Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
(Thérèse av Jesusbarnet, helgon, 1873-1897) De svagas styrka. Del I. Den gudomliga kärlekens kunskap. Påven Johannes Paulus II:s apostoliska brev om Thérèse av Lisieux. Del II. Om Théréses andliga utveckling. Wilfrid Stinissen.

(Thérèse av Jesusbarnet, helgon, 1873-1897) De svagas styrka. Del I. Den gudomliga kärlekens kunskap. Påven Johannes Paulus II:s apostoliska brev om Thérèse av Lisieux. Del II. Om Théréses andliga utveckling. Wilfrid Stinissen.

Häftad bok Karmeliterna. 1998. 78 sidor.

Nyskick. Illustr. i svartvitt. Förlagets information: För vår tid som är så angelägen om att allt skall gå fort, bör Thérèses katapultartade andliga utveckling vara av intresse att studera närmare. Boken består av två delar: en av Johannes Paulus II och en av Wilfrid Stinissen. Nyskick.

FRI FRAKT inrikes Fraktfritt Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9197245720
Titel
De svagas styrka : om Thérèse av Jesusbarnet
Författare
Johannes Paulus II - Wilfrid Stinissen
Förlag
Karmeliterna
Utgivningsår
1998
Omfång
78 sidor
Bandtyp
Häftad
Mått
116 x 160 mm Ryggbredd 5 mm
Vikt
75 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Baksidestext: "Thérèse är kvinna...Thérèse är ung...", skriver påven Johannes Paulus II i sitt apostoliska brev med anledning av Thérèses utnämning till kyrkolärare i oktober 1997. "För vår tid som törstar efter levande och väsentliga ord, efter hjältemodiga och trovärdiga vittnesbörd, är Thérèse en läromästare", fortsätter Johannes Paulus II. Har vi råd att inte ta vara på denna unga, kontemplativa kvinnas trovärdiga vittnesbörd?
"Thérèse av Jesusbarnet nådde på kort tid en djup andlig mognad, hennes utveckling var nära nog katapultartad," skriver karmeliten Wilfrid Stinissen. För vår tid, som är så angelägen om att allt skall gå fort, bör Thérèses katapultartade andliga utveckling vara av intresse att studera närmare. Som medbroder till Thérèse fungerar Wilfrid Stinissen som en säker guide i Thérèses andliga landskap när han i bokens andra del framställer några milstolpar i hennes andliga tillväxt.
Ytterligare författare: Johannes Paulus II,
Ytterligare bibliografiska personer: Thérèse av Jesusbarnet,
Ytterligare författare: Stinissen, Wilfrid