Bonniers. 1979. 1006 sidor.
Nyskick. –– ABSOLUT NYSKICK, verkar oläst! – Se fler bilder! ––
Faksimilupplaga av Hagdahls bok från 1806, utgiven av Gastronomiska Akademien / Bonniers.
• "Med inemot 3000 matrecept och 349 afbildningar."
• Orange helklotband med etiketter, format ca 16x2 läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKGastronomiska Akademien / Bonniers -
Hagdahl och hans kokbok : Charles Emil Hagdah...
Pocketbok. Stockholm : PAN/Norstedt. Första svenska upplagan i originalpocket uppl. 1971. 240 sidor.
Nyskick. 18,8 X 11,3 cm. 236 g
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9117114012
- Titel
- Hagdahl och hans kokbok : Charles Emil Hagdahls "Kok-konsten som vetenskap och konst"
- Författare
- Hagdahl, Charles Emil - Palmær, Margit
- Förlag
- Stockholm : PAN/Norstedt
- Utgivningsår
- 1971
- Språk
- Svenska
Stockholm : PAN/Norstedt Första svenska upplagan i originalpocket 9117114012 -
Kok-konsten som vetenskap och konst
Inbunden bok. Norstedts. 2 uppl. 1896.
Gott skick. Skyddsomslag saknas. Med särskildt afseende på helsolärans och ekonomiens fordringar. Illustrerad. Ny omarbetad upplaga. Sthlm 1896. (6), 1006, (2) sidor
Originalband med skinnrygg, fläckar på fram och baksida av pärmen … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKNorstedts 2 -
Hagdahl och hans kokbok - Charles Emil Hagdah...
Pocketbok. Bokförlaget PAN / Norstedts. 1971. 240 sidor.
Gott skick. Hylla 35
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKBokförlaget PAN / Norstedts -
KOK-KONSTEN SOM VETENSKAP OCH KONST
Inbunden bok.
Hyggligt skick. Kok-konsten som vetenskap och konst med särskildt afseende på helsolärans och ekonomiens fordringar. Ny omarbetad upplaga. Med inemot 3000 matrecept och 349 afbildningar. De med * betecknade recepten äro afprofvade i eget kök. Stockholm, På Em. Girons För läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK -
KOK-KONSTEN som vetenskap och konst (Faksimil...
Inbunden bok. Bonniers/Gastronomiska Akademien. 1979. 1006 sidor.
Nära nyskick. Klotband med infälld bild
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKBonniers/Gastronomiska Akademien -
KOK-KONSTEN SOM VETENSKAP & KONST. C. E. Hagd...
Inbunden bok. 1979.
Mycket gott skick. Numrerad upplaga 345/1000 ex.
1979
Fler bilderInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK -
Kok-konsten som vetenskap och konst
Inbunden bok. : Bonnier,. 1963. 1006 sidor.
Mycket gott skick. Gulnat snitt. Faksimil av verkets andra omarbetade upplaga 1896.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK: Bonnier, -
Kok-konsten som vetenskap och konst
Inbunden bok. Bonniers. 1979. 1006 sidor.
Mycket gott skick. Laminerat linneband. Utrangerad biblioteksband. Mycket fint skick. Smutsat boksnitt....Biblioteksetikett på hela ryggen....... Faksimilupplaga utgiven av astronomiska akademien....... // Han kallades för Hötorgskungen, där han under decennier
bodde med läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKBonniers -
Kok-Konsten som vetenskap och konst
Inbunden bok. Bonniers / Gastronomiska Akademiens Bibliotek. 1979. 1006 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i hyggligt skick. Faksimilupplaga av verkets andra, omarbetade upplaga, från 1896. Klotband med skyddsomslag och påklistrade titeletiketter. 8:o. Rikt illustrerad. Skyddsomslaget med blekt rygg och några riss. … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKBonniers / Gastronomiska Akademiens Bibliotek.
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn