Från brasserie till franskt lantkök
Inbunden bok. Nygren & Nygren. 1 uppl. 2015. 224 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick.
Förlagsfakta
- ISBN
- 9789186623562
- Titel
- Från brasserie till franskt lantkök
- Författare
- Baudone, Marco
- Förlag
- Nygren & Nygren
- Utgivningsår
- 2015
- Omfång
- 224 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 210 x 267 mm Ryggbredd 28 mm
- Vikt
- 1100 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Från brasserie till franskt lantkök är en bok som frossar i den franska maten. Oavsett om man vill bjuda på en romantisk middag med levande ljus eller en enkel middag med rustik känsla så finns recepten här.
Kocken Marco Baudone har lång erfarenhet från Guy Savoy i Paris till Operakällaren,Riche och har drivit Brasserie Le Rouge i Stockholm. Nu driver han sin restaurang Kornhamnstorg No. 53.