Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn

9789197346177

Din sökning gav ingen träff. Spara sökningen som en Bevakning  
Visa endast

Just nu finns inte titeln du söker på Bokbörsen. Skapa ett användarkonto eller logga in om du vill skapa en bevakning. Klicka sedan på knappen nedan. Du aviseras via e-post så snart artikeln kommer in igen.
Aromaköket : en idébok för använding av eteriska oljor i matlagning

Aromaköket : en idébok för använding av eteriska oljor i matlagning

Häftade böcker. Artaromaförlaget. 2001. 64 sidor.

Aromaköket" är den första boken på svenska som på ett seriöst och kunnigt sätt beskriver hur man kan smaksätta grön mat med äkta eteriska oljor utvunna ur blommor, kryddor och citrusskal.
Författaren framhäver speciellt de underbara oljorna från apelsin, citron och pepparmynta – enkla oljor att smaksätta desserter, glass och sorbet med.

Finn Andersen har en bakgrund om vegetarisk kock på 70- och 80-talen, och har bland annat arbetat på Crank's i London samt gjort gröna matrecept till den norska veckotidningen "Hjemmet" under tio år.
Finn arbetar nu dagligen med inköp, försäljning och kunskapsförmedling av eteriska oljor.

Förlagsfakta

ISBN
9789197346177
Titel
Aromaköket : en idébok för använding av eteriska oljor i matlagning
Författare
Finn Andersen
Förlag
Artaromaförlaget
Utgivningsår
2001
Omfång
64 sidor
Bandtyp
Häftad
Vikt
112 g
Språk
Svenska