Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn

9789197315371

Din sökning gav ingen träff. Spara sökningen som en Bevakning  
Visa endast

Just nu finns inte titeln du söker på Bokbörsen. Skapa ett användarkonto eller logga in om du vill skapa en bevakning. Klicka sedan på knappen nedan. Du aviseras via e-post så snart artikeln kommer in igen.
Kombinera mat och vin : nya recept, nya viner, nya kombinationer

Kombinera mat och vin : nya recept, nya viner, nya kombinationer

Inbundna böcker. Kakao förlag. 2000. 112 sidor.

Mat och vin hör ihop och alla kan lära sig att kombinera dem på ett bra sätt. Jens Dolk beskriver pedagogiskt druvsorter och tillverkning, hur våra sinnen fungerar samt hur man utan svårigheter matchar mat och vin för en fulländad smakupplevelse. Till druvorna lagar Liselotte Forslin spännande och modern mat med stor inlevelse.

Förlagsfakta

ISBN
9789197315371
Titel
Kombinera mat och vin : nya recept, nya viner, nya kombinationer
Författare
Jens Dolk - Liselotte Forslin
Förlag
Kakao förlag
Utgivningsår
2000
Omfång
112 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
210 x 270 mm
Vikt
681 g
Språk
Svenska