-
Ferry Tales inte så förbannat tillrättalagt
Nyskick. Jättefin bok.
Perfekt julklapp. Nyskick
Köparen betalar fraktenInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789137144108
- Titel
- Ferry tales : inte så förbannat tillrättalagt
- Författare
- Ferry, Björn
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2014
- Omfång
- 435 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 162 x 235 mm Ryggbredd 31 mm
- Vikt
- 675 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Björn Ferry är Sveriges mest framgångsrika manliga skidskytt med både VM- och OS-guld i prisskåpet. I mars 2014 gjorde han patron ur och nu släpper vi hans dagboksbiografi. ”Jag hade länge drömt om att skriva en bok. Jag började skriva om sådant jag trodde folk skulle gilla; om onanins effekter på formen, vindrickande och andra diverse lustigheter. Men vartefter tiden gick tvingade skrivandet mig att också tänka och reflektera. Jag har lärt mig massor om mål och mening, livet och framtiden. Jag har lärt mig saker om mig själv, både bra och dåliga. Boken handlar om mitt liv som jag upplevt det, om skidskytte, skog och politik – om träningen, pengarna och kärleken. Om omgivningens uppoffringar, rädslan för smittor och att inte vara där för dem som man tycker om. En resa under drygt två år, om livet som elitidrottsman, frånvarande pappa och smygkapitalist. Och inte så förbannat tillrättalagt. Inte alls. Tvärtom, öppen, bitvis inskränkt, om mina tankar, drömmar och möten.”
9789137144108 -
tio lektionerner i matlagning
Mycket gott skick. Fin bok.
försidan något skrynklig.
annars fint skick
Köparen betalar fraktenInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789146222224
- Titel
- Tio lektioner i matlagning
- Författare
- Lundgren, Lotta
- Förlag
- Wahlström & Widstrand
- Utgivningsår
- 2013
- Omfång
- 296 sidor
- Bandtyp
- Flexband
- Mått
- 175 x 246 mm Ryggbredd 28 mm
- Vikt
- 787 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Kan alla människor lära sig laga mat? Finns det andra vägar att gå än dem som vanliga kokböcker erbjuder? Och kan man till och med ha roligt under tiden?Tio lektioner i matlagning handlar om matlagning i fri stil, ätandets glädje, kärlek i gasform, före detta pojkvänner, otacksamma ungar, smaksinnets fysionomi, vikten av jämställdhet, problemet med kost, maten som religion, författandets plågor, kreativitetens källor, kökets utrustning, mat och sex, konsekvensen av kroppsfett, kött som konflikthärd, pengar och döden, men kanske allra mest om hur man gör när man lagar mat. Innehåller ca 30 recept.Ur innehållet:1. Redskap2. Känslor3. Smaker4. Kött 5. Kön6. Kost7. Efteråt8. Barn9. Pengar10. Hur man gör när man lagar mat
9789146222224
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn