Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 59 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Den svarta barnkammarboken

Den svarta barnkammarboken

av

Inbunden bok. Bonnier Carlsen. 2001. 160 sidor.

Mycket gott skick. Skyddsomslag saknas. Dekorerat kartonnageband. Aningen gulnat omslag med några ytliga tryckmärken. Snedläst. Namn skrivet på smutssidan samt dedikation skriven titelsidan, annars är inlagan nästan som ny.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 59 SEK


Förlagsfakta

ISBN
9163838095
Titel
Den svarta barnkammarboken
Förlag
Bonnier Carlsen
Utgivningsdatum
20010925
Omfång
160 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
247 x 229 mm Ryggbredd 17 mm
Vikt
676 g
Språk
Svenska
Baksidestext
En av höstens mest intressanta nyheter på avdelningen present och antologier är Den svarta barnkammarboken. Ett rikt och roligt samlingsverk för barn i alla åldrar med temat spöken och andra lagom läskiga saker. Njut och gläds över de många färgbilderna, många är originalbidrag för Den svarta barnkammarboken. Barnen får här en annorlunda och inspirerande antologi med ett rikt urval av de bästa spökhistorierna (i mycket vid bemärkelse) som har skrivits för barn. Det finns både smårysliga berättelser och historier om hur man klarar av sin spök- eller mörkerrädsla. Det finns stämningsfulla dikter och klassiska berättarskrönor. Det finns gåtor och roliga historier. En tjock bok för gyllene stunder av läsning hemma och på dagis. Layouten är luftig och varierad. Texten är satt med stor stil och det liggande formatet är generöst. Boken innehåller bland annat nya bidrag om Inez (Gull Åkerblom/Erika Eklund) och Vinni (Petter Lidbeck/Kiran Maini Gerhardsson). Den klassiska berättelsen om Spöket Laban (Inger och Lasse Sandberg) finns med och dikter av Britt G. Hallqvist, nyillustrerade av Cecilia Torudd och Tord Nygren, Ronny och Julia sover över (Måns Gahrton/Johan Unenge) och Det hemska spökhuset (Kicki Stridh/Eva Eriksson). Detta är den femte barnkammarboken. De två första kom 1989, Den gröna och Den blå, 1992 kom Den gyllene och 1999 kom Den röda.