-
Tysklands stora viner
Inbunden bok. Bernces förlag. 1 uppl. 1961. 187 sidor.
Nära nyskick. Klotband med pergamentrygg (imiterad). Illustrerad med fotografier i färg samt kartbilaga. (v70)
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKBernces förlag 1 -
Stora boken om whisky : Scotch, Irish, Canadi...
Inbunden bok. Albert Bonniers förlag, Stockholm. 1 uppl. 1998. 224 sidor.
Nyskick. Rikt illustrerad med fotografier, kartor och avbildningar i färg. (600)
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9100567698
- Titel
- Stora boken om whisky : Scotch, Irish, Canadian, Bourbon, Tennessee sour mash m. fl. : plus en omfattande smakguide till single malts och många andra sorters whisky
- Författare
- Jackson, Michael - Eklöf, Margareta - Lindroth, Adam
- Förlag
- Stockholm : Bonnier
- Utgivningsår
- 1998
- Språk
- Svenska
Albert Bonniers förlag, Stockholm 1 9100567698 -
Smörgåstårtor. Snacks, snittar, smörgåsbakels...
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 1 uppl. 2006. 94 sidor.
Nyskick. Troligen oläst. (999)
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9155232787
- Titel
- Smörgåstårtor
- Författare
- Bjugård, Inger
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2006
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Bjud på en härlig smörgåstårtefest!Inte konstigt att smörgåstårtan är den populäraste rätten på fester och bjudningar av alla slag. Den kan förberedas i god tid för att sedan garneras strax före servering. Den kan göras både matig och lyxig, modern och trendig. I boken finns också ett 10-tal läckra smörgåsbakelser som omväxling till en hel tårta, ett 25-tal snittar, tunnbrödsrullar, sandwichar, lunchsmörgåsar och läckra danska smörrebröd. Dessutom 8 brödrecept för dem som själva vill baka stommen till tårtorna.60-talet fantastiska färgbilder som ger inspiration och frestar smaklökarna.
Bokförlaget Semic 1 9155232787 -
Den stora vegetariska kokboken
Inbunden bok. Köln : Könemann. 1 uppl. 1998. 304 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. Rikt illustrerad med fotografier i färg. (999)
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 382900995x
- Titel
- Den stora vegetariska kokboken
- Författare
- Eriksson, Lottie
- Förlag
- Köln : Könemann
- Språk
- Svenska
Köln : Könemann 1 382900995x -
Svensk trädgårdsdessert
Inbunden bok. Lund : Tralala reklambyrå. 1998. 61 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Illustrerad i både färg och svartvitt. (999)
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 919731854x
- Titel
- Svensk trädgårdsdessert
- Författare
- Andrén, Hans - Södling, Nicho
- Förlag
- Lund : Tralala reklambyrå
- Språk
- Svenska
Lund : Tralala reklambyrå 919731854x -
Fågel och vilt
Inbunden bok. LT: förlag, Stockholm : . 1 uppl. 1981. 252 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag saknas. Rikt illustrerad med fotografier i färg. (600)
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9136016918
- Titel
- Fågel och vilt
- Författare
- Schönherr, Christine - Atterbom, Per-Axel
- Förlag
- Stockholm : LT
- Utgivningsår
- 1981
- Språk
- Svenska
LT: förlag, Stockholm : 1 9136016918 -
En bok om maltwhisky
Inbunden bok. B Wahlströms. 1 uppl. 1998. 256 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9132322534
- Titel
- En bok om maltwhisky
- Författare
- Helen Arthur
- Förlag
- B Wahlströms
- Utgivningsår
- 1998
- Omfång
- 256 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 152 x 204 mm Ryggbredd 23 mm
- Vikt
- 630 g
- Språk
- Svenska
B Wahlströms 1 9132322534 -
Morgondagens mat
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 1 uppl. 1981. 396 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag saknas. (c1)
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9137076191
- Titel
- Morgondagens mat
- Författare
- Tudge, Colin - Brunius, Gull
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 1981
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 1150 g
- Språk
- Svenska
Bokförlaget Forum 1 9137076191 -
Matlexikon - Uppslagsbok i matkunskap A-Ö
Inbunden bok. Förlag: Medéns AB,Stockholm . 1957. 1182 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag saknas. Halvfranskt band med övre färgat snitt.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKFörlag: Medéns AB,Stockholm -
Single malt whisky : Välj whisky efter smak o...
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2005. 224 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag saknas. Liten stukning vid övre kapitälet
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9151844443
- Titel
- Single malt whisky : Välj whisky efter smak och doft
- Författare
- David Wishart
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 224 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 1020 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- David Wisharts bok förändrar vårt sätt att uppfatta single malt whisky på djupet. Han gör rent hus med den förvirrandejargong som ofta används för att beskriva whisky och ersätter den med en objektiv och enkelt tillämpad doft- och smakguide.
Han identifierar tolv dimensioner av doft och smak i en single malt whisky: kropp, sötma, rök, medicin, tobak, honung, krydda, vin, nöt, malt, frukt och blommor. Dessa tolv faktorer innefattar en doft- och smakterminologi med över 400 beskrivande termer från omkring tusen publicerade provningsanteckningar.
Denna bok beskriver de viktigaste single malt whiskies, som spänner över hela doft- och smakspektrumet. Här finns författarens egna provningsnoteringar och profiler grundade på hans nyskapande klassificering, och varje destilleri presenteras kortfattat med information för besökare. Han berättar om whiskytillverkningens historia, förklarar noggrant olika tillverkningsmetoder och hur man bäst organiserar en whiskyprovning.
Prisma 1 9151844443 -
Medelhavets öar. Mediterrana delikatesser.
Inbunden bok. Tandem Verlag GmbH . 1 uppl. 2007. 192 sidor.
ISBN 9783833144455
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Rikt illustrerad med fotografier i färg. (999)
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKTandem Verlag GmbH 1 9783833144455 -
Adas Kokbok
Inbunden bok.
Nära nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Dekorerat helklotband med skyddsomslag. Tiden 1996. 28x21 cm. 103 sidor. En god bok för mat- och bakglada barn och vuxna. Tigerhjärta. Sockerbagarkringla, Indiantårta. Grönsakssnax, Mormors blommiga falukorv, Mackatårta. Tuttifruttibål, Lingonknutar, Läbb läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9188876160
- Titel
- Adas kokbok
- Författare
- Monika Ahlberg
- Förlag
- Tiden
- Utgivningsår
- 1996
- Omfång
- 103 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 0 x 280 mm
- Vikt
- 690 g
- Språk
- Svenska
9188876160 -
Bröd med smak
Inbunden bok. Ica Bokförlag. 1 uppl. 2003. 64 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9153422465
- Titel
- Bröd med smak
- Författare
- ICA Provkök
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 64 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 340 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Wokat, Plockmat, Nyttiga drinkar och Bröd ny serie!
Det här är en ny serie små, moderna böcker med lockande formgivning och nya vackra bilder. Recepten är vara tidsenliga, enkla, med goda kryddor och inslag av spännande utländska kök. Samtliga recept kreerade och testade av ICA Provkök. Böckerna har runt 30 färgfoton och innehåller ca 35 recept.
Bröd med smak bakas med örtkryddor, heta kryddor, vitlök, oliver, torkade tomater, kryddor, örter eller nötter. Här finns bland mycket annat ciabatta fylld med mozzarellaspett, baguette med tomatmousse, bagel med god röra, focaccia och läckra salamisnurror.
Ica Bokförlag 1 9153422465 -
Kockarnas kokbok : 209 recept på ny svensk ma...
Inbunden bok. Max Ström. 1 uppl. 1998. 244 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9197257486
- Titel
- Kockarnas kokbok : 209 recept på ny svensk mat
- Författare
- Gert Klötzke - Fredrik Eriksson - Jan Bengtsson - Roland Persson - Christer Lingström
- Förlag
- Max Ström
- Utgivningsår
- 1998
- Omfång
- 244 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 246 x 287 mm Ryggbredd 26 mm
- Vikt
- 1504 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Bland rätterna i den här boken finns förmodligen några av de godaste du någonsin lagat och ätit. Vilket kanske inte är så förvånande, eftersom det är fyra av landets allra skickligaste och mest kreativa kockar som bidragit med sin kunskap och sina bästa recept. Fredrik Eriksson, Gert Klötzke, Christer Lingström och Roland Persson erbjuder här 209 recept på ny, svensk mat, alla på vackra färgbilder av Jan Bengtsson, tillsammans med 10 informativa kapitel med kunskap, tips och goda råd om råvaror, mat och matlagning.
Max Ström 1 9197257486 -
Den nakna kocken. Boken bakom TV-succén
Inbunden bok. Albert Bonniers Förlag. 1 uppl. 2002. 250 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag saknas. (999)
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9100579122
- Titel
- Den nakna kocken
- Författare
- Oliver, Jamie
- Förlag
- Albert Bonniers Förlag
- Utgivningsår
- 2002
- Omfång
- 250 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Ny lågprisutgåva av Jamie Olivers första kokbok. Boken som ligger överst på bästsäljarlistan över fackböcker i Sverige.
Albert Bonniers Förlag 1 9100579122 -
Den medvetna kokkonsten (originalutgåva)
Inbunden bok. Liber. 1 uppl. 1996. 255 sidor.
ISBN 47048115
Mycket gott skick. Skyddsomslag saknas. Illustrerad i färg och svartvitt. Från baksidan: "I den medvetna kokkonsten förenas matlagning som konstart och vetenskap. Boken innehåller 170 recept på maträtter njutbara för alla sinnen - rätter som ger en stor gastronomisk upplevelse och som ger välbe läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKLiber 1 47048115 -
Maten från glasriket
Inbunden bok. Ica Bokförlag. 1 uppl. 2002. 72 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag saknas.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9153423062
- Titel
- Maten från glasriket
- Författare
- Malin Söderström - Thomas Jönsson
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2002
- Omfång
- 72 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 570 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Följ med på en resa i Glasriket!
En av Sveriges mest uppmärksammade kockar Malin Söderström har gjort en matresa genom Glasriket och på sitt eget personliga sätt tolkat de småländska kökstraditionerna. Hon blev invigd i ostkakans hemligheter och tittade in naturens eget skafferi.
Det blev även besök i Duvemåla och hos Kungen i Glasriket Älgen. Bilderna är skickligt fotograferade av Wolfgang Kleinschmidt och visar mat och glas på ett nytt och spännande sätt! Boken finns också på engelska och tyska. Ca 40 färgfoton, ca 35 recept.
Ica Bokförlag 1 9153423062 -
En bok whisky
Inbunden bok. Grenadine bokförlag. 2 uppl. 2004. 151 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. (600)
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9185329002
- Titel
- En bok whisky
- Författare
- Örjan Westerlund
- Förlag
- Grenadine bokförlag
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 151 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 1 x 1 mm Ryggbredd 1 mm
- Vikt
- 845 g
- Språk
- Svenska
Grenadine bokförlag 2 9185329002 -
Choklad för alla tillfällen (förlagsny bok)
Inbunden bok. Tukan Förlag. 2011. 192 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag saknas.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174013153
- Titel
- Choklad för alla tillfällen
- Författare
- Pettersson, Sofia
- Förlag
- Tukan Förlag
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 192 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 167 x 207 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 546 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det är ett sant nöje att baka med choklad och ännu trevligare är det att äta det man har bakat.
De chokladstinna kakorna, tårtorna, pajerna, desserterna, godbitarna och dryckerna i den här boken är en fröjd för både ögat och gommen.
Boken innehåller över 60 frestande recept med tillhörande vackra och stämningsfulla miljöbilder som inspirerar.
Format: 166 x 207, vadderade pärmar
Fler titlar i samma serie: Tapas för alla tillfällen
Tukan Förlag 9789174013153 -
Nötter & choklad
Inbunden bok. B Wahlströms. 1 uppl. 2005. 125 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9132332238
- Titel
- Nötter & choklad
- Författare
- Claes Karlsson
- Förlag
- B Wahlströms
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 125 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 235 x 287 mm Ryggbredd 16 mm
- Vikt
- 876 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Detta är en bok för tre slags människor: chokladälskaren, nötälskaren och choklad-med-nötter-älskaren.
Konditor Claes Karlsson har här sammanställt ett 50-tal recept på desserter, bakverk och godis som är svåra att misslyckas med underbara njutningar utan krångel. Smaka på orden, hur frestande låter inte: chokladcrêpes, marshmallows med varm chokladsås, chokladcheesecake, mjölkchoklad- och kokostårta, nötchokladbrulée, vit choklad- och hasselnötsmousse, mjölkchokladkräm med kanderade pekannötter, jordnötskrisp, whiskytryffel med rostade hasselnötter och pekanglass med mjölkchokladfudge
Claes Karlsson är chefskonditor på Grand Hôtel i Stockholm. Det här är uppföljaren till hans förra bok Mer än bara äppelkaka som blev utsedd till Årets bästa dessertbok 2004.
B Wahlströms 1 9132332238 -
Tårtdekoration på nya sätt
Inbunden bok. Damm Förlag AB. 2 uppl. 2001. 72 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag saknas. Illustrerad med fotografier i färg.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9177093038
- Titel
- Tårtdekoration på nya sätt
- Författare
- Tone Bergli Joner
- Förlag
- Damm Förlag AB
- Utgivningsår
- 2001
- Omfång
- 72 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Vikt
- 509 g
- Språk
- Svenska
Damm Förlag AB 2 9177093038 -
Svenska ostar (förlagsny bok)
Inbunden bok. Ica Bokförlag. 1 uppl. 2010. 72 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag saknas. (v70)
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153434320
- Titel
- Svenska ostar
- Författare
- Katja Palmdahl - Larsson Joakim
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2010
- Omfång
- 72 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 271 mm Ryggbredd 12 mm
- Vikt
- 463 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Kända ostklassiker recept och inspiration
Svenskarna tillhör de mest ostälskande i världen. Och det är framför allt hårdost vi äter. Vi använder ost i matlagningen, vi äter ost som dessert och förstås på brödet. Den här boken bjuder på recept och inspiration för att lyckas med ost i husmanskost, i internationella osträtter, i picknickmat, i smårätter och till finare middagsbjudningar.
Recepten bygger på de fem svenska klassikerna Grevé, Herrgård, Präst, Hushållsost och Svecia. Här finns recept för festligheter som gratinerade havskräftor och S.O.S, Smör, Ost och Sill. Rätter som pesto, lasagne och caesarsallad får ett lyft med lagrad svensk hårdost. Här finns picknickmackan, ostbrickan och plockmaten. Nya och moderna kreationer varvas med det traditionella.
I boken berättas också om den intressanta historien bakom ostarna. Du får även fakta och tips om svensk hårdost. Varför heter det Svecia? Vilket är sambandet mellan osten Präst och prästen, en kyrkans man? Varför gråter osten när den åldras? Hur stora pipor ska det vara i en Grevé
Ica Bokförlag 1 9789153434320 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789174240924
- Titel
- Morberg grillar
- Författare
- Morberg, Per
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2010
- Omfång
- 104 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 177 x 246 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 512 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- ”Så fort det är sol ska det grillas. Varför? Därför att vi gillar lite utmaning och ursprung. Och vi känner oss som kungar i eget rike när vi står där en vindstilla kväll i ångorna av varm sommarjord med ett glas vin och en lååång stekspade i nyporna. Dofterna som sprider sig synbart och retar varenda grannes grillsug. Här finns utrymme för värstingmätning också. Vem har den största grillen? Vem har den snabbaste? Vem har den minsta?”Per Morberg lagar gärna mat utomhus, inte bara på grill utan också på stekhäll. Stekhällen är bra att ha när han ”ska steka upp 700 kilo svamp eller utspisa 400 ungar”, annars duger en vanlig klotgrill.I den här boken bjuder han på sina bästa recept med goda tillbehör. Bland de trettiotal rätterna finns entrecôte med blomkål och bluecheesesås, stora köttbullar med fetaost, kycklingspett med chiliaioli, lax med sesamfrön och teriyakisås och sparris med parmesanostcrème. Det är mycket kött och fisk, men också en hel del grönsaker som enkelt kan läggas på grillen och utveckla nya smaker. Här finns även tips om hur man blandar ihop en perfekt marinad. Någonstans har också en filmjölkslunch smugit sig in: ”Gud, vad gott med fil! Just nu står köttbitarna mig upp över öronen.” Även en grillentusiast kan få för mycket av det goda – men bara för stunden.Bokens fotografier är tagna av Martin Löf, som även tagit bilderna i Morberg – Scenen, livet och konsten att laga mat.
Bonnier Fakta 9789174240924 -
Paulúns stenålderskost
Inbunden bok. Fitnessförlaget. 2005. 160 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Dekorerat förlagsband enligt fotografi. Illustrerad med fotografier i färg. Mycket gott skick. (v70)
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9185225282
- Titel
- Paulúns stenålderskost
- Författare
- Paulún, Fredrik
- Förlag
- Fitnessförlaget
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- De flesta av de livsmedel som idag fyller våra kylskåp har inte funnits på människans meny speciellt länge. Under miljontals år åt vi mat utan en massa snabba kolhydrater och härdade fetter, och vi drack inte mjölk eller åt smörgås med leverpastej. Paulúns stenålderskost tar upp en tanke som bygger på sunt förnuft. En tanke om att vi ska äta det vi är skapade för att äta. Många av de hälsoproblem vi har idag, som diabetes, hjärt- och kärlsjukdomar, cancer, fetma, magbesvär, allergier, depression med flera, beror delvis på att vi äter sådant vi inte är anpassade till, och skulle kunna minskas med hjälp av förändrade kostvanor. I Paulúns stenålderskost förklaras hur maten såg ut förr och varför vi kanske borde sträva efter att återskapa den så mycket det går. Men boken handlar också om de moderna livsmedlen och vilka skador de kan ge. Här förklaras evolutionsteorin, varför paleolitisk kost minskar sötsuget och om det ligger något bakom dagens kolhydratsjakt. Boken redovisar modern forskning och ger tips snarare än pekpinnar. Att ställa om sitt liv helt efter stenåldern är kanske inget att sträva efter, men att genom enkla förändringar nå positiva hälsoeffekter som viktnedgång, lindrade allergier och bortblåsta magbesvär är det väl knappast någon som har något emot? I Paulúns stenålderskost får läsaren inblick i ett nytt sätt att äta baserat på evolutionsteorin. Ett sätt som är både enkelt och njutningsfullt, och framför allt fullt möjligt att följa för den moderna människan. UR INNEHÅLLET Maten vi är gjorda för Vad är det för fel på dagens mat? Kostrelaterade åkommor Vad är en fri radikal? Kolhydrater kalorier eller knark? Antioxidanter ditt livselixir Nötter och hälsan Kvinnor är från godishyllan och män från köttdisken Det röda köttet röd flagg? Stenålderskost för den moderna människanFredrik Paulún är en av Sveriges mest kända författare inom näringslära. Fredrik föreläser i hela Norden om träning, näringslära och hälsa, och skriver regelbundet för ett flertal tidningar, däribland Expressen. Han är även känd som näringsexperten från tv-programmet Toppform. Fredrik har tidigare gett ut storsäljare som Blodsockerblues, Blodsockerblues i köket, Allt om fettförbränning och Paulúns näringslära.
Fitnessförlaget 9185225282 -
En liten bok om kräftor
Häftad bok. Liber. 1 uppl. 1980. 86 sidor.
Mycket gott skick. Bok enligt fotografi. Omslaget med delvis blekt, inlagan i nyskick. Illustrerad i svartvitt med fotografier, teckningar och andra avbildningar. ISBN: 9138055252. (hftM) … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKLiber 1 -
Sjukmat. Näringslära, dietetik. Till tjänst v...
Klotryggband. Norstedts 1942, sjunde upplagan. 296 sidor. Porto 39 kr i april 2016, reservation för framtida portohöjningar. Det förekommer en del glesa anteckningar och understrykningar, ägarsignatur på försättsbladet, eljest välhållen. (v23) … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK -
Gastronomisk uppslagsbok. Kokkonsten från A t...
Häftad bok.
Mycket gott skick. Häftad. Forum 1995. 358 sidor. Illustrerad med vinjetter i svartvitt. Mycket gott skick. (v70)
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9137107704
- Titel
- Gastronomisk uppslagsbok
- Författare
- Gorys, Erhard - Sandberg, Marianne - Schimmel, Peter
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 1995
- Bandtyp
- Häftad
- Mått
- 173 x 235 mm Ryggbredd 24 mm
- Vikt
- 947 g
- Språk
- Svenska
9137107704 -
Biskopsgården bjuder in. Kultur och tradition...
Inbunden bok.
Mycket gott skick. Klotband med skyddsomslag. Informationsförlaget 1991. 179 sidor. Illustrerad med fotografier i färg. Mycket gott skick. (v70)
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9177362497
- Titel
- Biskopsgården bjuder in : kultur och tradition, mat och favoritrecept hos Sveriges biskopar
- Författare
- Wachtmeister, Kerstin - Paulsson, Lars - Carlquist, Jan
- Förlag
- Stockholm : Informationsförl
- Utgivningsår
- 1991
- Språk
- Svenska
9177362497 -
Bakverk. Em samling läckra recept.
Dekorerat förlagsband. Parragon utan årtal. 240 sidor. Rikt illustrerad med fotografier i färg. Porto 46 kr i september 2015, reservation för framtida …
ISBN 9781407588261
Mycket gott skick. (f)
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK9781407588261 -
Till bords i Provence. En kulinarisk resa i s...
Mycket gott skick. Förlagsband med skyddsomslag. Forum 1989. 159 sidor. Illustrerad med akvareller. Porto 45 kr i augusti 2015, reservation för framtida portohöjningar. Mycket gott skick. (999) … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9137095889
- Titel
- Till bords i provence
- Författare
- Forbes, Leslie - Leijer, Dagmar
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 1989
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 670 g
- Språk
- Svenska
9137095889
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn