Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Offline

Offline

Inbunden bok Piratförlaget. 2016. 424 sidor.

Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. Det är bara att tacka och ta emot. När Anne Holt växlar upp och skriver om dagsaktuella, kontroversiella samhällsfrågor, är det få som kan mäta sig med henne. Kerstin Särneö, Tara Hanne Wilhelmsen får oväntat besök av sin gamle kollega Billy T som är djupt bekymrad över sin son. Just då skakas de omgivande kvarteren av en explosion. En islamisk samlingslokal har sprängts och tjugotre människor mist livet. Jihadister säger sig stå bakom och skräcken hos Oslos invånare ökar för varje vecka som går, utan att polisen kommer närmare gärningsmännen. De verkar helt enkelt inte existera, vare sig i verkligheten eller på nätet. Hanne Wilhelmsen ser samband mellan dåtid och nutid och insikterna skrämmer henne. Men de har bara sett början. Något ännu värre är på väg att hända. Offline är en intensiv spänningsroman om främlingsfientlighet och extremism. Anne Holt är en av Skandinaviens mest kända och säljande kriminalförfattare. Sedan debuten med Blind gudinna har hon sålt över sju miljoner böcker världen över. Hon har mottagit en lång rad priser både i hemlandet och utomlands. Bevisar återigen varför hon är en så populär deckarförfattare. Hon sätter fingret på samtidens rädslor utan att förenkla för mycket. Bella Stenberg, Göteborgs-Posten En rasande spännande roman, som mycket skickligt speglar den verklighet vi numera lever i. Ingalill Mosander, Aftonbladet Anne Holt har här åstadkommit en viktig skildring av inte bara de främlingsfientliga rörelser som påverkar samhället utan också orsakerna till dem.Lilian Fredriksson, BTJ

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789164204813
Titel
Offline
Författare
Anne Holt
Förlag
Piratförlaget
Utgivningsår
2016
Omfång
424 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
140 x 215 mm Ryggbredd 33 mm
Vikt
720 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Det är bara att tacka och ta emot. När Anne Holt växlar upp och skriver om dagsaktuella, kontroversiella samhällsfrågor, är det få som kan mäta sig med henne.
Kerstin Särneö, Tara
Hanne Wilhelmsen får oväntat besök av sin gamle kollega Billy T som är djupt bekymrad över sin son. Just då skakas de omgivande kvarteren av en explosion. En islamisk samlingslokal har sprängts och tjugotre människor mist livet.
Jihadister säger sig stå bakom och skräcken hos Oslos invånare ökar för varje vecka som går, utan att polisen kommer närmare gärningsmännen. De verkar helt enkelt inte existera, vare sig i verkligheten eller på nätet.

Hanne Wilhelmsen ser samband mellan dåtid och nutid och insikterna skrämmer henne. Men de har bara sett början. Något ännu värre är på väg att hända.
Offline är en intensiv spänningsroman om främlingsfientlighet och extremism.

Anne Holt är en av Skandinaviens mest kända och säljande kriminalförfattare. Sedan debuten med Blind gudinna har hon sålt över sju miljoner böcker världen över. Hon har mottagit en lång rad priser både i hemlandet och utomlands.
Bevisar återigen varför hon är en så populär deckarförfattare. Hon sätter fingret på samtidens rädslor utan att förenkla för mycket.

Bella Stenberg, Göteborgs-Posten
En rasande spännande roman, som mycket skickligt speglar den verklighet vi numera lever i.

Ingalill Mosander, Aftonbladet
Anne Holt har här åstadkommit en viktig skildring av inte bara de främlingsfientliga rörelser som påverkar samhället utan också orsakerna till dem.Lilian Fredriksson, BTJ
Ytterligare författare: Holt, Anne
Ytterligare översättare: Järnebrand, Margareta
Ytterligare designers: Moe Leiner, Terese
Ytterligare designers: Boström, Mattias