Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 59 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Sexstrejk nu! sa Lysistrate

Sexstrejk nu! sa Lysistrate

Häftad bok

Gott skick. LL-förlaget 2009. -. 93 s. Gallrad biblioteksbok (bibliotekets laminering, stämplar, etiketter etc.). Har en liten fuktskada.. .. Aristofanes pjäs återberättad av Johan Werkmäster ; bilderna ritade av Kristina Abelli-Elander. - - - - - - - - - - - - Fraktkostnad tillkommer. Vänligen läs villkoren och ställ gärna frågor innan du beställer..

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 59 SEK Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9789170532948
Titel
Sexstrejk nu! sa Lysistrate
Författare
Aristofanes
Förlag
LL-förlaget
Utgivningsår
2009
Omfång
93 sidor
Bandtyp
Häftad
Språk
Svenska
Baksidestext
Sex - systerskap - krig och fred. Den dådkraftiga Lysistrate leder Athens kvinnor i sexstrejk för att få männen att sluta att kriga. Kvinnorna kommer överens om att inte ligga med sina män förrän männen slutar att döda varandra i inbrödeskriget med Sparta. Kvinnorna kräver fred. För vissa blir det förstås svårt med avhållsamheten, män som kvinnor håller på att förgås av kärlekslängtan. En dramatisk komedi skriven av greken Aristofanes för nästan 2500 år sedan. Historien är berättad i serieform, rolig, fräck och allvarsam och tar upp frågor som är aktuella även i vår tid - feminism, krig och fred. Johan Werkmäster, som återberättat till lättläst, utfärdar en varning för det grova språket - inget som han hittat på utan vidareförmedlat från originalet. Bilder av Kristina Abelli Elander, serietecknare, konstnär och professor vid Konsthögskolan i Stockholm.