Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Champagnekungen  (Champagne Charlie)

Champagnekungen (Champagne Charlie)

DVD. 1989.

Nära nyskick. Fodral i nära nyskick. Textat på svenska
Champagnekungen (engelska: Champagne Charlie) är en fransk-kanadensisk dramaserie på drygt tre timmar från 1989. Serien är baserad på en roman av Jacqueline Lefèvre som skildrar 1800-tals vinhandlaren Charles Heidsieck liv. Han erövrade Amerika med sin champagne runt tiden kring det amerikanska inbördeskriget. Serien är en passionerad levnadsberättelse fylld av kärlek, svek, mod och risktagande.

Detta är den sanna och fantastiska historien om Charles Heidsieck, son till en rik och berömd vinfamilj i Frankrike. Under 1800-talets andra hälft lämnar han vingårdens trygghet för att erövra Amerikas smaklökar, bara beväpnad med en väska champagne - och åtskilliga centiliter charm. Äventyret tar honom till New York och Louisiana och vidare ut i den otämjda vildmarken. Snart ställs han inför sitt livs stora passion, i skepnad av frihetskämpen Pauline. Men han ställs också inför inbördeskrigets gevärsmynningar när han hamnar i fängelse, anklagad för spioneri.
Detta är en episk berättelse full av passion, krig och svek. En berättelse om en man beredd att riskerar allt för att förverkliga sina drömmar. Till och med sitt eget liv.

Baksidetext:
"Med stor charm gestaltas Champagne Charlie av Hugh Grant, som återigen får alla kvinnors hjärtan att klappa i snabb takt. På samma sätt som han orsakade hjärtklappning med det Golden Globe-belönade genombrottet i FRYRA BRÖLLOP OCH EN BEGRAVNING och de Golden Globe-nominerade rollerna i NOTTING HILL och OM EN POJKE."

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish Stöd Bokhjälpen