Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn

9789197706544

Din sökning gav ingen träff. Spara sökningen som en Bevakning  
Visa endast

Just nu finns inte titeln du söker på Bokbörsen. Skapa ett användarkonto eller logga in om du vill skapa en bevakning. Klicka sedan på knappen nedan. Du aviseras via e-post så snart artikeln kommer in igen.
Kärleksboosta dig & dina relationer! : positiv mindfulness meditation

Kärleksboosta dig & dina relationer! : positiv mindfulness meditation

Ljudböcker. Mia de Neergaard AB. 1 uppl. 2014.

Vill du leva framgångsrikt från hjärtat?Följ med in i en meditation som ger nycklar till större kärlek i livet. Du får vägledning i hur du skapar kärleksfulla, goda relationer som fungerar i den nya tiden. Förminskande tankar och mönster blir utbytta. Du lär dig uppskatta dig själv och andra mer innerligt Den viktigaste personen i ditt liv är du. För att skapa goda relationer med andra behöver du ha en stark relation med dig själv. Det innebär bla att veta, uppleva och känna att du duger som du är.

När du lyssnar regelbundet på detta mindfulness program märker du snart att det lättare att fokusera på det som är värdefullt för dig och att göra goda. positiva val för dig själv. Den energi som tidigare gått åt till att skapa obalanser i dig din kropp genom negativa mönster, tankar kan istället användas till något mer positivt för dig.

Under "Älska dig själv" får du ett nära möte med ditt framtida jag som visar dig den allra bästa versionen av dig! Här får du ta emot självstärkande budskap. I "Spegelsalen" ser du helt nya aspekter av dig själv. I "Leva,växa och älska tillsammans" får du förlåta relationer och boosta dem med kärlek. 

Den här cd´n är för dig som vill öka livskvalitén, stärka självkänslan och skapa positiva goda relationer!Fler mindfulness tips och självstärkande tips finns på länken ovan och kurser i positivt självledarskap. Maila mig gärna om du har några  frågor mia@humanpotential.seVarmt lycka till! Mia de Neergaard

Förlagsfakta

ISBN
9789197706544
Titel
Kärleksboosta dig & dina relationer! : positiv mindfulness meditation
Författare
de Neergaard, Mia
Förlag
Mia de Neergaard AB
Utgivningsår
2014
Bandtyp
CD-skiva
Mått
143 x 126 mm Ryggbredd 11 mm
Vikt
88 g
Språk
Svenska