Sydostasiatiska specialiteter : en kulinarisk resa genom Singapore, Malaysia och Indonesien
Inbundna böcker. H. F. Ullman Publishing. 1 uppl. 2013. 319 sidor.
Sydostasiatiska specialiteter tar dig med på en kulinarisk resa genom Singapore, Malaysia och Indonesien
Dim sum - Sojabönor och tofu - konsten att smaksätta, kryddor - Te - Läkande örter - Shiitake och andra odlade svampar - Ägg - Nudlar och ris - Soppor - Fisk och Skaldjur - Pekinganka - Matkonst, dekorera med grönsaker - Vin - Traditonell bakning - Frukter - Kokosnötter - Böngroddar - Maniok, storjams och sötpotatis - Satay - Sambal - Rijstafel - och mycket annat.
I kapitlen får ni självklart massa härliga recept men även lite fakta och historik.
Förlagsfakta
- ISBN
- 9783848007394
- Titel
- Sydostasiatiska specialiteter : en kulinarisk resa genom Singapore, Malaysia och Indonesien
- Förlag
- H. F. Ullman Publishing
- Utgivningsår
- 2013
- Omfång
- 319 sidor
- Bandtyp
- Flexband
- Mått
- 230 x 260 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 1240 g
- Språk
- Svenska