Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Food : the key concepts

Food : the key concepts

Häftad bok. Oxford : Berg. 2008.

Gott skick. Noteringar i boken

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9781845206734
Titel
Food : the key concepts
Författare
Belasco, Warren James
Förlag
Oxford : Berg
Utgivningsår
2008
Språk
English
Baksidestext
Overview -- 1. Why study food? -- Chapter summary -- 2. Identity : Are we what we eat? -- Cuisine -- Madeleines : food and memory -- Chapter summary -- 3. The drama of food : divided identities -- Food and sexuality -- Food and gender -- Embattled food -- Chapter summary -- 4. Convenience : the global food chain -- Inside gigantic -- The eight Fs -- Chapter summary -- 5. Responsibility : Who pays for dinner? -- Health costs : food-borne illness -- Health costs : fatness -- Confronting the externalities -- Chapter summary -- 6. The future of food -- Scenarios -- The technological fix : business as usual -- The anthropological fix : back to the future -- Chapter summary -- Questions for essays and class discussion.