Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Just nu finns inte titeln du söker på Bokbörsen. Skapa ett användarkonto eller logga in om du vill skapa en bevakning. Klicka sedan på knappen nedan. Du aviseras via e-post så snart artikeln kommer in igen.
Vildsvinskokbok

Vildsvinskokbok

Inbundna böcker. B Wahlströms. 1 uppl. 2005. 128 sidor.

Antalet vildsvin ökar explosionsartat i Sverige. Förmodligen kommer stammen som idag uppgår till cirka 30 000 individer att dubbleras under de närmaste åren.
Vildsvin kan tillagas på en mängd olika sätt och här ger Ander Levén förslag på både oväntade kombinationer och spännande kryddningar. Sotad vildsvinsrygg i sesamknyte, tandoorikryddade färsrullar och grillade revben med apelsin och dragon är bara några exempel på rätter som med fördel lagas med vildsvinskött.
Anders Levén går även igenom grunderna för styckning, nedkylning och förvaring, och berättar om hygien och metoder att använda sig av vid hantering av vilt.

Förlagsfakta

ISBN
9789132332210
Titel
Vildsvinskokbok
Författare
Anders Levén
Förlag
B Wahlströms
Utgivningsår
2005
Omfång
128 sidor
Bandtyp
Kartonnage
Mått
235 x 235 mm Ryggbredd 14 mm
Vikt
720 g
Språk
Svenska