Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Final destination 2 (OBS! Omslaget visar både 1 och 2, men det är endast tvåan som finns!)

Final destination 2 (OBS! Omslaget visar både 1 och 2, men det är endast tvåan som finns!)

DVD. 86 minuter. 2003.

Mycket gott skick. Fodral i mycket gott skick. OBS! Omslaget är från utgåvan med både första och andra filmen, men det är endast Final Destination 2 som finns i fodralet! Skivan har några små ytliga skavanker. Rysare, rek. från 15 år. Svensk utgåva, text på alla nordiska språk.
I uppföljaren till rysarsuccén från 2000, träffar vi åter Clear Rivers (Ali Larter), den enda som klarat kraschen med flight 180 med livet i behåll. För sin egen säkerhet har hon valt att låta sig låsas in på ett mentalsjukhus där hon lever i ständig skräck för att Döden skall komma och att hon ska möta samma öde som sina vänner.
Clear kan kanske betraktas som tokig av vissa, men hon har inte tagit fel. Döden rör sig mot Route 23 och är på väg söderut, Kimberly Corman (A.J. Cook) är på väg att tillbringa en avkopplande helg tillsammans med några vänner då hon blir hjälplöst vittne till hur en chaufför tappar kontrollen över sin långtradare lastad med timmer och hur lasten blir en dödlig fälla för en rad bilar bakom. Kimberly själv är ett av offren, men ett ögonblick senare upptäcker hon att hon fortfarande sitter i sin bil. Var det hon upplevde inbillning, eller har Döden kommit för att hämta henne...?

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish Stöd Bokhjälpen