Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Lille Buddha (Little Buddha)

Lille Buddha (Little Buddha)

DVD. 136 minuter. 1993.

Nyskick. Fodral i nyskick. Textat på svenska
Lille Buddha är en brittisk-fransk film som gjordes 1993 av den italienske regissören Bernardo Bertolucci med musik av den japanske kompositören Ryuichi Sakamoto. Filmen handlar om hur en buddhistisk munk letar efter reinkarnationen av sin döda lärare, Lama Dorje.

Drama av Bernardo Bertolucci med Keanu Reeves och Ruocheng Ying.

I en alldeles vanlig stad i USA bor två alldeles vanliga föräldrar med sin alldeles vanliga, nioåriga son. Men är han egentligen så vanlig?
Till sin häpnad får familjen en dag besök av två alldeles ovanliga gäster: de två buddhistmunkarna Norbu och Champa. De har färdats ända från bergsriket Bhutan i tron att lilla Jesse är en reinkarnation av en av deras mest vördade ledare. Nu vill de föra med sig Jesse till klostret vid Himalayas fot för att förvissa sig om att de har rätt.
Långsamt förbyts misstänksamhet till nyfikenhet och Jesses pappa beslutar sig för att ledsaga sin son till andra sidan jordklotet. Detta blir inledningen på ett storslaget äventyr som kommer förändra deras och många andras liv?

Med mästerverk som "1900", "Sista tangon i Paris" och niofaldigt Oscarbelönade "Den siste kejsaren" har Bernardo Bertolucci skrivit in sig i filmhistorien. Självaste Dalai Lama gav "Little Buddha" sin välsignelse, vilket gjort att Bertolucci fått tillträde till en rad unika, heliga platser som aldrig tidigare filmats.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish Stöd Bokhjälpen